Horoskooppi

iltalehti 02:00 29.01

OINAS 21.3.–19.4. Joudut tekemään päätöksen mielestäsi liian heppoisin perustein, mikä saa olosi ahdistuneeksi. Älä vetkuttele vaan luota itseesi ja arvostelukykyysi. Lopputulos on hyvä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin yllättävä sattuma panee suunnitelmasi uusiksi. Suhtaudu siihen ärtymisen sijaan avoimesti ja joustavasti, niin päivän päätteeksi voit olla varsin tyytyväinen.


Kiinan koronaviruksen oireet muistuttavat hyvin paljon SARS:ia – tutkijat julkaisivat kuvauksen oireista

yle 14:23 28.01

Noin kolmanneksella sairastuneista oli jokin muu sairaus, esimerkiksi diabetes tai jokin sydän- ja verisuonitauti.


Horoskooppi 27.1.2020

iltalehti 01:51 27.01

OINAS 21.3.–19.4. Jokin tahaton lipsautus on aiheuttanut suurta mielipahaa, ja sen seuraukset tuntuvat kasvaneen kohtuuttomiin mittoihin. Vilpitön anteeksipyyntö lienee paikallaan. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Raha-asiasi kaipaavat kriittistä tarkastelua, mutta millään tuhon tiellä et sentään onneksi ole. Riittää, että tiedostat, mihin rahasi valuvat ja tukit pahimmat vuodot.


Näkökulma: Erika Vikman nosti otsikoihin pornotähti–poliitikko Cicciolinan, joka hurmasi suomalaiset aitoudellaan ja vilautti kiellosta huolimatta

iltalehti 21:10 24.01

Italialainen Cicciolina paljastui Suomen vierailullaan varsin maanläheiseksi henkilöksi, kirjoittaa toimittaja Juha Veli Jokinen. Takavuosien italialainen kohujulkkis Cicciolina oli kuin Ferrari, kun hän kuvasi Se on siinä -tv-ohjelmaa keväällä 2008 Tampereella: punainen, energinen, osaava ja ammattimainen.


Darude paljastaa toisen korvansa kuuroutuneen täysin: "Minulle tuli veritulppa tai jokin virus"

mtv 16:15 23.01

Marja Hintikka saa vieraikseen Villa Hintikalle Daruden eli Ville Virtasen. 


Antti J. Jokinen paljastaa Me Naisille - ihastui varattuun Krista Kososeen: romanttinen kosinta ja salahäät

iltalehti 10:27 23.01

Ohjaaja Antti J. Jokinen taustoittaa rakkaustarinaansa näyttelijä Krista Kososeen Me Naiset -lehdessä. Antti J. Jokinen, 51, kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa kuinka ihastui nykyiseen vaimoonsa, hänen elokuviaan tähdittäneeseen näyttelijä Krista Kososen, 36. Pariskuntaa yhdistää miehen mukaan samanlainen huumorintaju ja keskinäinen kemia. Jokinen kertoo ihastuneensa Kososeen Puhdistus-elokuvansa kuvauksissa. Jokinen oli eronnut edellisestä suhteestaan vain puolta vuotta aiemmin. Kosonen oli kuvausten aikaan suhteessa, joten Jokisen ihastus jäi tuolloin yksipuoliseksi.


Me Naiset: Antti J. Jokinen iski silmänsä varattuun Krista Kososeen elokuvan kuvauksissa – näin parin suhde sai alkunsa

iltasanomat 09:54 23.01

Ohjaaja Antti J. Jokinen kertoo urastaan ja parisuhteestaan Me Naisten haastattelussa.


Esapekka Lappi vielä itsekin ymmällään: uudessa WRC-autossa on jokin paremmin – "Toivottavasti saan myöhemmin selville"

MTV 06:29 20.01

Ensimmäiset testinsä M-Sport-tallinsa uudella Ford Fiestalla ajanut Esapekka Lappi kuvailee ajokkiaan loogiseksi ja helpoksi ajettavaksi. Mutta autossa on mystisesti paremmin kuin isojen tehdastiimien kalustoissa. Siitä Lappi ei ole vielä itsekään saanut kunnolla selvää.


Ohjaaja Antti J. Jokisen unelmat kävivät toteen Helene Schjerfbeckistä kertovan uutuuselokuvan myötä – kuvauspaikat kuin 1900-luvun Helsingistä

iltasanomat 19:59 18.01

Antti J. Jokinen valmisteli Helene-uutuuselokuvaansa yli viiden vuoden ajan.


Horoskooppi 18.1.2020

iltalehti 05:07 18.01

OINAS 21.3.–19.4. Viikonloppusuunnitelmasi saattavat mennä uusiksi jonkin yllättävän vastoinkäymisen vuoksi. Et mahda asialle mitään, joten ei kannata jäädä piehtaroimaan pettymykseen. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin väärinkäsitys mutkistaa päivääsi, ja sen selvittely lohkaisee aimo siivun ajastasi. Asia kannattaa silti hoitaa viipymättä, ettei se jää kivenä kenkään hiertämään.


Tove Janssonin veljentytär Sophia paljastaa omistavansa monen suomalaisen tavoin suuren määrän muumimukeja – näin hän ajattelee keräysbuumista

iltalehti 16:59 17.01

Tove Janssonin veljentytär Sophia Jansson paljastaa, että myös hänen oma kotinsa pursuaa muumimukeja. Vahingossa tehtaan ulkopuolelle päätynyt muumimuki on tiettävästi täysin ainutlaatuinen - Tero myy 22 600 eurolla. Uimahyppy-muki myytiin melkein 9?000 eurolla. Jos jokin muki on kaikenlaisten suomalaisten kahvipöytien suosikki, se on muumimuki. Perustelut löytyvät yllä olevista jutuista.


TPS tyytyy saamaansa tuomioon Jonne Virtasen tapauksessa: ”Näkemyksemme mukaan meillä oli syyt kunnossa – kunnioitamme välimiehen päätöstä"

MTV 16:07 17.01

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan turkulaisseura koki, että sillä oli edellytykset kunnossa pelaajansa Jonne Virtasen sopimuksen purkamiselle viime syyskuussa, mutta välimies päätyi torstaina toiseen ratkaisuun. Jokinen kertoo TPS:n kunnioittavan päätöstä.


Elokuvan Helene Schjerfbeck on vimmainen taiteilija, kipakka tytär ja lojaali ystävä: "Hänelle tärkeintä oli maalaaminen, muu oli turhaa"

yle 17:48 15.01

Ohjaaja Antti J.Jokinen ei tee elokuvia naisista, vaan ihmisistä, joiden tarina kiinnostaa. Helene saa ensi-iltansa perjantaina.


Pioneeriselostajan tuska loppui yllätyspuheluun – pian pihassa seisoi uusi lemmikki

iltasanomat 15:30 14.01

Juha Jokinen saa taas harrastaa raviurheilua täysin palkein. Seuraava etappi on Vermossa keskiviikkona.


Krista Kosonen ja Antti Jokinen lomailivat Malediiveilla pienen tyttärensä kanssa: ”Oli ihanaa olla kolmistaan”

iltalehti 11:30 14.01

Näyttelijä Krista Kosonen lomaili vastikään ohjaajapuolisonsa Antti J. Jokisen ja tyttärensä kanssa Malediiveilla. Näyttelijä Krista Kosonen kertoi perheensä kuulumisia Antti J. Jokisen ohjaaman Helene-elokuvan kutsuvierasensi-illassa Suomen Kansallisteatterissa. Krista näyttelee elokuvassa itse Helena Westermarckin roolin. Perhe lomaili vastikään aurinkoisissa maisemissa Malediiveilla. Loman jälkeen Krista saapui kutsuvierasensi-iltaan rentoutuneena ja hyväntuulisena.


Aleksander Barkovilla upea ilta Toronto-pelissä, Olli Jokinen sai väistyä Floridan historian parhaan pistemiehen paikalta

yle 06:10 13.01

Aleksander Barkov johtaa suomalaisten tämän kauden pistepörssiä ja on koko NHL:n pistepörssissä 14. sijalla.


katoamisilmoitusta Moskova selvästi murhaajan pako rikkoi myynnissä”, tunnustaa siirtokunnat osaksi viesti ”Tämän

Hot topics