Tuija Pehkonen onnittelee kihlattuaan Eero Ettalaa syntymäpäivän johdosta - julkaisi hilpeän kuvan synttärisankarista: "Onnea rakas!"

iltalehti 13:02 17.10

Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala kihlautuivat viime kesänä. Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen on julkaissut hauskan syntymäpäiväkuvan kihlatustaan Eero Ettalasta. Kuvassa Ettala ottaa ilot irti leikkipuistosta valokuvaajalle hymyillen. Kuvan saatteeksi Pehkonen on kirjoittanut: – Onnea rakas Eero! (Sata)kolkytviisvee!


Painonnoston SM-pronssimitalisti Baba Lybeck paljastaa huippukuntonsa salaisuuden – tällaiset ovat ruokavalio, treeni ja palautumisrutiinit

iltalehti 05:28 14.08

Baba Lybeck koki liikunnan tärkeäksi jo ruuhkavuosina kaivatessaan omaa aikaa rauhoittumiselle. Nykyään hän liikkuu yksin ja perheen kanssa. Juontaja-toimittaja Baba Lybeck, 52, on viettänyt kesän vahvasti töitä paiskiessa, mutta vähän on ehtinyt lomaillakin: hänen sanojensa mukaan muutaman lomaviikonpuolikkaan. Hienoimpana kokemuksena energisellä naisella on jäänyt mieleen vierailu Rahjan kylän kalajuhlissa. Lybeck oli siellä puhujana, ja vietti työkeikan jälkeen vielä kolme päivää Ulkokallan majakkasaarella.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin: ”She said yes!”

iltalehti 09:17 06.08

Pari ilmoitti ilouutisesta Instagramissa. Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen ja lumilautailija Eero Ettala ovat menneet kihloihin. Onnellinen pari kertoi ilouutisesta Instagramissa. Ettala lisäsi tililleen kuvan, jossa hän pitää hellästi Pehkosta kädestä.


haavoittuu naisten ampumahiihtoviestissä naisten joukossa

Hot topics