Saatana saapui kirjankustantamoon – henkistymisen tavoittelu on lisännyt kiinnostusta myös satanistista kirjallisuutta kohtaan

yle 20:38 05.08

Kirjailija ja satanisti Johannes Nefastoksen tavoitteena on kulttuurinen muutos.


Johannes oli muutaman korttelin päässä Beirutin räjähdyksestä – kuva neuvottelu­huoneesta näyttää, kuinka paineaalto löi lasit sisään

iltasanomat 23:13 04.08

Beirutin valtavan räjähdyksen tarkka syy on vielä epäselvä.


Hockey Night ja oranssit takit palaavat televisioon – näin SM-liiga näkyy tulevalla kaudella

iltalehti 08:00 04.08

Liiga näkyy ensi kaudella Telia TV:n lisäksi myös MTV:n kanavilla. Liiga näkyy ensi syksystä lähtien C Morella, MTV3:lla, Subilla sekä Telia TV:ssä. – C More on Liiga-kiekon ensisijainen koti, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen kertoo.


ME-tulosta hakeva Johannes Vetter uhkuu: ”Näitte potentiaalini”

iltalehti 19:13 01.08

Saksalaismestari voitti Kuortaneella tuloksella 86,94. Yli 90-metrisen hän astui yli. –?Olen tosi tyytyväinen tulokseen ja tosi iloinen, että kyynärpää tuntuu hyvältä kisan jälkeen. Näin summasi oikean käden kyynärpäämurheista ennen Kuortaneen kisaa kärsinyt Saksan Johannes Vetter.


Saksalaistähti Johannes Vetter kiskaisi maailmantilaston kakkoseksi Kuortaneella – lämmin kiitos suomalaisille

iltasanomat 19:09 01.08

Johannes Vetter nousi maailmantilaston kakkospaikalle Kuortane GP:ssä.


Keihästähti Johannes Vetter otti viimeisellä heitolla omansa Kuortaneella – astui hirmuheittonsa yli

MTV 18:19 01.08

Yleisurheilun Kuortane Games tarjosi lauantaina tasokkaan keihäskilpailun, jonka voittoon heitti kilpailun suuri ennakkosuosikki Johannes Vetter tuloksella 86,94. Kilpailua pitkään johtanut Ruotsin Kim Amb sijoittui toiseksi 85.68 metriä kantaneella heitolla.


Johannes Vetter kiskaisi maailmantilaston kakkoseksi

iltalehti 18:12 01.08

Johannes Vetter avasi kautensa Kuortaneella. Saksalainen Johannes Vetter avasi kisakautensa lauantaina Kuortane Gamesissa 86,94 metrin heitollaan. 27-vuotias mies ratkaisi keihäskisan voiton viimeisellä heittovuorollaan. Vetterin viimeinen heitto on maailmantilaston toiseksi paras tämän kauden osalta. Vetter heitti keihäskisan toisella kierroksella yli 90 metriä, mutta astui tilanteessa harmillisesti yli.


Draamaa keihäspaikalla – saksalaistähti astui hirmuheiton yli

iltalehti 17:33 01.08

Johannes Vetter nakkasi noin 90 metriä Kuortaneella. Kuortaneen miesten keihäskisan toisella kierroksella Saksan Johannes Vetter heitti hirmukaaren, mutta suoritus lipsahti yli. –?Se oli ysikymppinen, ilmoitti Kuortaneen kenttäkuuluttaja.


Keihään muskelimies kutistui: ”Se lihasmassa oli jo liikaa” – penkkipunnerruksessa syntyi hirmuinen ennätys

iltalehti 12:02 01.08

Johannes Vetter on nyt kuusi kiloa kevyempi kuin uransa tuhdimmassa kunnossa. Keihäänheiton muskelimies Johannes Vetter, 27, on hieman kutistunut. –?Se lihasmassa oli jo liikaa. Huomasin, ettei niin paljon painoa ja lihaksia ole hyväksi keihäässä, saksalainen sanoo.


Erikoinen näky hämmästytti yleisurheilun maailmanmestaria Helsinki-Vantaalla: ”Pitääkö minun lentää yksin tätä konetta?”

iltasanomat 19:04 31.07

Johannes Vetter ällistyi, kun lentokenttä oli lähes autio.


Saksan keihästähti Johannes Vetter on tällä hetkellä mieluummin Kuortaneella kuin Tokiossa – käden lihasvamma saattaa estää täysitehoisen heittämisen

yle 17:58 31.07

Johannes Vetter on viihtynyt Kuortaneen keihäspaikalla. Lauantaina hän toivoo pystyvänsä heittämään ilman kipua kädessään.


Yleisurheilun maailmantähti häkeltyi Helsinki-Vantaalla: ”Täysin kuollut”

iltalehti 17:40 31.07

Keihäänheiton maailmanmestari Johannes Vetter koki erikoisen matkan Saksasta Kuortaneelle. Keihäänheiton maailmanmestari Johannes Vetter kuvailee matkaansa Saksasta Kuortaneelle yhdeksi elämänsä erikoisimmista. –?Frankfurtissa lentoasema ei ollut ”ihan” niin kiireinen kuin normaalisti, Vetter aloittaa ja viittaa maailman kymmenen vilkkaimman kentän joukossa olevaan saksalaisasemaan, jossa vuotuinen matkustajamäärä on yli 55 miljoonaa.


Maailmanmestari halajaa huipputulosta Suomesta - Kuortaneella kova keihäskarjujen kohtaaminen

iltalehti 12:41 29.07

Odotettavissa on kovatasoinen keihäskisa. Vuoden 2017 keihäänheiton maailmanmestari Johannes Vetter tähdittää lauantaina Kuortaneella järjestettävää kilpailua. Saksalaishuippuja ei kuluvan kesän ranking-kärjessä näy, mutta esimerkiksi Vetter vasta aloittelee kauttaan. Kuortane Gamesin tiedotteessa povataan, että miehen tavoitteena on täräyttää 90 metrin raja rikki.


Kommentti: Lensin Euroopan läpi ja järkytyin – yksi kuva näyttää, miksi kaiken on nyt muututtava

iltasanomat 20:13 21.07

Lentokentällä hyvin pidetyt turvavälit unohtuvat kun on aika nousta lentokoneeseen, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Johannes Kotkavirta.


Kaksi kuoli ampumisessa Johannesburgin lentokentällä suojamaskivarkauden yhteydessä

iltasanomat 04:48 19.07

Etelä-Afrikassa kaksi ihmistä on kuollut poliisin ja varkaudesta epäiltyjen välisessä ampumisessa Johannesburgin lentokentällä.


Tänään tv:ssä: ”Tavallista” perhe-elämää Dubaissa – 650 neliön talo, kotiapulainen ja puutarhuri

iltalehti 08:11 12.07

Tanskalainen Ditte elää mielestään hyvin tavallista elämää Dubaissa. Tanskalainen Ditte Lærke Laurenborg Johannessen, 37, kuvailee elämäänsä Dubaissa hyvin tavalliseksi. Suomalaisen mittapuun mukaan se on kuitenkin kaukana siitä, ja ehkä tanskalaisenkin. Ditte avaa golfkentän vieressä sijaitseva 650-neliöisen kotinsa ovet uudessa, tänä vuonna valmistuneessa sarjassa Dubain tanskalaiset naiset. Hän asuu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien emiraatissa miehensä Christianin työn vuoksi. Perhe jätti entisen kotimaansa vuonna 2013.


Asemiehet hyökkäsivät kirkkoon Etelä-Afrikassa – ainakin viisi kuoli

iltasanomat 22:27 11.07

Etelä-Afrikassa ainakin viisi ihmistä kuoli asemiesten hyökättyä kirkkoon Zuurbekomissa Johannesburgin lähistöllä lauantaina.


Norjan hiihtotähti majailee vanhempiensa kellarissa – ”Siellä on sama lämpötila ympäri vuoden”

iltalehti 19:10 07.07

Johannes Hösflot Kläbo aikoo jättää koripallon pelaamisen vähemmälle. Norjalaismaastohiihtotähti Johannes Hösflot Kläbo on edellisen kuuden kuukauden aikana murtanut sormensa kahdesti. Viime talvena maastohiihtäjä kokeili kaveriensa kanssa nyrkkeilykonetta, jolla voi mittauttaa oman lyönnin iskuvoiman. Kläbo mursi lyönnin yhteydessä nimettömän sormensa vasemmasta kädestään.


Saksan kivikova keihäskolmikko saapuu Turkuun kisaamaan – vieraille tarkat erityisjärjestelyt

MTV 21:29 05.07

Turussa elokuussa kisattaviin Paavo Nurmen kisoihin on kiinnitetty kova kolmikko, kun saksalaiset Thomas Röhler, Johannes Vetter ja Andreas Hofmann saapuvat Turkuun. Kilpailuorganisaatio vahvisti keihäänheittäjätrion osallistumisen sunnuntaina.


Saksan kova keihäskolmikko Paavo Nurmen kisoihin – tähtiä tulossa Turkuun enemmänkin: "Eurooppalaisten urheilijoiden kiinnostus on ollut valtavaa"

yle 19:55 05.07

Thomas Röhler, Andreas Hofmann ja Johannes Vetter heittävät keihästä yleisurheilun Paavo Nurmen kisoissa elokuun alussa.


Hot topics