Mari Valosaari asuu edelleen yhdessä ex-miehensä Jontte Valosaaren kanssa: "kun kaksi ihmistä ei sovi yhteen, niin silloin ero on parempi vaihtoehto"

mtv 17:02 13.08

Bloggaaja Mari Valosaari asuu edelleen yhdessä ex-miehensä muusikko Jontte Valosaaren kanssa.


Jontte Valosaari rakentaa hulppean hirsitalon 300 metrin päähän ex-vaimon Mari Valosaaren talosta - avautuu raskaasta erostaan: ”Meidän väliltä on puuttunut liikaa”

iltalehti 05:59 11.07

Laulaja-palomies Jontte Valosaari, 39, rakentaa uuden talon itselleen hänen ja ex-vaimo Mari Valosaaren omistamalle tontille. Se oli vuosi 2012, kun Jontte Valosaaren, 39, näköpiiriin osui täydellinen nainen. Urheilullista Maria, 36, katsoessaan Jontte teki päätöksen, että tuossa on hänen naisensa. Hän teki asian selväksi myös kaunottarelle ja vakuutti tämän sinnikkyydellään. Edelleen Jonten kasvot syttyvät iloon suhteen alkuaikaa muistellessa. Ensimmäiset neljä vuotta elettiin ihanissa rakkaushuuruissa. Vuonna 2013 avioiduttiin perheen ja ystävien läsnä ollessa. Yhteiselossa edettiin täysillä: tuli kaksi lasta, maatila, hevoset ja muut kotieläimet.


Jontte Valosaaren tunteikas kuva lapsistaan liikuttaa: "Päivääkään en vaihtaisi pois"

mtv 12:09 29.06

Jontte Valosaaren sosiaalisessa mediassa julkaisema kuva lapsistaan herättää ihastusta.


Jontte Valosaari paljasti paluusinglestään: ”Kyllä, oma tytär on mukana”

stara 21:30 13.06

Suomalainen suosikkilaulaja Jontte Valosaari julkaisi äskettäin uuden singlensä Yksin mutten


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:30 13.06

Suomalainen suosikkilaulaja Jontte Valosaari julkaisi äskettäin uuden singlensä Yksin mutten


Mari Valosaari suree avioeroaan Instagramissa – häistä tasan kuusi vuotta: Jontte Valosaarelta tyhjentävä vastaus ex-vaimolle

iltasanomat 17:23 08.06

Mari ja Jontte Valosaari erosivat hiljattain. Nyt he surevat avioeroaan Instagramissa päivänä, joka oli ennen heidän hääpäivänsä.


Eronnut Jontte Valosaari julkaisi musertavan tekstin hääpäivästään: ”Tätä päivää mä vähän pelkäsin”

iltalehti 15:57 08.06

Laulaja Jontte Valosaari ja Mari Valosaari erosivat helmikuussa. Molemmat avautuvat nyt hääpäivästään, josta on kulunut tänään kuusi vuotta. Ex-fitness-kilpailija Mari Valosaari ja laulaja-palomies Jontte Valosaari erosivat helmikuussa. Pari avioitui 8. kesäkuuta vuonna 2013. Jontte Valosaari julkaisi herkän päivityksen somessa, kun heidän hääpäivästään on kulunut kuusi vuotta. Kuvassa mies katsoo maahan synkissä tunnelmissa.


Helmikuussa Jontte Valosaaresta eronneelta Mari Valosaarelta herkkä avautuminen: "Tänään piti olla jälleen hääpäivä"

iltalehti 12:07 08.06

Eronnut Mari Valosaari purkaa tuntojaan hääpäiväänsä liittyen sosiaalisessa mediassa. Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tuttu ex-fitness-kilpailija Mari Valosaari ja laulaja-palomies Jontte Valosaari kertoivat helmikuussa eroavansa kuuden vuoden avioliiton jälkeen. – Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Joskus liian aikaisin, joskus liian myöhään, joskus juuri oikeaan aikaan. Tällaiselle päätökselle ei liene oikeaa tai väärää aikaa. Raskas päätös avioerosta on kuitenkin tehty.


StaraTV: Jontte Valosaari haastattelussa

stara 08:40 06.06

Suomalainen suosikkilaulaja Jontte Valosaari julkaisi äskettäin uuden singlensä Yksin mutten


Jontte Valosaaren paluu saa jatkoa – uusi single kertoo erosta: ”Yksin, mutten yksinäinen”

stara 07:00 15.05

Helmikuussa paluun tehnyt Jontte Valosaari julkaisee uutta materiaalia. Nyt julkaistava


hallitustunnustelut Maahan­muutto­viraston ovelle – oikeuteen todistamaan palannut Valioliigaan jäädäkseen vaihtoon ? Pelicansin

Hot topics