Ohjaaja Antti J. Jokisen unelmat kävivät toteen Helene Schjerfbeckistä kertovan uutuuselokuvan myötä – kuvauspaikat kuin 1900-luvun Helsingistä

iltasanomat 19:59 18.01

Antti J. Jokinen valmisteli Helene-uutuuselokuvaansa yli viiden vuoden ajan.


TPS tyytyy saamaansa tuomioon Jonne Virtasen tapauksessa: ”Näkemyksemme mukaan meillä oli syyt kunnossa – kunnioitamme välimiehen päätöstä"

MTV 16:07 17.01

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan turkulaisseura koki, että sillä oli edellytykset kunnossa pelaajansa Jonne Virtasen sopimuksen purkamiselle viime syyskuussa, mutta välimies päätyi torstaina toiseen ratkaisuun. Jokinen kertoo TPS:n kunnioittavan päätöstä.


Elokuvan Helene Schjerfbeck on vimmainen taiteilija, kipakka tytär ja lojaali ystävä: "Hänelle tärkeintä oli maalaaminen, muu oli turhaa"

yle 17:48 15.01

Ohjaaja Antti J.Jokinen ei tee elokuvia naisista, vaan ihmisistä, joiden tarina kiinnostaa. Helene saa ensi-iltansa perjantaina.


Pioneeriselostajan tuska loppui yllätyspuheluun – pian pihassa seisoi uusi lemmikki

iltasanomat 15:30 14.01

Juha Jokinen saa taas harrastaa raviurheilua täysin palkein. Seuraava etappi on Vermossa keskiviikkona.


Krista Kosonen ja Antti Jokinen lomailivat Malediiveilla pienen tyttärensä kanssa: ”Oli ihanaa olla kolmistaan”

iltalehti 11:30 14.01

Näyttelijä Krista Kosonen lomaili vastikään ohjaajapuolisonsa Antti J. Jokisen ja tyttärensä kanssa Malediiveilla. Näyttelijä Krista Kosonen kertoi perheensä kuulumisia Antti J. Jokisen ohjaaman Helene-elokuvan kutsuvierasensi-illassa Suomen Kansallisteatterissa. Krista näyttelee elokuvassa itse Helena Westermarckin roolin. Perhe lomaili vastikään aurinkoisissa maisemissa Malediiveilla. Loman jälkeen Krista saapui kutsuvierasensi-iltaan rentoutuneena ja hyväntuulisena.


Aleksander Barkovilla upea ilta Toronto-pelissä, Olli Jokinen sai väistyä Floridan historian parhaan pistemiehen paikalta

yle 06:10 13.01

Aleksander Barkov johtaa suomalaisten tämän kauden pistepörssiä ja on koko NHL:n pistepörssissä 14. sijalla.


Hupsista! Pitkän linjan NHL-hyökkääjä Jussi Jokinen antoi melkoisen lahjan – TPS shokeerasi Kärppiä

MTV 18:57 10.01

Perjantain liigakierroksella sarjaykkönen Kärpät kohtaa sarjassa viimeisenä majailevan TPS:n. Ottelun ennakkosuosikki oli helppo nimetä.


Olli Jokinen sai NHL-legendalta puhelun keskellä yötä – komensi hallille treenaamaan: "Olet niin paska"

MTV 08:09 10.01

NHL-valmentajien toimintatavat ovat olleet iso keskustelunaihe tällä kaudella. Komean NHL-uran pelannut Olli Jokinen pelasi monen kuumaverisen valmentajan alaisuudessa. Jokinen muisteli MTV Urheilulle varsinkin Mike Keenania, jonka kanssa hänellä oli varsinainen viha-rakkaussuhde. 


MTV: Olli Jokinen lyttää Florida Panthersin kunnianosoituksen – ”tehtäisiin kunnolla”

iltalehti 17:17 09.01

Olli Jokinen ei ole koskaan pelannut paidalla, joka roikkuu Panthersin vitriinissä. Florida Panthers on tehnyt seitsemän kautta seurassa pelanneelle Olli Jokiselle vitriinin, jossa on suomalaishyökkääjän nimellä varustettu pelipaita, kypärä ja valokuvia. Asetelma ei kuitenkaan mennyt täysin putkeen. Ex-suomalaispelaajan vaimo Katerina Jokinen oli vitriinistä pöyristynyt ja haukkui sitä Twitterissä jopa noloksi.


Olli Jokinen lyttää Florida Panthersin vaisun kunnianosoituksen – nostaa esiin myös nolon mokan: "Järkyttävää"

MTV 12:55 09.01

Florida Panthersin kaikkien aikojen paras pistemis Olli Jokinen otti MTV Urheilun haastattelussa vahvasti kantaa hänen vanhan NHL-seuransa ylläpitämään vitriiniin, jonka tarkoituksena on kunnioittaa Panthersin merkittäviä pelaajia. 


Olli Jokisen vaimo pöyristyi miehensä kohtelusta – jatkoi Florida Panthersin julkista ryöpyttämistä: ”Tämä ei ole pikkumaisuutta”

iltasanomat 11:23 09.01

Katerina Jokinen on pöyristynyt Florida Panthersin vaatimattomasta kunnianosoituksesta hänen Olli-miehelleen.


Olli Jokisen Katerina-vaimo kritisoi rajusti Florida Panthersin kunnianosoitusta miehelleen: ”Tämä on noloa”

iltalehti 10:19 08.01

Katerina Jokisen mielestä seuran maalivahtilegenda oli saanut hienomman kunnianosoituksen. Olli Jokinen pelasi urallaan seitsemän kautta Florida Panthersissa. Seura on sittemmin laittanut suomalaishyökkääjän nimellä varustetun pelipaidan ja kypärän vitriiniin. Mukana on myös kuvia Jokisesta. Ex-kiekkoilijan vaimo Katerina Jokinen oli pöyristynyt nähdessään asetelman.


Antti J. Jokinen aloittaa kansainvälisen suurelokuvatuotantonsa – tämä ikoninen suomalainen paikka tulee olemaan terroristien hyökkäyksen keskiössä

mtv 13:11 14.12

Antti J. Jokinen rikkoo rajoja uudella Ilkka Remeksen kirjoihin perustuvalla Omerta-tuotannollaan, jossa tullaan näkemään kansainvälisten tähtinäyttelijöiden lisäksi aivan uutta teknologiaa.


Tuntematon sotilas aloitti ilmiön, josta hyötyy nyt ohjaaja Antti J. Jokisen jättiprojekti – ”Kustannukset ovat tuntuneet liian kovilta”

iltasanomat 18:10 12.12

Ohjaaja Antti J. Jokinen sanoo, että vasta nyt Suomessa saadaan kerättyä riittävä budjetti Ilkka Remeksen trilleri-kirjojen kuvaamiseen.


Krista Kosonen tähdittää jälleen miehensä Antti J. Jokisen elokuvaa – ohjaajalta yllättävä paljastus parin rakkauselämästä

iltalehti 13:10 12.12

Ohjaaja Antti J. Jokinen ja hänen vaimonsa Krista Kosonen tekevät jälleen yhdessä elokuvaproduktion. Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen ohjaa ensi vuonna kuvattavan suuren budjetin elokuvakokonaisuuden, jota tähdittää hänen vaimonsa Krista Kosonen. Omerta-nimeä kantavan projektin tiedotustilaisuudessa Jokinen kertoi, että pariskunta on tottunut järjestelemään perhe-elämänsä niin, että molemmat saavat edistää uraansa – ja heidän vuonna 2015 syntynyt tyttärensä voi hyvin. – Sehän on haastavaa, mutta kyllä se (ratkaisu) aina löytyy. Kristalla on paljon muitakin töitä, Jokinen toteaa.


Jasper Pääkkönen hehkuttaa Hollywoodissa suomalaista kulttuuria – paljasti vetonaulansa: "Ensimmäinen asia, jonka ulkomaisille vieraille esittelen"

iltalehti 07:35 12.12

Jasper Pääkkönen kertoo pitävänsä tiukasti kiinni siitä ajatuksesta, että Suomi on hänen kotinsa ja vievänsä intohimoisesti eteenpäin suomalaisen kulttuurin ilosanomaa myös Hollywoodissa. Maailmalla uraa luovaa suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen tähdittää ensi vuonna kuvattavaa, valtavaa suomalaista elokuvaproduktiota, jonka ohjaa Antti J. Jokinen. Pääkkönen kertoi Omerta-nimeä kantavan elokuvakokonaisuuden tiedotustilaisuudessa projektin olevan tietyllä tapaa hänen unelmiensa täyttymys: hän pääsee tekemään töitään Suomeen. – Työt ovat pitäneet minua ulkomailla, niin olen ajatellut, että olisi mukava tehdä Suomessa vielä jotain, mutta sen pitää olla jotain tosi motivoivaa ja spesiaalia, Pääkkönen kertoo ajatelleensa.


Ilkka Remeksen menestyskirjasta 6/12 tehdään kansainvälinen suurtuotanto - Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen: "Unelmaprojekti"

yle 14:13 11.12

Ohjaaja Antti J. Jokisen ensimmäinen Remes-elokuva nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2021.


MTV Uutiset paikalla – tässä ovat Antti J. Jokisen kansainvälisen elokuvasaagan suomalaiset näyttelijätähdet

mtv 13:59 11.12

Antti J. Jokinen ohjaa kansainvälisen toimintatrillerikokonaisuuden joka perustuu Ilkka Remeksen kirjoihin. 


Presidentti Niinistö päätti kolmesta kenraaliylennyksestä itsenäisyyspäivänä

yle 00:01 06.12

Ylennyksistä yksi on merivoimissa ja kaksi maavoimissa. Uutena kenraalikuntaan nousee prikaatikenraali Jukka Jokinen.


esiin kuplavolkkari, esitutkintamateriaali paljastaa, millä kannattaa välittää – loukkaava käytös somessa Nivalassa, syy selvisi Yksityisasunnosta

Hot topics