Olympiavoittaja ja MM-mitalisti opettivat Jokereiden pelaajia hiihtämään – Yksi asia yllätti Jari Isometsän: "Ei ollut hirveän hyvä"

MTV 19:59 24.01

Helsingin Jokerit vaihtoi perjantaina vapaalle keskellä hektistä otteluruuhkaa. Torstaina Admiral Vladivostokin kotikentällään kaatanut joukkue pelaa jälleen lauantaina, kun Kunlun saapuu Helsinkiin.


Jokerit nousi voittoon Sami Lepistön maaleilla

jatkoaika.com 22:01 23.01

Helsingin Jokerit katkaisi tappioputkensa torstai-illan kotiottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Ottelu venyi aina jatkoajalle asti, jolloin voiton sinetöi Jokereiden kokenut puolustaja Sami Lepistö.


Jokereiden tehokas loppu ratkaisi ottelun ja Admiral jäi nuolemaan näppejään

jatkoaika.com 21:31 23.01

Tiistaina tappion kärsinyt Jokerit lähti pesemään kasvojaan Admiral Vladivostokia vastaan Hartwall Arenalla. Pitkälle kolmannen erän loppuun näytti että kotijoukkue jää ottelusta ilman pisteitä, mutta tasoitus ilman maalivahtia ja voittomaali jatkoajalla ratkaisi ottelun lopulta kotijoukkueen hyväksi.


Jokereiden tehokas loppu ratkaisu ottelun ja Admiral jäi nuolemaan näppejään.

jatkoaika.com 21:31 23.01

Tiistaina tappion kärsinyt Jokerit lähti pesemään kasvojaan Admiral Vladivostokia vastaan Hartwall Arenalla. Pitkälle kolmannen erän loppuun näytti että kotijoukkue jää ottelusta ilman pisteitä, mutta tasoitus ilman maalivahtia ja voittomaali jatkoajalla ratkaisi ottelun lopulta kotijoukkueen hyväksi.


Jokerit-hyökkääjän karmiva putki katkesi – Lauri Marjamäen joukoilla yhä vaikeaa

MTV 19:41 23.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokereiden hyökkääjä Mika Niemi ehti tuskailla pitkän tovin ajan tehottomuuden kanssa. Niemen tilastoista löytyi suorastaan karmiva fakta.


SM-liigassa kuohuttaneiden pääosumien jälkeen syyttävä sormi osoittanut junioritasolle – varhaisteinit hyppäävät karuun maailmaan: "Opitaan kantapään kautta"

MTV 05:51 23.01

Monet jääkiekkovaikuttajat ovat heittäneet palloa jääkiekon turvallisuuskeskustelussa junioripuolelle, jossa pitäisi opetella oikeaoppinen taklauspeli jo nuorena. Jääkiekkoliitto yrittää kouluttaa valmentajia, mutta jälki on rumaa, jos oppeja ei oteta käyttöön. Miten ensimmäistä vuottaan taklaavat junioripelaajat valmistautuvat uuteen maailmaan? Miten he suhtautuvat taklauksiin? MTV Urheilu kävi tutustumassa Jokereiden D07-juniorijoukkueen toimintaan.


Lauri Marjamäki näyttää vihreää valoa Jokerit–HIFK-ottelulle: ”Mikä ettei” – pitää Liiga-yhteistyön aukeamista tärkeänä Suomi-kiekolle

MTV 12:30 22.01

MTV:n Uutisaamussa vieraillut Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki raotti ajatuksiaan Jokerien ja Liiga-seurojen välisestä mahdollisesta yhteistyöstä.


Sihvonen: Jokereilla on KHL:n paras pelaaja – ”Hänen johdollaan heille voi tapahtua isoja asioita keväällä”

MTV 06:26 22.01

Mitä Jokereiden peli kertoo juuri nyt, viime aikojen otteita perusteella? MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pureutuu Jokereiden pelillisiin yksityiskohtiin ja myös siihen, että mitä Jokerit tarvitsee lisää omaan peliinsä.


Jokereilla on edessään kaikkien aikojen KHL-sauma – taustalla poikkeava tilanne

MTV 05:48 22.01

Helsingin Jokerit on yksi Suomen kiekkokevään mysteereistä. Jokereiden ylle muodostuu kaksi kysymystä: yksi isompi ja yksi, joka sisältää vahvan historiaviittauksen. Puhutaan menestyksestä, jota ei ole tullut. Ainakaan vielä.


Jokerit voitti painissa, Barys jääkiekossa

jatkoaika.com 22:02 21.01

Tasapisteissä, mutta KHL:n eri konferenseissa pelaavat Jokerit ja Barys Nur-Sultan kohtasivat tiistai-iltana Helsingissä Jokereiden kotiottelurupeaman avausottelussa. Jokerit ei onnistunut läpäisemään vieraiden kurinalaista puolustusta, mutta oli sitäkin voitokkaampi pelaajien keskinäisissä välienselvittelyissä.


Jokereilta karmiva syväsukellus – Lauri Marjamäki kävi kuumana: ”Huh huh”

MTV 21:59 21.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit koki ruman kotitappion Barys Astanalle, kun kazakstanilaisjoukkue oli parempi peräti lukemin 5-1. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki oli suorastaan hämmentynyt omiensa suorituksesta.


MM-kultaleijonien suuronnistuja ei lähtenytkään NHL:ään – nyt hän on “liian hyvä” ja hän tietää sen

MTV 10:01 21.01

Jääkiekon viime kevään MM-kisoissa Leijonien takalinjoilla loistanut Mikko Lehtonen on vain jatkanut vakuuttavia otteitaan menneen syksyn ja talven aikana. Hän on Helsingin Jokereiden tuikkiva timantti. Lehtosen ajatuksiiin on hiipinyt jo uran seuraava askel.


Jokereiden timantti on koko Euroopan paras – NHL-legenda Jari Kurri: ”Helposti voi sanoa noin”

MTV 07:15 21.01

Helsingin Jokereiden timantti Mikko Lehtonen aiheuttaa leveän hymyn NHL-legenda Jari Kurrin suupielille. Eikä Kurri ole ainut, joka kokee saman reaktion. Lehtonen herättää ihailua ympärillään.


Valmentajanvaihdos, kokoonpanomuutokset ja muut toimenpiteet Liiga-mestaruuksien takana

jatkoaika.com 07:00 21.01

Ässät luopui parhaasta pistemiehestään ennen mestaruuttaan vuonna 2013. Jokereiden toinen mestaruus 90-luvulla puolestaan vaati valmentajanvaihdoksen. Kultajuhlat vaativat joskus korjausliikkeitä kauden aikana.


Jokerit-tähti iski KHL:n tähdistöpelin finaalissa kaksi maalia ja ratkaisi ottelun

MTV 23:16 19.01

Jokereiden puolustaja Mikko Lehtonen ratkaisi KHL-liigan tähdistöpelin voiton Bobrov-divisioonalle.


Marko Anttilan mukaan SKA antoi Jokereille oppitunnin – Vuoden Jääkiekkoilijaksi valittu MM-joukkueen sankari otettu kaikesta saamastaan kunniasta

yle 09:17 17.01

Marko ”Mörkö” Anttila ei voinut osallistua torstain Urheilugaalaan Jokereiden vieraspelin takia.


Näkemys: KHL päästi Vitjaz-hyökkääjät liian helpolla – Antaa luvan sikailla

jatkoaika.com 08:12 16.01

KHL:n kurinpito langetti Helsingin Jokereiden pelaajia teloneille Jevgeni Artjuhinille ja Aleksei Makejeville pelikieltoa tiistain ottelun tapahtumista. Artjuhin selvisi taklauksesta neljän ottelun pelikiellolla ja Makejev kahdella ottelulla. Jos jääkiekosta halutaan, siistimpi laji tulee tuomioiden olla huomattavasti kovempia.


Näkemys: Unohtakaa se aiempi SKA-voitto – Joukkueiden uusi kohtaaminen näyttää nyt suuntaa Jokerien koko keväälle

jatkoaika.com 07:22 16.01

Jokereiden äskettäinen voitto Pietarin SKA:sta oli erinomainen, mutta henkistä ja fyysistä voimaa toden teolla vasta nyt.


Kuumeinen kiinalaisnainen kehui liigauran maanjäristys Turkin Urheiluvaikuttaja Kalevi Tuominen vanhempansa ja

Hot topics