Kommentti: Suomalaisen katsojan painokelvottomat sanat Ostravassa tiivistivät kaiken – Nuoret Leijonat ei ansainnut tippaakaan enempää

yle 22:53 04.01

Suomen joukkueen jokaisella jäsenellä on peiliin katsomisen paikka, kirjoittaa toimittaja Jussi Paasi.


Kokenut maailmantähti ylistää Iivo Niskasta: ”Onneksi on hänen kaltainen kaveri, joka ei ole norjalainen”

iltalehti 07:44 02.01

Ranskan Jean-Marc Gaillard on ollut mukana jokaisella hiihdon Tour de Skillä, eli kaudesta 2006–07 alkaen. Hiihtomaailmakin muuttuu, mutta yksi asia on pysyy: Jean-Marc Gaillard kilpailee vuodenvaihteessa Tour de Skillä. Ranskalaisveteraani on ollut mukana kiertueella alusta alkaen, eli kaudesta 2006–07. Hän on ainoa lajissaan.


Näyttelijä Timo Lavikaisen tytär sai hyvin harvinaisen nimen – annettu Suomessa viime vuosina vain kouralliselle ihmisiä

iltasanomat 18:36 30.12

Näyttelijä Timo Lavikaisen tytär sai viikonloppuna nimen, jota ei ihan jokaisella ole.


Rajusti rapaa niskaan saanut Anne Kyllönen hiihti Suomen ykköseksi: ”Jos on jotain sanomista, niin kasvotusten”

iltalehti 13:40 29.12

Suomalaishiihtäjä jäi 13 sadasosaa sprintin välieräpaikasta. Hän arveli, että spagaatti olisi tuonut jatkopaikan. Rajusti rapaa niskaan viime vuosien aikana saanut Anne Kyllönen oli sunnuntaina sijoituksellisesti mitattuna Suomen paras hiihtäjä Tour de Skin toisella etapilla Lenzerheiden vapaan sprintissä. –?Jokaisella on sananvapaus. Tiedän, että olen itse työni tehnyt niin hyvin kuin mahdollista. En ole käyttänyt energiaa kritiikkiin, vaan siihen, että saan kuntoa takaisin, Kyllönen sanoo.


Testaa Metsolat-tietoutesi Iltalehden visassa!

iltalehti 07:34 28.12

Metsolat-sarja on ikimuistoinen. Vai onko sittenkään? Testaa tietosi Metsolat-visassa. Lypsykarjatilallisilla oli 1990-luvun alussa kiire saada maidot tankkiin ennen illan Metsolat-jaksoa. Kuvaputkitelevision ääressä koko perhe lapsista isovanhempiin seurasi Metsoloiden perheen elämänmakuisia ura- ja suhdekiemuroita. Samalla se oli läpileikkaus suomalaisen yhteiskunnan kehityksestä 1980-luvun menestysvuosista 1990-luvun lamaan. Sarjaa esitettiin Ylellä vuosina 1993-95. Jokaisella jaksolla oli yli miljoona katsojaa. Sittemmin kaudet on uusittu useasti. Sarja kertoo kuvitteellisessa kainuulaisessa Hoikan kunnassa elävän pienviljelijäperheen elämästä juhannuksesta 1987 jouluun 1996.


Maailman ensimmäinen krapulamuseo avattiin

stara 07:00 28.12

Lähes jokaisella joskus liian suuria määriä alkoholia nauttineella on omat


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 28.12

Lähes jokaisella joskus liian suuria määriä alkoholia nauttineella on omat


Jeesusteippi täyttää 77 vuotta – mukana jokaisella avaruuslennolla

stara 11:20 19.12

Yksi maailman kätevimmistä tuotteista kautta historian on varmasti ilmastointiteippi, joka


Horoskooppi

iltalehti 02:01 18.12

OINAS 21.3.–19.4. Yhteistyö jonkun aivan toisella tavalla ajattelevan henkilön kanssa voi osoittautua hillittömän hauskaksi ja toimivaksi, kunhan pääsette yli alkuhämmennyksestä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Askel ja arki painavat, ja kipinä tuntuu olevan kateissa vähän jokaisella elämän osa-alueella. Odota vain, innostus löytyy yllättäen ja aivan odottamattomasta suunnasta.


Pysäköinti, koirarotujen jalostus ja peniskakut kuohuttavat Facebook-ryhmissä – jokaisella on omat tabunsa

yle 16:00 15.12

Kysyimme koira-, leivonta-, puskaradio- sekä faniryhmästä, mikä moderaattoreita työllistää.


Amorphisin uusin levy myi kultaa – kitaristi Esa Holopainen haluaa haastaa itsensä jokaisella albumilla: ”Jos tietäisin menestyksen reseptin…”

iltasanomat 12:18 28.11

Queen of Time nousi kultakantaa.


Hradecky mokasi pahasti – nyt on takaisinmaksun aika: ”Pelastanut meidät monta kertaa”

iltalehti 11:07 26.11

Bayer Leverkusen pelaa Moskovassa tärkeän juhlaottelun. Bayer Leverkusenilla on hieno eurohistoria. Se on pelannut Mestarien liigaa jokaisella portaalla aina loppuottelua myöten. Tiistaina Die Werkself saa tilastoihin jo sadannen ottelunsa Euroopan eliittisarjassa, mutta nyt kukaan ei edes puhu keväällä odottavasta neljännesvälierävaiheesta. Leverkusenin tämän kauden Mestarien liiga -seikkailu päättyy alkulohkoon, mutta päävalmentaja Peter Bosz yrittää motivoida joukkueensa taistelemaan edes paikan Eurooppa-liigan kevätkierroksilta.


Jokaisella äänellä oli merkitystä: Hongkongin demokratialiike syrjäytti Peking-mieliset aluevaaleissa

yle 17:08 25.11

Hongkongin demokratialiike vakiinnutti asemansa, kun se voitti 17 aluevaltuustoa ja jätti Peking-mielisille vain yhden.


Suomalaisen maailmanmestarin joukkue jätti DJ-tähtien organisaation – "Jokaisella tarinalla on loppunsa"

yle 14:33 13.11

Dimitri Vegasin ja Like Miken omistama SMASH luopuu Jesse "zehN" Linjalan CS:GO-joukkueesta.


DJ-tähdet antoivat potkut suomalaisen maailmanmestarin joukkueelle – "Jokaisella tarinalla on loppunsa"

yle 14:33 13.11

Dimitri Vegasin ja Like Miken omistama SMASH luopuu Jesse "zehN" Linjalan CS:GO-joukkueesta.


Laulaja Milana Misic: Anteeksiantaminen ei ollut helppoa

yle 20:53 11.11

Laulaja Milana Misic on käynyt läpi elämäänsä Laila Kinnusen tyttärenä, ja ymmärtänyt, että jokaisella on oma elämä ja omat valinnat.


Ensitreffit alttarilla -pariskunnat arvioivat suhdettaan - yhdeltä osallistujalta yllättäen täydet pisteet: "Tämä on just sitä, mitä mä tilasin"

iltalehti 09:33 27.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelman yhdeksännessä jaksossa Anniina ja Ville pohtivat suhdettaan yhdessä ja erikseen. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Jokaisella Ensitreffit alttarilla -tuotantokaudella on muodostunut kestäviä parisuhteita. Tällä kaudella erityisesti Villen ja Anniinan suhde vaikuttaisi olevan oikealla ladulla. Molemmat puhuvat myös yhdeksännessä jaksossa toisistaan ja toisilleen kauniisti. – Mun tunteet Villeä kohtaan kasvaa koko ajan. Kyllä siitä päivä päivältä olisi vaikeampi luopua, Anniina summaa jakson alussa.


Kaleva: Poliisi aikoo hankkia etälamauttimia jokaiselle partiolle

iltasanomat 07:36 18.10

Poliisin tavoitteena on hankkia lisää etälamauttimia niin, että niitä olisi käytössä jokaisella poliisipartiolla, kertoo Kaleva.


Tällaista on Temptation Island -ohjelman tekeminen kulissien takana - Sami Kuronen paljastaa kuvausten kulun: ”Pitää olla koko ajan hereillä”

iltalehti 15:38 27.09

Sami Kuronen kertoo yksityiskohtia Temptation Island Suomen tekemisestä. Sami Kuronen on luotsannut suosittua Temptation Island Suomea ohjelman ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien. Ohjelman kuudes tuotantokausi alkaa keskiviikkona 9.10. klo 21. – Tässä viimeisten kausien aikana olen lentokentällä ajatellut, ettei tule mitään yllättävää enää, mutta jokaisella kaudella aina uudet ihmiset ja uudet tapahtumat. Kyllä tämäkin on sellainen kausi, Kuronen lupailee.


Huipputallin pakassa kolme ässää tammakilpaan – ”Jokaisella mahdollisuudet pärjätä”

iltasanomat 14:00 27.09

Tapio Perttusen menestystalli hakee jättipottia kolmen hevosen voimin.


ja haavoittui ohjus- julkaisemaan poikkeuksellisen murskaavan ylivoimaiseen Paitsiossa Vierasjoukkueen sivuun peleistä,

Hot topics