Jokerit voitti painissa, Barys jääkiekossa

jatkoaika.com 22:02 21.01

Tasapisteissä, mutta KHL:n eri konferenseissa pelaavat Jokerit ja Barys Nur-Sultan kohtasivat tiistai-iltana Helsingissä Jokereiden kotiottelurupeaman avausottelussa. Jokerit ei onnistunut läpäisemään vieraiden kurinalaista puolustusta, mutta oli sitäkin voitokkaampi pelaajien keskinäisissä välienselvittelyissä.


Jokereilta karmiva syväsukellus – Lauri Marjamäki kävi kuumana: ”Huh huh”

MTV 21:59 21.01

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Helsingin Jokerit koki ruman kotitappion Barys Astanalle, kun kazakstanilaisjoukkue oli parempi peräti lukemin 5-1. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki oli suorastaan hämmentynyt omiensa suorituksesta.


Jokerit törmäsi Eddie Pasqualeen – Pisteet Barysin mukana Kazakstaniin

jatkoaika.com 21:56 21.01

Barys Nur-Sultan haki Helsingistä arvokkaat kaksi pistettä mukanaan Kazakstaniin. Barys taistelee KHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Avangard Omskin ja Ak Bars Kazanin kanssa. Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen.


Jokerit törmäsi Eddie Pasqualeen – Pisteet Barysin mukana Kasakstaniin

jatkoaika.com 21:56 21.01

Barys Nur-Sultan haki Helsingistä arvokkaat kaksi pistettä mukanaan Kasakstaniin. Barys taistelee KHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Avangard Omskin ja Ak Bars Kazanin kanssa. Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen.


Kommentti: Epäonnistunut hankinta suisti Jokerit yhden kortin varaan – Antti Niemeä ei uskalla päästää tolppien väliin

iltasanomat 21:03 21.01

Jokerien täytyy selvitä loppukausi Janis Kalninsin torjunnoilla, kirjoittaa Petri Seppä.


Jokerit aloitti ruuhkaviikkonsa tappiolla – Barys viihtyi jälleen Helsingissä

yle 20:55 21.01

Jokerit kärsi kotonaan 1–5-tappion hyvävireiselle Barysille.


Jokerit kellahti kotonaan Barysin käsittelyssä – ex-narripakki selätettiin loppupainissa

MTV 20:54 21.01

Vieraisilla käynyt kazakstanilaisseura Barys Nur-Sultan ei jättänyt Jokereille nokan koputtamista 5-1-loppulukemiin päättyneessä ottelussa jääkiekon KHL-kierroksella.


Barys Nur-Sultan liian tiivis Jokerien puhkaistavaksi

iltalehti 20:49 21.01

Kazakstanin ykkösmiehistö kävi taas voittamassa Jokerit Helsingissä, nyt maalein 5–1. Jokerit voitti Barysin Nur-Sultanissa joulukuun alussa 4–2, mutta Jokerien edellistä voittoa Barysistä Helsingissä harva enää muistaa. Viimeksi Jokerit kaatoi Barysin Suomen pääkaupungissa päivälleen neljä vuotta ja kaksi kuukautta sitten 21. marraskuuta 2015 lukemien ollessa 2–0. Sen jälkeen Jokerit on nyt hävinnyt Barysille Helsingissä neljä peliä putkeen. Kolme aiempaa tappiota tulivat voittolaukauksilla ja kaksi kertaa jatkoajalla.


Kovavireinen Barys Nur-Sultan saapuu Helsinkiin haastamaan Jokerit – Pihlström ja Eronen tekevät paluun

jatkoaika.com 11:56 21.01

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja helsinkiläisseura oli Barys Arenalla parempi luvuin 2-4. Tuossa ottelussa Marko Anttila iski kaksi maalia.


Jokerit-tähti iski KHL:n tähdistöpelin finaalissa kaksi maalia ja ratkaisi ottelun

MTV 23:16 19.01

Jokereiden puolustaja Mikko Lehtonen ratkaisi KHL-liigan tähdistöpelin voiton Bobrov-divisioonalle.


Uusi Lahti: Pasi Nurminen tyrmää huhut Jokerit-yhteistyöstä ja Pelicans-osakkeidensa kaupittelusta

jatkoaika.com 15:26 19.01

Uusi Lahti lehdelle antamansa haastattelun mukaan Pasi Nurminen ei tällä tietoa ole luopumassa Pelicansista eikä Pelicansilla ole tällä hetkellä suunnitelmissa yhteistyötä Jokerien kanssa.


SKA Pietari antoi Jokereille huippukamppailussa muistutuksen tehokkuudestaan

jatkoaika.com 21:53 16.01

Helsingin Jokerit lähti hakemaan ensimmäistä kertaa KHL-historiansa aikana toista peräkkäistä voittoa Pietarin SKA:sta, mutta toisin kävi. SKA otti Helsingin murskatappiosta opikseen ja kaatoi Jokerit kliinisesti kotijäällään.


SKA Pietari antoi Jokereille huippukamppalussa muistutuksen tehokkuudestaan

jatkoaika.com 21:53 16.01

Helsingin Jokerit lähti hakemaan ensimmäistä kertaa KHL-historiansa aikana toista peräkkäistä voittoa Pietarin SKA:sta, mutta toisin kävi. SKA otti Helsingin murskatappiosta opikseen ja kaatoi Jokerit kliinisesti kotijäällään.


Pietarin SKA maksoi kalavelat – Jokerit upposi heikkoon toiseen erään

yle 21:25 16.01

Pietarilainen SKA maksoi torstaina jääkiekon KHL:ssä kalavelat Jokereille korkojen kera. Ottelua koko ajan hallinnut kotijoukkue SKA kaatoi Jokerit 4-1.


SKA repi Jokereista revanssin Pietarissa – kotijoukkueen hurja toinen erä liikaa helsinkiläisille

iltasanomat 21:04 16.01

Pietarin SKA kaatoi Jokerit jääkiekon KHL:ssä maalein 4–1.


Siipirikko-Jokerien lento katkesi, Vitjazilta apua saanut SKA kuittasi kokemansa nöyryytyksen

iltalehti 20:57 16.01

Pietarin SKA sai hyvityksen kaksi viikkoa sitten Helsingissä kärsimälleen murskatappiolle. Jokerien tie Bobrov-divisioonan ykköseksi mutkistui melkoisesti, kun pahasti vajaamiehinen helsinkiläisjoukkue hävisi pahimmalle kilpakumppanilleen SKA:lle Pietarissa maalein 1–3. 3. joulukuuta Jokerit murskasi SKA:n Helsinkissä 6–0.


Jokereilla on käsillä karmea loukkaantumissuma ? Vitjazia vastaan kovia kokeneet Grant ja Eronen täydentävät kahdeksan listan

jatkoaika.com 18:18 16.01

Jokerit joutuu lähtemään Pietarin SKA:ta vastaan peräti kahdeksan poissaoloa niskassaan. Seitsemän pelaajaa on loukkaantuneiden listalla ja lisäksi John Norman on sairaana.


Pietarin SKA:lla kaikkien aikojen revanssipeli Jokereita vastaan – taustalla hyytävä 0–6-tappio Helsingissä

iltalehti 13:35 16.01

Päivän urheilullinen kliimaksi koetaan Pietarin Jääpalatsissa, missä kotijoukkue SKA yrittää hakea hyvitystä tammikuun alun 0–6-nöyryytykselle. Pietarin SKA–Jokerit -ottelun lähtöasetelmia maustaa vahvasti 3. tammikuuta. Helsingissä pelattu edellinen keskinäinen kohtaaminen. Jokerit voitti tuolloin SKA Pietarin joukkueiden keskinäisten kohtaamisten kaikkien aikojen suurimmalla maalierolla 6–0. Tämän jälkeen pietarilaisilla ei tänään ole oikeastaan mitään muuta mahdollisuutta pestä kasvojaan kannattajien ja omistajienkin silmissä kuin voittaa Jokerit jotakuinkin vastaavilla numeroilla. Asetelma luo valtavasti painetekijöitä kotijoukkueen niskaan. Näenkin tässä Jokereilla oivat asetelmat kyttäillä ylihyökkäävän vastustajan virheitä ja rokotella niistä.


Pietarissa tarjolla KHL-herkkupala - Jokerit ja SKA vastakkain erittäin tärkeässä ottelussa

jatkoaika.com 09:02 16.01

SKA Pietari ja Helsingin Jokerit kohtaavat torstaina kauden kolmannessa keskinäisessä ottelussa. Voitot kauden aiemmista ovat tasan. Ottelussa on jaossa erittäin isot pisteet, sillä joukkueet taistelevat yhdessä Dinamo Moskovan kanssa KHL:n läntisen konferenssin Bobrov-divisioonan voitosta ja siten kotiedusta kahdelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.


Lauri Marjamäelle tarjottiin jatkosopimusta Leijoniin, mutta tämä valitsi Jokerit – "KHL kiinnosti sarjana itsessään"

jatkoaika.com 07:00 16.01

Jokerit-päävalmentaja Lauri Marjamäki kertaa jatkoajan kolmiosaisen haastattelun viimeisessä osassa Jokerien alkukautta ja antaa pintakosketuksen siitä, millainen mies Marjamäki on valmentajana.


ampaisi Pirkkalan hallituksensa kokoonpanon Israelin mukaan Nadal sai

Hot topics