Sampo Kaulanen julkaisi koskettavan päivityksen unettomuudesta – mindfulness karsi lääkearsenaalin dramaattisesti

iltalehti 15:48 01.11

Sampo Kaulasen mukaan vielä vuosi sitten hän käytti seitsemää lääkettä unettomuutensa hoitoon. –?Vajjaa vuosi sitten oli tämmönen arsenaali nappeja käytössä, eikä uni tullut siltikään ja ahistus vaivasi. Adhd-nipuskoilla sai keskittymiskykyä nostettua, mutta niissäkin oli sivuvaikutuksensa, Jounin kauppaa pyörittävä kyläkauppias kirjoittaa Instagram-päivityksessään. Kaulasen mukaan hän aloitti viime keväällä hengitys- ja kylmäharjoitukset, jotka avasit miehen mukaan tien mindfulnessiin.


Uutuuskirja paljastaa: Näin paljon Sampo Kaulasen kauppa tuottaa

mtv 05:00 24.10

Kyläkauppias Sampo Kaulasen Jounin kauppa tekee muhkeaa tiliä, uutuuskirja paljastaa.


Kaivoksen vastustajat keräsivät yli 51 000 nimeä – "Ylläksen matkailu ei kestä kaivosta"

yle 08:30 17.09

Nimilista luovutetaan tiistaina Kolarin kunnanvaltuustolle. Nimiä kerättiin Äkäslompolossa Jounin Kaupalla ja netissä.


Kaivoksen vastustajat keräsivät yli 51 000 nimeä – " Ylläksen matkailu ei kestä kaivosta"

yle 08:30 17.09

Nimilista luovutetaan tiistaina Kolarin kunnanvaltuustolle. Nimiä kerättiin Äkäslompolossa Jounin Kaupalla ja netissä.


Lappeenrantalaisen Jounin pihalla seisoo valepeltipoliisi – erottaisitko aidosta?

iltasanomat 19:57 16.08

Lappeenrannan Kuuselassa asuvat Jouni ja Juuso Kuusela rakensivat pihaansa erehdyttävästi aitoa muistuttavan valepeltipoliisin.


Sampo Kaulaselta dramaattinen päivitys Islannista, pakkasi kaksi kivääriä: ”Jos potkurikone jäsähtää tonttiin, jääkarhut syö tai mitä tahansa...”

iltalehti 12:59 14.08

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittajanakin tunnettu Sampo Kaulanen suuntaa itselleen uuteen kohteeseen. Kolarin Äkäslompolon kylässä sijaitsevan Jounin kaupan kauppias Sampo Kaulanen on parhaillaan Islannissa. Seuraavaksi matka jatkuu Grönlantiin. Mies kertoo poikkeuksellisesta reissustaan Instagram-sivullaan. – Meillä on kaksi kivääriä mukana ja toivon ettemme joudu niihin turvautumaan, mies paljastaa.


Sampo Kaulanen julkaisi häkellyttävän videon: Minttu-vaimo istuu jääpalakylvyssä - paljonpuhuva ilme

iltalehti 09:48 28.07

Pari kävi helteen keskellä jäisessä kylvyssä. Jounin kyläkauppaa pitävä Kaulasen pariskunta tunnetaan kiinnostuksestaan terveysasioihin. Molemmat ovat viime aikoina tehneet terveysremonttia. Nyt kauppias Sampo Kaulanen on julkaissut videon, jossa vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen istuu kylmänviileästi ilmeenkään värähtämättä jääpalakylvyssä. Helteen keskellä jääkylpy tuntuu varmasti entistäkin jäätävämmältä, mutta Minttu on kylvyssä ihan muina naisina.


Sampo Kaulanen ja Minttu-vaimo rakennuttavat uuden kodin Lappiin: ”On hanurista, että työpaikka näkyy ja kuuluu 24/7”

iltalehti 17:18 25.07

Pariskunta muuttaa perheineen uuteen asuntoon ensi vuonna. Kyläkauppias Sampo Kaulanen rakennuttaa vaimonsa Minttu Murphy-Kaulasen kanssa talon Lapin Äkäslompoloon. Jounin Kaupasta tutuksi tullut kauppias kertoi rakennusaikeista Instagram-tilillään. Muuton uuteen asuntoon olisi tarkoitus tapahtua ensi vuoden alkupuolella. – Muutosten vuosi! Kaivinkone on tontilla ja maatyöt on aloitettu, Kaulanen kommentoi jakamansa julkaisun kuvatekstissä rakennustyön alkua.


Yllätysveto! Sampo Kaulanen opiskelee uuden ammatin - taustalla raju elämäntapamuutos

iltalehti 21:21 08.07

Elämäntapamuutoksen tehnyt kyläkauppias Sampo Kaulanen tahtoisi auttaa muitakin samaan suuntaan. Siispä mies suuntaa koulunpenkille. Sampo Kaulanen on elävä esimerkki onnistuneesta elämäntapamuutoksesta. Mies pisti viime syksynä ruokailutottumuksensa uusiksi ja aloitti liikkumaan säännöllisesti. Kiloja on karissut noin parikymmentä ja mies on nyt elämänsä kunnossa. Aamulenkkinä taittuu jo 22 kilometriäkin tyhjällä vatsalla. Kaulanen on inspiroinut myös someseuraajiaan elämäntapamuutoksellaan. Moni onkin udellut mieheltä vinkkejä elämäntapamuutokseen. Oma hyvä olo ja muiden auttaminen innostivatkin miestä hakeutumaan personal trainerin opintojen pariin. Kaulanen kertoi uusista urasuunnitelmistaan Seiskan blogissaan maanantaina. Hän kertoi kirjoituksessaan, ettei uusien opintojensa myötä ole kuitenkaan jättämässä kauppiaan töitä Jounin Kaupalla.


11 ääntä syntyä yhtä historiallisia tylystä käytöksestä – Werder Bremenille ”Komeaa olla ensimmäinen

Hot topics