Kolumni: Urheiluväki parodioi jo itseään – keskeisenä syynä Olympiakomitean jakomielinen rooli

iltasanomat 07:40 26.01

Urheiluväki on tehnyt itsestään karikatyyrin ihan omilla teoillaan – tai tekemättä jättämisillään, kirjoittaa Juha Kanerva.


Ratkaisuhetket vaikeita Aaltosen Pelicansille: “Olemme aina löysässä hirressä, kun peli on tasan”

jatkoaika.com 23:37 25.01

Lukko selviytyi Tallinnan illan toisesta ottelusta voittajana, kun Pelicans kaatui lukemin 5–3. Pelicans ei pystynyt palautumaan Lukon kahdesta alivoimamaalista ja sekös harmitti kultakypärä Juhamatti Aaltosta.


Hornet lentää tänään 300 metrissä Helsingin keskustan yllä – kunnioittaa kuolleen sotaveteraanin muistoa

iltasanomat 08:25 25.01

Jatkosodan aikana Blenheim-pommikoneen tähystäjänä palvellut helsinkiläinen luutnantti Juhani Eskola (s.1922) on kuollut. Hänet siunataan lauantaina Temppeliaukion kirkossa, jonka yli Karjalan lennoston Hornet tekee ylilennon alkuiltapäivällä.


Kuuma, kuumempi, Pete Parkkonen! Jopa Juha Perälä kosi seksikkään valokuvan yhteydessä

stara 07:00 25.01

Laulaja Pete Parkkonen on yksi suomalaisista laulajamiehistä, joka saa naisten


Näkökulma: Erika Vikman nosti otsikoihin pornotähti–poliitikko Cicciolinan, joka hurmasi suomalaiset aitoudellaan ja vilautti kiellosta huolimatta

iltalehti 21:10 24.01

Italialainen Cicciolina paljastui Suomen vierailullaan varsin maanläheiseksi henkilöksi, kirjoittaa toimittaja Juha Veli Jokinen. Takavuosien italialainen kohujulkkis Cicciolina oli kuin Ferrari, kun hän kuvasi Se on siinä -tv-ohjelmaa keväällä 2008 Tampereella: punainen, energinen, osaava ja ammattimainen.


Hän on uusi Salkkarit-tähti! Tuuli Mattila näyttelee sarjassa Susu-nimistä hahmoa

iltalehti 13:51 24.01

Näyttelijä Tuuli Mattila on uusi Salkkarit-tähti. Vastikään näyttelijäksi valmistunut Tuuli Mattila on Salatut elämät -sarjan uusimpia näyttelijävahvistuksia. Mattilan lisäksi sarjaan saapuu tänä keväänä kolme muutakin uutta hahmoa, joita näyttelevät Konsta Hietanen, Juha Svahn ja Inna Tähkänen. Mattila odottaa innolla sitä, millaista on työskennellä Salkkareissa. Hänen roolihahmonsa nimi on Susu, mutta näyttelijä on toistaiseksi vielä vaitonainen koskien hahmoonsa liittyviä yksityiskohtia.


Perussuomalaisten Juha Mäenpää poliisikuulusteluissa: En ole vastuussa siitä, miten sanani käsitetään – Kieltäytyi 9 kertaa kommentoimasta

yle 11:41 24.01

Valtakunnansyyttäjä on pyytänyt eduskunnalta lupaa asettaa perussuomalaisten kansanedustaja syytteeseen, koska häntä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.


Kuvat: Ilvekseltä upea ele vanhoille ja tosi vanhoille mestareille – keltaiseen pikkutakkiin kääritty Raimo Helminen liikuttui

iltalehti 19:06 23.01

Ilves aateloi ensimmäistä kertaa seuran historiassa entisiä suuruuksiaan. Vuonna 1931 perustettu Tampereen Ilves kunnioitti torstaina komealla tavalla seuran jääkiekkopuolen vanhoja ja tosi vanhoja mestareita Ilves Hockey Legends -aateloinnilla. Suomen menestyneimmän miesten jääkiekkoseuran aateloinnin saivat Pentti Isotalo, Lasse Oksanen, Reijo Hakanen, Pekka Leimu, Risto Siltanen ja Raimo Helminen. Ajasta ikuisuuteen siirtyneistä kiekkomiehistä muistettiin Niilo Tammisaloa, Tiitolan perheen jäseniä, Juhani Linkosuota, Aarne Honkavaaraa, Jarmo Wasamaa ja Jorma Peltosta.


Valtakunnansyyttäjä pyytänyt lupaa asettaa perussuomalaisten kansanedustaja Mäenpää syytteeseen

iltasanomat 14:42 23.01

Syynä on puheenvuoro, jossa Juha Mäenpää vertasi turvapaikanhakijoita vieraslajeihin.


Kansanedustaja Juha Mäenpää kiistää syyllistyneensä rikokseen: ”Sanottu, mikä sanottu”

iltasanomat 14:37 23.01

Valtakunnan syyttäjä pyysi eduskunnalta suostumusta saada asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.


Johan on rusketus! Pete Parkkosen kuuma lomakuva sai Juha Perälän kosimaan

iltalehti 13:17 23.01

Laulaja Pete Parkkonen on saanut kunnolla aurinkoa. Pete Parkkonen poseeraa tuoreessa lomakuvassa selvästi ihoonsa väriä saaneena. Hän julkaisi itsestään Instagramiin kuvan, jossa hän pötköttelee kirjan kanssa paidatta aurinkopedillä. Vieressä näkyy kuumuudessa nahistuneita kasveja. – Mites tämä kuumuus, Parkkonen kirjoittaa kuvansa ohessa.


Valtakunnansyyttäjä pyytää eduskunnalta lupaa asettaa perussuomalaisten Juha Mäenpää syytteeseen – Jussi Halla-aho: Tulemme estämään syyteoikeuden

yle 13:06 23.01

Syyte liittyy kansanedustaja Juha Mäenpään puheisiin eduskunnassa. Mäenpää kiistää STT:lle syyllistyneensä rikokseen.


Valtakunnansyyttäjä haluaa asettaa perussuomalaisten Juha Mäenpään syytteeseen – Jussi Halla-aho: Tulemme estämään syyteoikeuden

yle 13:06 23.01

Syyte liittyy kansanedustaja Juha Mäenpään puheisiin eduskunnassa.


Valtakunnansyyttäjä pyytää eduskunnalta suostumusta asettaa perussuomalaisten Juha Mäenpää syytteeseen

yle 13:06 23.01

Syyte liittyy Mäenpään puheisiin eduskunnassa. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo, että puolue aikoo estää suostumuksen antamisen.


Valtakunnansyyttäjä pyytää eduskunnalta suostumusta asettaa kansanedustaja Juha Mäenpää syytteeseen

yle 13:06 23.01

Asia koskee kansanedustaja kesäkuussa pitämää puheenvuoroa eduskunnassa.


Huomasitko? Juhamatti Aaltonen sai valmentajalta ainutlaatuisen tehtävän: ”Tähän olisi hyvä lopettaa”

iltalehti 07:30 23.01

Läänintaiteilija toimi ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan kapteenina. Pelicansin päävalmentaja Jesse Welling ilmoitti joukkueensa tähtihyökkääjälle Juhamatti Aaltoselle ennen keskiviikon Tappara-ottelua, että tämä toimii lahtelaisporukan kapteenina. –?Rupeaa miehet loppumaan kesken, niin jollekin se piti lyödä, Aaltonen virnuilee.


1940 tiivistää Antti Ruuskasta – eläin­kauppa hänen ikuisena

Hot topics