Leijonien uudella maalivahdilla mieletön viikko – hälytettiin varamiehenä paikalle, teki historiallisen maalin: ”Joutui siinä jännittämään”

iltalehti 15:45 14.12

Frans Tuohimaa kaatoi Ruotsin ja teki vielä maalinkin. Tuskin kukaan on pelannut niin satumaista leijonadebyyttiä kuin HIFK:n maalivahti Frans Tuohimaa. Hänet hälytettiin varamiehenä mukaan Leijoniin, kun Jussi Olkinuora loukkaantui harjoituksissa. Tuohimaa sai tulikasteensa lauantaina Ruotsia vastaan, torjui voiton ja teki kaiken kruunuksi vielä maalin.


Helena Petäistö vietti Boris Johnsonin kanssa baari-iltoja Brysselissä – kertoo mihin pääministerin suosio perustuu

iltasanomat 12:54 13.12

–?Boris Johnson näyttää Jukolan Jussilta ja on puskutraktori, Suomen tunnetuin EU-kirjeenvaihtaja Helena Petäistö kertoo.


Helena Petäistö vietti Boris Johnsonin kanssa baari-iltoja Brysselissä –kertoo mihin pääministerin suosio perustuu

iltasanomat 12:54 13.12

–?Boris Johnson näyttää Jukolan Jussilta ja on puskutraktori, Suomen tunnetuin EU-kirjeenvaihtaja Helena Petäistö kertoo.


Leijonien ja Naisleijonien päävalmentajat ehdolla Vuoden valmentajaksi – Jussi Ahokkaan MM-kulta ja Liiga-syksy eivät riittäneet raadille

jatkoaika.com 12:24 13.12

Vuoden valmentajaksi 2019 on ehdolla viisi henkilöä, joista kaksi on saavuttanut kiistatonta menestystä tehtävässään kuluvan vuoden aikana. Yksi menestynyt valmentaja ei kuitenkaan mahtunut ehdokaslistalle.


Somessa riemuitaan kuvaparista, joka tiivistää kaiken Suomen hallituksesta ja oppositiosta

iltalehti 07:36 13.12

Hjallis Harkimon tviitti opposition välikysymyksen jättämisestä on saanut sosiaalisen median irvailemaan. Aihe on vakava ja miesten ilmeet sen mukaiset: Tulisiko Suomen kotiuttaa al-Holin leirillä olevat suomalaiset? Liike Nyt -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Hjallis Harkimo tviittasi aiheesta heti välikysymyksen jättämisen jälkeen. Kuvassa Harkimo, Jussi Halla-aho (ps), Ville Tavio (ps) ja Kai Mykkänen (kok) katsovat vaisuina kameraan. ”Välikysymys jätetty”, Hjallis kirjoittaa.


Linnan juhlien vieras paljastaa valkoisen pötkylän arvoituksen: ”Ajattelin, että monet ihmettelevät, mikä se on”

iltalehti 19:20 12.12

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla huomiota herätti tänä vuonna valkoinen käärö. Tämän vuoden Linnan juhlien kättelytilanteessa huomion varasti valkoinen, harsomainen käärö, joka pyöri punaisella matolla vieraiden helmoissa. Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla ensimmäistä kertaa ollut Teija Jussila seurasi tilannetta parvelta.


Leijonien kokoonpanoon muutos EHT-turnauksen alla – HIFK-vahti pikahälytyksellä mukaan

iltalehti 22:37 11.12

Frans Tuohimaa korvaa Jussi Olkinuoran viikonlopun EHT-turnauksessa. Jääkiekon EHT-kiertue jatkuu tällä viikolla perinteikkäällä Venäjän-turnauksella. Leijonien kokoonpanoon tehtiin vielä keskiviikkona viime hetken muutos, kun alun perin kokoonpanoon nimetty maalivahti Jussi Olkinuora ei ole pelikuntoinen harjoituksissa sattuneen loukkaantuneen vuoksi.


Kiista ratkesi viimein – Jussi Hakuliselle korvauksia Joutsenlaulun luvattomasta esittämisestä

mtv 15:58 11.12

Jussi Hakulisen ja Sanoma Media Finlandin kiista Joutsenlaulu-kappaleen esittämisestä on tullut päätökseen.


Mikko Kärnä ja Jussi Halla-aho ajautuivat rajuun sanaharkkaan al-Holin palautuksista: ”Syötkö hatullisen paskaa?”

iltasanomat 15:05 11.12

Mikko Kärnä (kesk) arvostelee perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa Twitterissä. Halla-aho ei tyydy seuraamaan sivusta, vaan antaa samalla mitalla takaisin.


Oppositio teki välikysymyksen al-Holin suomalaislapsista ja -naisista

yle 10:13 11.12

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pitää al-Holin leirin suomalaisnaisia turvallisuusuhkana.


Huhut al-Holin palaajista yltyvät – Tullilla tänään harjoitus Helsinki-Vantaalla ”biologisia uhkia” varten

iltasanomat 09:48 11.12

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho on esittänyt väitteitä, joiden mukaan harjoitus liittyisi al-Holin leiriltä palautettaviin suomalaisiin.


Jussi Hakulinen voitti Joutsenlaulu-kiistan markkinaoikeudessa – muunneltu versio tehtiin Vain elämää -ohjelmaan luvatta

yle 07:27 11.12

Suomen musiikintekijöiden etujärjestön mukaan markkinaoikeuden päätös ohjaa teosten muuntelulupiin liittyviä käytäntöjä oikeaan suuntaan.


Yö-legenda Jussi Hakulinen voitti Joutsenlaulu-kiistan oikeudessa – Samu Haberin Vain Elämää -veto oli laiton

iltalehti 06:00 11.12

Markkinaoikeus on vahvistanut tiistaina annetussa tuomiossaan, että Sanoma Media Finland Oy on loukannut Jussi Hakulisen tekijänoikeutta Vain elämää -ohjelmaa varten tehdyllä muunnelmalla Joutsenlaulu-kappaleesta. Asiasta kertoo Suomen Musiikintekijät verkkosivuillaan. Vain elämää -ohjelmassa esitettiin keväällä 2017 Joutsenlaulusta muunneltu versio, vaikka kappaleen tekijä, entinen Yö-yhtyeen jäsen Jussi Hakulinen oli ilmoittanut, ettei hän anna julkaista sellaista.


Jussi Halla-aho Uutissuomalaiselle: Al-Holin leiriltä palautetaan suomalaisia jo tällä viikolla – ulkoministeriö tyrmää

iltasanomat 13:34 10.12

Ministeriön mukaan mitään ei ole nyt tapahtumassa.


Ulkoministeriö tyrmää Jussi Halla-ahon väitteet al-Holin leirin tämänviikkoisista palautuksista

iltasanomat 13:34 10.12

Ministeriön mukaan mitään ei ole nyt tapahtumassa.


Jussi Halla-aho Sdp:n ministerivalinnasta: ”Tuntuuhan tämä ihmeelliseltä, mutta se on demareiden asia”

iltasanomat 11:00 09.12

Perussuomalaiset lupaa kunnioittaa eduskunnan sääntöjä varapuhemiehen vaalissa.


Jussi Halla-aho otti kantaa poliittisen keskustelun kiristymiseen: ”Meidän poliittinen kulttuuri on seipään niellyttä”

iltasanomat 17:52 07.12

Halla-ahon mukaan suuret puolueet ovat joutuneet eksistentiaaliseen kriisiin samalla kun perussuomalaiset ja vihreät nostavat kannatustaan megatrendien siivellä.


Dome Karukoski saapui Linnan juhliin kuvankauniin Nadia-vaimonsa kanssa - kuvat

iltalehti 20:29 06.12

Dome Karukoski saapui Linnan juhliin Nadia-vaimonsa kanssa, jonka kanssa ohjaajalla on myös kaksi lasta. Dome Karukoski muistetaan lukuisten suomalaisten suosikkielokuvien ohjaajana. 42-vuotias ja kahdella Jussilla palkittu ohjaaja muistetaan viimeisimpänä J.R.R. Tolkienin nuoruusvuosista kertovan elokuvan ohjaamisesta ja sitä ennen Tom of Finland -elokuvan ohjaamisesta.


Kommentti: Verta, kohuja ja kummallisia ehdotuksia – jääkiekon vakavin ongelma nousi taas esiin, mutta yksi asia unohtui

yle 16:18 05.12

Päävammat ovat jääkiekon suurin huolenaihe, mutta ratkaisu ongelmaan ei voi olla taklausten kieltäminen Suomessa, kirjoittaa toimittaja Jussi Paasi.


otti kiinni ilmasto­mielen­osoitukseen tykitti sprinttikisan

Hot topics