Imatran Ketterä toivoo ison turnauksen pelastavan joukkueen taloustilanteen – " On tässä joutunut monelta kantilta asioita miettimään"

yle 11:14 07.07

Imatran Ketterän isännöimässä Bauer Games -turnauksessa Jokerit pelaa SM-liigajoukkueita vastaan kuuden vuoden tauon jälkeen.


Jokeri-Jukuri palaa kotimaan jäille ? Kiekko-Vantaa hyötyy taas yhteistyöstä

jatkoaika.com 20:33 06.07

Jokerit on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen maalivahti Samuel Jukurin kanssa. Torjuntavastuuta on kuitenkin tiedossa ensi kaudella myös Mestiksessä.


Jokerit värväsi Jukurin

iltasanomat 12:27 06.07

Maalivahti Samuel Jukuri on myös Mestis-seura Kiekko-Vantaan käytettävissä.


Jokerit pelaa SM-liigajoukkueita vastaan kuuden vuoden tauon jälkeen

yle 17:17 03.07

Elokuussa järjestettävään turnaukseen osallistuvat Jokerit, liigajoukkueet Jukurit, Ässät ja KooKoo sekä turnausta isännöivä Mestis-seura Imatran Ketterä.


Jokerien ja Liigan välirikko päättyi lopullisesti – KHL-seura kohtaa Ässät ja Jukurit Imatralla

iltalehti 13:51 03.07

Jokerien ensimmäiset ottelut liigaseuroja vastaan on julkaistu. KHL-seura Jokerit kohtaa kuuden vuoden tauon jälkeen suomalaisia pääsarjajoukkueita elokuun lopussa Imatralla. Elokuun 20.-21. pelattavassa turnauksessa Jokerit kohtaa liigaseuroista Ässät ja Jukurit. Mukana turnauksessa ovat myös KooKoo ja Mestis-seura Ketterä.


Jokerit kohtaa harjoituskaudella kaksi SM-liigaseuraa – edellisestä kerrasta vierähtänyt jo hyvä tovi

MTV 13:48 03.07

KHL:ssä pelaava Jokerit kohtaa SM-liigassa pelaavat Ässät ja Jukurit Imatran Bauer Games -turnauksessa elokuussa.


Kuuden vuoden panna päättyy – Jokerit kohtaa Liiga-joukkueita Imatralla

jatkoaika.com 13:00 03.07

Liigan Jokerit-boikotti on vihdoin historiaa. KHL-ryhmä esittelee syyskuntoaan kotimaisille vastustajille Imatralla.


Suomi-kiekon kulissipelihistoria: Kummola osti Jokerit ja kokosi ryhmän, joka lobbasi Hartwall Arenan pystyyn – 1997 MM-kotikisarahoilla rakentui Suomi-kiekon nykymahti

jatkoaika.com 08:45 30.06

Jääkiekko on Suomessa kansallislajin asemassa, eikä syyttä. Käytännössä jokainen härmäläinen tuntee torijuhlan käsitteen, Mörkö-ilmiön sekä ilmaveivit. Lajin nousu kansakunnan kaapin päälle ei ole kuitenkaan tapahtunut itsestään, vaan alkuvaiheessa tarvittiin useita ennakkoluulottomia yksilöitä, jotka juurruttivat jääkiekon maahamme. Tämä on suomalaisen jääkiekon tarina. Supertähdet tekivät lajista viihdettä. Teemu Selänteestä Patrik Laineeseen.


Jokereiden omistajayhtiön liikevaihto viime vuonna yli miljardi euroa – emoyhtiö ympäristökatastrofin keskellä

iltalehti 11:02 28.06

Norilsk Nickel Harjavalta Oy kuuluu isompaan konserniin, jonka emoyhtiö on Venäjällä. Jokerit Hockey Club Oy:n omistaja Norilsk Nickel Harjavalta Oy kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan 15,7 prosenttia. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 1 019,5 miljoonaa euroa, kun taas vuotta aikaisemmin liikevaihto oli 881,1 miljoonaa euroa.


Jari Kurri sai KHL:ltä tuoretta tietoa – Jokerit avaa kauden yleisörajoitusten ehdoilla

iltalehti 18:19 25.06

KHL aikoo koronaviruspandemiasta huolimatta aloittaa ensi kauden normaalin aikataulun mukaisesti. – Juuri tänään olin yhteydessä KHL:n toimistoon, ja sieltä tuli viesti, että suunnitelmana on aloittaa sarja 2. syyskuuta, Jokerien omistaja Jari Kurri kertoo Iltalehdelle. Viime vuonna KHL:n runkosarja käynnistyi 1. syyskuuta, joten pandemia ei näillä näkymin käytännössä vaikuta ison itäliigan aikatauluihin.


Reportaasi: Pienen satakuntalaisen Harjavallan ja nikkelin ei luulisi liittyvän suomalaiseen huippujääkiekkoon – Mutta siellä mahdollistuu KHL-seura Helsingin Jokerit

jatkoaika.com 10:55 25.06

Sydänsatakuntalaisella, uneliaasti kutistuvalla teollisuuspaikkakunnalla Harjavallalla on salaisuus: Helsingin Jokerit.


Jokerit pääsee taas irti – KHL kertoi paluuaikataulustaan

MTV 11:14 28.05

Jokerit ilmoitti somekanavillaan, että KHL-kausi alkaa alustavan aikataulun mukaan syyskuussa. 


Näkemys: Helsingin Jokereista rakennetaan Lauri Marjamäen pelikirjaan sopivampaa joukkuetta

jatkoaika.com 14:54 21.05

Helsingin Jokerit on tehnyt toukokuussa useita laadukkaita pelaajahankintoja, jotka kuvaavat sitä, että kokoonpanoa rakennetaan entistä enemmän Lauri Marjamäen pelikirjan näköiseksi.


Lauri Marjamäki varoittaa: Jokerit ei ehkä sittenkään hyödy KHL:n järisyttävästä muutoksesta

MTV 07:00 20.05

Helsingin Jokerit kohtaa ensi kaudella uudistuneen KHL:n. Maailman toiseksi kovin kiekkosarja muuttaa muotoaan, kun sarjaan asetetaan kova palkkakatto. Tämän pitäisi tasoittaa voimasuhde-eroja. Käykö näin? Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki epäilee.


Henrik Borgströmin agentti kommentoi Jokerit-kytköstä kanadalaismedialle: "NHL on ykkösprioriteetti"

jatkoaika.com 18:51 19.05

Jokerit ei ole agentin mukaan ainoa seura, joka on kiinnostunut Borgströmin palveluksista. Tähtäin helsinkiläissentterillä on hänen mukaansa yhä NHL:ssa.


Miten Jokerit pystyy paikkaamaan suomalaistähden jättämän valtavan aukon? Lauri Marjamäki kertoo suunnitelmasta

MTV 07:30 19.05

Helsingin Jokereiden viime kausi KHL:ssä päättyi ennen aikojaan koronaviruspandemian takia. Kevään ja varsinkin viime viikon aikana Jokerit on tehty useita hankintoja. Näillä se on osaltaan pyrkinyt paikkaamaan jättimäistä aukkoa, jonka tähtipuolustaja Mikko Lehtonen jätti taaksensa.


Jari Kurri: ”Suomessa erilaisia rahoituskuvioita ei ymmärretä eikä aina edes haluta ymmärtää”

iltalehti 16:12 18.05

Jokerit pelaa ja menestyy maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, mutta kaikille se ei sovi. Kiekkolegenda Jari Kurrista tuli 2013 Jokerien GM, kun seuran pääomistaja Hjallis Harkimo halusi urheilupuolen johtajaksi parhaan mahdollisen vaihtoehdon. –Takana oli pitkä taival Leijonien GM:nä. Jokerit on kasvattajaseurani ja tarjosi uuden haasteen, uutta intoa ja motivaatiota, Kurri sanoo.


NHL-sopimuksen tehnyt Jokerit-pakki Mikko Lehtonen sai hienon tunnustuksen: valittiin KHL:n parhaaksi!

MTV 13:11 18.05

NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa tehnyt puolustaja Mikko Lehtonen on valittu KHL-kauden parhaaksi puolustajaksi.


Jari Kurri lähti viisi sormusta taskussaan yllättäen kiekkoilun kehitysmaahan: ”Tuntui hullulta paikalta”

iltalehti 06:05 18.05

Suomalaiskiekkoilun suurmies on tehnyt vakuuttavaa jälkeä pelaajana, Leijonien ja Jokerien GM:nä ja johtaa nyt kasvattajaseuraansa sen pääomistajana. Jo pelkkä vilkaisu Jari Kurrin meriittilistaan paljastaa, että nyt puhutaan yhdestä kautta aikain suurimmasta jääkiekkopersoonasta, todellisesta legendasta. Pelaaja Kurri voitti viisi kertaa Stanley Cupin ja kerran NHL:n maalikuninkuuden. Hän pitää yhä hallussaan pudotuspelien yhden kauden maaliennätystä ja on sekä pudotuspelien kautta aikain maali- ja pistepörssissä edelleen kolmantena. Kurri ratkaisi jatkoaikamaalillaan Suomelle alle 18-vuotiaiden EM-kullan 1978 ja hän on saavuttanut Leijonissa olympiapronssia, MM-hopeaa ja Kanada Cupin pronssia. Kurri on valittu NHL:n ja IIHF:n Hockey Hall of Fameen ja Edmonton Oilers, Suomen maajoukkue ja Jokerit ovat jäädyttäneet hänen pelinumeronsa 17.


HPK-kapteeni Friman jokeripaitaan ? "Aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi"

jatkoaika.com 11:56 13.05

Jokerit hankki KHL-miehistöönsä lisää vahvistuksia Liigasta, kun HPK:n kapteenina toiminut puolustaja Niklas Friman siirtyy helsinkiläisseuraan.


Hot topics