KalPa jyräsi Jukurien yli Savon derbyssä – Balázs Sebok toimi kovimpana kurittajana

jatkoaika.com 19:21 07.12

Mikkelissä pelattiin kauden kolmas Savon derby. Kuopiolaiset jyräsivät vahvan heti ensimmäisestä erästä lähtien selvään voittoon.


Verilammikko vain kasvoi tuhansien katsojien edessä – mitä tapahtuu, jos SM-liigassa loukkaannutaan vakavasti? ”Huhupuheiden mukaan asiat eivät ole ajan tasalla”

iltalehti 20:35 04.12

Pelaajayhdistys, jääkiekkoilijoiden edunvalvoja, penää Liigalta selvitystä siitä, miten ensihoito on järjestetty liigapaikkakunnilla. Tiistaina Liigassa nähtiin kaksi katsojat pelästyttänyttä taklausta, kun sekä Tapparan konkaripuolustaja Tuukka Mäntylä että Jukurien nuori hyökkääjä Patrik Puistola loukkaantuivat saatuaan kovan iskun päähänsä. Puistolan tilanteen dramaattisuutta lisäsi se, että nuorukaisen päästä vuosi runsaasti verta jäälle. Mäntylä puolestaan makasi jäällä pelottavan liikkumatta. Suomalaisessa jääkiekossa on eri sarjoissa nähty pahimmissa tapauksissa halvaantumisia tai vakavia aivovammoja. Kun pelaajan vintti pimenee täysin Liigan ottelussa, sekunnit tuntuvat pitkiltä, kun tuhannet katsojat hallissa ja kotikatsomoissa seuraavat tilannetta ja mielessä vilahtavat pahimmat skenaariot.


Liiga ei ota kantaa sääntömuutosten tarpeellisuuteen ja pitää taklausten kieltämistä kokonaan liian radikaalina ratkaisuna – "Tämä on impulsiivinen reaktio"

yle 16:30 04.12

Tiistain jääkiekkokierroksella sekä Jukurien Patrik Puistola että Tapparan Tuukka Mäntylä lyyhistyivät jään pintaan päähän kohdistuneiden taklausten seurauksena.


Veri värjäsi jään rajun taklauksen jälkeen – Jukurien pomo Jukka Holtari vaatii kovaa rangaistusta Panu Mieholle: ”Tämän tapauksen tiimoilta on kolme tärkeää asiaa”

iltasanomat 14:00 04.12

Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari haluaa Panu Mieholle tuntuvan rangaistuksen. Ennen kaikkea hän penää kulttuurimuutosta lajiväeltä.


Uutta tietoa verisesti taklatusta 18-vuotiaasta SM-liigapelaajasta – valmentajalta puhutteleva tarina läheisestään: ”Kun elämä terveenä ihmisenä on siinä”

iltalehti 11:02 04.12

Patrik Puistola voi Jukurien valmentajan mukaan olosuhteisiin nähden hyvin. Jääkiekon SM-liigakierroksella tiistaina nähtiin kaksi pelottavaa taklausta, joista toisessa ottavana osapuolena oli Jukurien 18-vuotias Patrik Puistola. Puistola on Tapparan sopimuspelaaja, joka on lainalla mikkeliläisjoukkueessa. Jukurien päävalmentajan Pekka Kangasalustan mukaan Puistola voi olosuhteisiin nähden hyvin.


Patrik Puistola kiidätettiin sairaalaan hurjan taklauksen jälkeen – Jukurit kertoi lisätietoja verta jäällä vuotaneen pelaajan voinnista

iltasanomat 10:35 04.12

Jukurien Patrik Puistola on toistaiseksi sivussa


Uutta tietoa Nuorten Leijonien avainpelaajasta: Liigassa pahasti jyrätty hyökkääjä pääsi illalla sairaalasta

MTV 10:34 04.12

Kovan taklauksen kohteeksi tiistaina jääkiekon SM-liigan ottelussa joutunut hyökkääjä Patrik Puistola voi Mikkelin Jukurien mukaan "tilanteeseen nähden kohtuullisesti".


Näkökulma: Törkytaklaus ja ”törkytaklaus” – näin karmeaa jälkeä tehneet kohutilanteet eroavat toisistaan

iltalehti 20:46 03.12

Pelicansin Taavi Vartiainen lähtee lusimaan pelikieltoa, Ilveksen Panu Miehon tilanne on kinkkisempi, kirjoittaa Tampereelta Santtu Silvennoinen. Tiistain SM-liigakierroksella sattui kaksi karmivaa jälkeä tehnyttä tilannetta. Ensin Tampereella Pelicansin Taavi Vartiainen taklasi melko törkeästi Tapparan Tuukka Mäntylää ylävartaloon. Noin vartti myöhemmin rytisi Mikkelissä, kun Ilveksen Panu Mieho niittasi voimalla Jukurien Patrik Puistolaa.


Kammottava taklaus päähän Mikkelissä – video: koko erä keskeytettiin, 18-vuotias huippulupaus loukkaantui pahasti

iltalehti 19:38 03.12

Mikkelin Jukurien ja Ilveksen välisessä ottelussa nähtiin ruma päähän kohdistunut taklaus. Ottelu keskeytyi pitkäksi aikaa ensimmäisessä erässä Mikkelissä Jukurien ja Ilveksen välisessä ottelussa, kun Ilveksen Panu Mieho niittasi Jukurien Patrik Puistolaa päähän. Mieho sai tilanteesta pelirangaistuksen ja suihkukomennuksen.


Myös Mikkelissä rytisi: Ilveksen Panu Mieho taklasi Jukurien Patrik Puistolaa pelirangaistuksen arvoisesti

jatkoaika.com 19:22 03.12

Jukurien 18-vuotias suurlupaus Patrik Puistola sai rajun avojään taklauksen Ilveksen Panu Mieholta. Rajun taklaustilanteen jälkeen ottelussa mentiin ennenaikaiselle erätauolle ajassa 11.30.


1001 ottelun liigalegenda Marko Kauppinen siirtyy Jukurien päävalmentajaksi

iltalehti 18:30 02.12

Pitkän peliuran puolustajana tehnyt Marko Kauppinen, 40, on Jukurien päävalmentaja ensi kaudella. Tällä hetkellä Jukurien A-junioreita valmentava Marko Kauppinen siirtyy ensi kaudeksi liigajoukkueen peräsimeen. Jukurit tiedotti Kauppisen 1+1-vuotisesta päävalmentajasopimuksesta, joka lähtee hyrräämään ensi kesästä lähtien.


Ex-pelaaja Marko Kauppinen, 40, aloittaa Mikkelin Jukurien päävalmentajana ensi kaudella

iltasanomat 18:06 02.12

Jukurien kasvatti Marko Kauppinen siirtyy mikkeliläisten liigajoukkueen päävalmentajaksi kaudella 2020–2021.


Puolustajaikoni hyppää Liiga-joukkueen päävalmentajaksi ensi kaudella

MTV 18:06 02.12

Jukureissa kiekkouransa aloittanut Marko Kauppinen, 40, valmentaa Jukurien Liiga-joukkuetta kaudesta 2020–2021 alkaen. 


Jukurit teki yllätysratkaisun: päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi

yle 17:59 02.12

Marko Kauppinen korvaa Pekka Kangasalustan Jukurien päävalmentajana ensi kaudella.


Tappara kampesi pisteet Mikkelistä – Jukurien karmea putki kirvesrintoja vastaan sai jatkoa

jatkoaika.com 21:52 29.11

Tappara teki kolmen pisteen arvoisen vierailun Mikkeliin, kun kirvesrinnat nousivat kahden maalin takaa rinnalle ja ohi. Tappara nappasi samalla 12 peräkkäisen voittonsa keskinäisistä kamppailuista Jukureita vastaan.


Heti helähti! 18-vuotias huippulupaus yllätti Tapparan housut kintuissa

MTV 18:41 29.11

Jukurien Mikko Kokkonen yllätti Tapparan housut kintuissa jääkiekon SM-liigassa heti toisella peliminuutilla.


Sami Rajaniemi jatkaa Jukurien maalilla myös ensi kaudella ? "Hän on erittäin joukkueorientoitunut pelaaja"

jatkoaika.com 14:01 29.11

Jukurit tiedotti tehneensä maalivahti Sami Rajaniemen kanssa sopimuksen myös ensi kaudesta.


Patrik Puistola oli Jukurien juhlituin sankari Helsingissä: "On paljon helpompikin pelata, kun pääsee kentälle"

jatkoaika.com 22:24 27.11

Patrik Puistola iski tehot 1+1, kun Jukurit voitti IFK:n Helsingissä 3?1. Tapparasta lainassa oleva nuori hyökkääjä nauttii isosta vastuusta Jukurien riveissä. Viidessä ottelussaan hän on tehnyt jo viisi pistettä.


Liigakääpiö Jukurit selätti sarjan jättiläisen – HIFK nöyrtyi kotiyleisönsä edessä

iltalehti 20:09 27.11

Viidentenä ollut HIFK isännöi 12. sijan Jukureita keskiviikon kolmen matsin liigakierroksella ja hävisi 1–3. Taloudellisilla resursseilla mitattuna vastakkain olivat Liigan suurin ja pienin: HIFK:n pelaajabudjetti (3,3 miljoonaa euroa) on yli tuplasti suurempi kuin Jukurien (1,5 miljoonaa euroa). Jäällä tämä ei kuitenkaan näkynyt, ja koko sielullaan taistellut Jukurit vei täyden pistepotin.


HIFK sai sokkihoitoa – liigakääpiö uhittelee sarjan jättiläiselle Nordiksella

iltalehti 20:09 27.11

Viidentenä oleva HIFK isännöi 12. sijan Jukureita keskiviikon kolmen matsin liigakierroksella. Taloudellisilla resursseilla mitattuna vastakkain ovat Liigan suurin ja pienin: HIFK:n pelaajabudjetti (3,3 miljoonaa euroa) on yli tuplasti suurempi kuin Jukurien (1,5 miljoonaa euroa). Jäällä tämä ei kahdessa ensimmäisessä erässä näkynyt, silla päätöserään lähdettiin Jukurien johtaessa 3–1.


400 miljoonaa ihmistä kehnoksi suuressa osassa nousevan Uudessa-Seelannissa – vain kuusi tuntia,

Hot topics