Rukouksiin on vastattu! Juustoautomaatti auttaa yllättävään pikkunälkään

stara 16:00 09.12

Juustoja rakastavat ihmiset nauttivat keltaista jumalaarretta aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 09.12

Juustoja rakastavat ihmiset nauttivat keltaista jumalaarretta aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja


Brassimalli heruttelee alusasussa – tätä jumalatarta haukuttiin lapsena rumaksi

stara 12:40 09.12

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin


Vapaaottelijan kasvot repesivät hirmuisesta tyrmäysiskusta – UFC-pomokin kauhisteli lähikuvaa: "Jumalauta!"

MTV 08:29 08.12

Surinamilainen Jairzinho Rozenstruik kukisti hollantilaisen Alistair Overeemin hurjalla tyrmäyksellä vapaaottelun UFC-kehässä Suomen aikaa sunnuntaiaamuna Washingtonissa.


Hän on Linnan kuningatar – MTV Uutisten lukijat yksimielisiä voittajasta: "Jumalaisen kaunis"

mtv 23:32 06.12

Linnan kuningattareksi valittiin tänä vuonna Janniina Alho.


Onko tässä Jaana Pelkosen upein Linna-tyyli? – muotiasiantuntijat ylistävät: ”Jumalatartyyli, elegantin seksikäs...”

iltasanomat 20:24 06.12

Jaana Pelkonen asteli Linnan juhliin valkoisessa puvussa ja onnistui tyylivalinnassaan jälleen, sanovat muotiasiantuntijat.


Sade yllätti! Sauli Niinistö ja Jenni Haukio saapuivat tuomiokirkolle

mtv 12:57 06.12

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio suuntasivat itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen.


Presidentti Niinistö ja rouva Jenni Haukio tuomiokirkolla – turvamiehet joutuivat apuun sateenvarjojen kanssa

iltasanomat 12:12 06.12

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saapuivat itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelukseen kosteassa sadesäässä.


Mira Aalto väkersi Satu Taiveaholle pinkin irokeesin Linnan juhliin – idea räväyttäneeseen lookiin syntyi edellisenä iltana: ”Mietin, että ei jumalauta”

iltasanomat 21:31 05.12

Mira Aalto on ehostanut kaunottaria Linnan juhliin jo yli vuosikymmenen ajan. Hän paljastaa, että näyttävimmät tyylit harvemmin syntyvät ilman pientä paniikkia.


Paljastuksia hovista: prinssi Andrew’n pelätään pilaavan kuninkaallisen perheen joulun – voi saada porttikiellon juhlahumuun

iltasanomat 11:40 05.12

Prinssi Andrew’ta tuskin nähdään kuninkaallisen perheen perinteisessä joulujumalanpalvelussa.


Tällaisia pukuja Linnan juhlissa nähdään tällä kertaa – katso upeat kuvat!

iltalehti 17:05 04.12

Linnan juhliin on loihdittu tällä kertaa pukuja esimerkiksi vanhoista siivousräteistä ja seinämainoksesta. Vaatesuunnittelija Anni Ruuth muistetaan höyhen-glamourista ja siitä, että viime vuonna kansanedustaja, nykyhallituksen ministeri Sanna Marin (sdp.) juhli Linnassa Ruuthin suunnittelemassa valkoisessa silkkipuvussa, jonka on myöhemmin määrä olla Marinin hääpuku. Tänäkin vuonna Ruuth vaatettaa Linnaan valtaa pitäviä naisia. Pukuihin hän on saanut innoituksensa suomalaisen mytologian jumalattarista: Aninkasta, Kuuttaresta, Päivättärestä ja Vellamosta.


Näkökulma: Ei epäilystä, mihin lohkoon Huuhkajat haluaa – vaihtoehtona jalostavaa kärsimystä ja jumalaista kauneutta

iltalehti 17:05 30.11

Roy Hodgson pääsi lähelle. Markku Kanerva hoiti työn loppuun, kirjoittaa Ilkka Laitinen. Helsinki–Baku 2860 kilometriä. Helsinki–Pietari 300 kilometriä.


Kanye West avautui hengellisistä kokemuksistaan: "Jumala on yrittänyt ottaa minuun yhteyttä jo pidemmän aikaa"

mtv 10:02 24.11

Monenmoisissa liemissä keitetty räppäritähti Kanye West vieraili sunnuntaina tunnetun pastorin Joel Osteenin luona Lakewoodin kirkossa Houstonissa, Texasissa. Paikalla oli tuhansia ihmisiä.


Kanye West kutsuttiin strippiklubille – piti siellä jumalanpalveluksen

stara 14:00 23.11

Kristinuskoon vahvasti elämässään nojautuva räppäri Kanye West on luokitellut eroottiset


Suomen nuori alppitoivo on poikkeuksellisen kunniahimoinen urheilija: ”Mua ajaa sisäinen palo”

iltalehti 08:15 23.11

Viime kaudella kolmasti maailmancupin pujotteluissa pisteille laskenut Nella Korpio väsähti kesken edellisten lumien. Kun alppilegenda Kalle Palander kehuu suomalaislaskijaa, kannattaa nimi ja kasvot laittaa mieleen. – Helkkarin hyvä ja potentiaalinen nuori laskija. Hän lähtee hyökkäämään, eikä vain seisomaan suksien päällä. Jumalattomasti se yrittää, sanoo Palander Nella Korpiosta.


"Jumalan käsi" ei jätä Juha Tammista rauhaan – Maradonaan ja Peléen tutustuneen legendaarisen jalkapallokuvaajan uran karvain hetki selvä: "Laskin kameran ja samalla pallo olikin jo maalissa!"

MTV 10:12 19.11

Juha Tamminen on valokuvannut jalkapalloa 70-80-luvun taitteesta alkaen niin Latinalaisessa Amerikassa kuin Suomessakin. Suomen hän ei uskonut selviytyvän EM-kilpailuihin hänen elinaikanaan. MTV Uutisten haastattelussa Tamminen paljastaa, millaisia persoonia jalkapallolegendat Pelé ja Maradona oikein ovat. 


Jumalainen Maria Callas eli yltäkylläistä unelmaelämää – tähteä ympäröi silti yksinäisyyden aura

iltasanomat 15:00 16.11

Oopperadiiva Maria Callasista kertova dokumentti sisältää aiemmin esittämätöntä arkistomateriaalia ja musiikkitallenteita. Tähti sai kaiken, mutta tunsi yksinäisyyttä.


Ylistetty dokumentti: Maria Callas uhriutui huolella - ”Muut käyttäytyivät vielä huonommin”

iltalehti 08:08 16.11

Itseään pikemminkin hassuttelevana pitänyt Maria Callas joutui mielestään syyttä suotta silmätikuksi. Vaikkei oopperamusiikki sytyttäisikään, löytyy kriitikoiden ylistämästä Maria Callas -dokumentista muutakin kiinnostavaa. Sitä ei silti käy kieltäminen, että Maria Callas (1923–1977) laulaa sielunsa kyllyydestä Tom Volfin ohjauksessa. Se saa nyt ensi-iltansa perinteisen tv:n puolella Teemalla \& Femillä. Maksullisessa C Moressa viime vuonna valmistunut dokumentti on ollut katsottavissa jo hyvän tovin Maria by Callas -nimellä. Callasin esitykset kertovat omalta osaltaan oopperadiivan kiehtovaa tarinaa. Lihaa luiden ympärille on saatu aikaisemmin julkaisemattomasta arkistomateriaalista, tv-haastatteluista, kotifilmeistä, perhevalokuvista, yksityisestä kirjeenvaihdosta ja päiväkirjamaisista merkinnöistä. Siksi dokumentin ääni on yksin La Divinaksi kutsutun jumalaisen Callasin, uhriutumisineen kaikkineen. Milloin Callas on väärin ymmärretty, milloin muut ovat joka tapauksessa käyttäytyneet vielä häntäkin huonommin – ja hänet vain on otettu jostain tuntemattomasta syystä silmätikuksi.


Huuhkajat teki historiaa – mutta illan puheenaihe oli Gunnar Yliharju, 79, kuolemattomine lausuntoineen: ”Voi jumalanpyssy”

iltasanomat 06:25 16.11

Suomen jalkapallomaajoukkueen pitkäaikainen huoltaja Gunnar Yliharju liikuttui historiallisella hetkellä.


Tässä oli Huuhkajien juhlien koskettavin hetki – huoltajalegenda Gunnar Yliharju, 79, täräytti Viasatilla: ”Voi jumalan pyssy!”

iltasanomat 21:28 15.11

Huoltajalegenda Gunnar Yliharju on odottanut arvokisapaikkaa vuosikymmenet.


50 000 lippuanomusta ? kaikki kolme avasi tulen New Etelä-Korean Soulista keskiarvo oli parantaa – siihen

Hot topics