Näkökulma: Vanhat pierut vauhdissa – Fernando Alonson paluu kertoo tallin karusta tilasta

iltalehti 21:04 09.07

Mestarit palaavat kotiinsa, mutta sen takia uusia mestareita ei sitten synnykään, kirjoittaa Iltalehden F1-toimittaja Juuso Taipale. F1 sai kipeästi kaipaamaansa positiivista medianäkyvyyttä, kun Renault ilmoitti pestanneensa Fernando Alonson ensi kauden kuljettajakseen. On sitten espanjalaisen fani tai vihamies, ei oviedolainen jätä ketään kylmäksi. Alonso palaa ensi vuonna takaisin formula ykkösiin oltuaan sivussa kaksi kautta. Miehestä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta kukaan tuskin kiistää hänen ajotaitojaan. Ruoste karisee ranteista takuulla alta aikayksikön.


Näkökulma: Lewis Hamilton on keskittynyt liikaa Black Lives Matter -liikkeeseen – ”Ei katoa pääkopasta, ja kilpaveljet tietävät sen”

iltalehti 12:39 02.07

Lewis Hamilton on ottanut näkyvän roolin Black Lives Matter -liikkeessä, mutta onko miehen fokus karannut jo liikaa? kysyy Iltalehden Juuso Taipale. Lewis Hamilton tietää sanojensa painoarvon. Kun F1-sarjan suosituin kuljettaja (kyllä, Kimi Räikkönen ei sitä enää ole) sanoo jotain sosiaalisessa mediassa, välittyy viesti salamannopeasti kymmenille miljoonille ihmisille. Ja koska Hamilton kiinnostaa, hoitaa media tiedonvälityksen vieläkin laajemmalle väestölle. Ei ole yllätys, minkä kannan tummaihoinen Hamilton on ottanut Black Lives Matter -kansanliikkeeseen. F1 on kantanut oman kortensa kekoon, eikä vähiten sarjan suurimman tähden niin vaadittua.


YleX:n juontajat Viki ja Köpi saavat huolestuneita yhteydenottoja väleistään – se on osa salaisuutta, jonka ansiosta he ovat nyt matkalla radion ykkösnimiksi

iltasanomat 06:58 27.06

Sattumalla oli osuutensa, kun kaksi pikkukaupungin kasvattia, Ville ja Juuso, päätyivät samaan studioon. Nyt heidät tunnetaan Vikinä ja Köpinä, palkintoja kahmivina suosikkijuontajina.


YleX:n juontajat Viki ja Köpi saavat huolestuneita yhteydenottoja väleistään – se on osa salaisuutta, minkä ansiosta he ovat nyt matkalla radion ykkösnimiksi

iltasanomat 06:58 27.06

Sattumalla oli osuutensa, kun kaksi pikkukaupungin kasvattia, Ville ja Juuso päätyivät samaan studioon. Nyt heidät tunnetaan Vikinä ja Köpinä, palkintoja kahmivina suosikkijuontajina.


Suomen ainoa saamelaismusiikkifestivaali tänä vuonna vain kotisohvalla – Ijahis Idjan pääkonsertti striimataan nettiin

yle 09:00 25.06

Konsertissa esiintyvät rap-artisti Ailu Valle, Gájanas-yhtye sekä joikaajat I?gá-Máret Gaup-Juuso ja Juha Tornensis.


Suomen ainoa saamelaismusiikkifestivaali tänä vuonna vain kotisohvalla – Ijahis Idjan pääkonsertti striimataan nettiin

yle 09:00 25.06

Konsertissa esiintyvät rap-artisti Ailu Valle, Gájanas-yhtye sekä joikaajat I?gá-Máret Gaup-Juuso ja Juha Tornensis.


Kiuru ja Vartiainen miekkailivat hallituksen aprillipäivään 2023 venyvästä hoitajamitoituksesta: ”DDR:ssäkin oli oikeusministeriö, mutta se ei ollut oikeusvaltio”

iltasanomat 21:18 23.06

Eduskunnassa pyörittiin tunteiden karusellissa, kun salissa taitettiin peistä hoitajamitoituksesta. PS:n Kaisa Juuso oli murtua, hallitusta syytettiin aprillin syöttämisestä vaaleissa ja Krista Kiuru naljaili ymmärtävänsä, että kokoomusta suututtaa rahan laittaminen hoitajamitoitukseen.


Susijengistä tuttu Jamar Wilson jatkaa uraansa Suomessa – päätös ei ollut helppo: "Edessä on kaksi urani tärkeää vuotta"

yle 07:00 23.06

Päävalmentaja Petri Virtanen kehuu erityisesti Jamar Wilsonin johtajuusominaisuuksia.


Jamar Wilson jatkaa uraansa Suomessa – päätös ei ollut helppo: "Edessä on kaksi urani tärkeää vuotta"

yle 07:00 23.06

Päävalmentaja Petri Virtanen kehuu erityisesti Jamar Wilsonin johtajuusominaisuuksia.


Juuso Hassi otteli kärkituloksen, kutsukisa kutistui kahden urheilijan taistoksi

iltasanomat 16:37 14.06

Neljään lajiin osallistunut Elmo Savola kannusti Tarmo-veljeään Lappajärvellä.


Katso, millä keskiarvolla Suomen eri lukioihin pääsi – Jani Ollila aloittaa erälukion Enontekiöllä, Juuso Laine matikkalukion Espoossa

yle 16:14 11.06

Tutki jutun lopussa olevasta taulukosta, mihin lukioihin oli korkeimmat ja mihin matalimmat keskiarvorajat.


Koronan sairastanut TIS-Vilma joutui synnyttämään yksin – muistelee nyt kokemusta: ”Elämän pelottavin hetki”

iltalehti 12:58 03.06

Pienen tyttövauvan äiti kertoo Youtube-videollaan erikoisesta synnytyksestään. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso toivottivat hiljattain tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa. Parin odotusaika oli haastava, sillä sekä Vilma että Juuso sairastivat keväällä koronavirustartunnan. Tartuntariskin vuoksi Vilma päätyi synnyttämään yksin eristyksessä. Tuoreella Youtube-videollaan Vilma kertoo, miten raskasta hänen oli synnyttää ilman kumppaninsa tukea.


Näkökulma: Näpäytys F1-haihattelijoille – aina kaikki ei ollut paremmin, siitä saatiin tuskastuttava esimerkki Mika Häkkisen dominanssissa

iltalehti 14:38 30.05

Aika on kullannut formulafanien muistot. Kilvanajo ei ollut aina jännittävää rengas rengasta vasten -vääntöä takavuosinakaan, muistuttaa Iltalehden F1-toimittaja Juuso Taipale. Formulat on pilalla, pelkkää paskaa tilalla. Suositun suomalaisen muusikon DJ Ibusalin kappaleeseen vapaasti tehty lisäys tiivistää keskustelupalstojen toistetuimman lauseen. F1-fanin mielestä ennen kaikki oli paremmin.


Temppareista tuttu Vilma tilittää rehellisesti raskauden vaikutuksista kehoonsa – seuraajilta yksimielinen reaktio

iltasanomat 10:23 29.05

Temptation Islandista tutut Vilma ja Juuso saivat viime viikolla esikoisensa.


Temptation Island -Vilman synnytyksestä viikko – julkaisi kuvan vartalostaan: "Olen jo täysin tyytyväinen"

mtv 11:00 28.05

Temppareista tuttu pariskunta Vilma ja Juuso kertovat Youtubessa vetäytyneensä karanteeniin, koska Vilmalla todettiin koronavirustartunta ja myös Juuson epäillään altistuneen.


TIS-Vilman rehellinen kuvapäivitys - kroppa viikko synnytyksen jälkeen: ”Olen jo täysin tyytyväinen”

iltalehti 20:34 27.05

Temppareista tuttu Vilma sai viikko sitten keskiviikkona esikoistyttärensä. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen sai puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa ensimmäisen lapsensa viikko sitten. Vauva syntyi myöhään keskiviikkoiltana. Heti synnytyksen jälkeen tuoreen äidin vointi oli heikko ja väsynyt. Hän kertoo nyt tuoreessa Instagram-pävityksessä voinnistaan ja ajatuksistaan muuttunutta kehoaan koskien.


Näkökulma: Kärpänen ammuttiin kanuunalla – huijauskohu päätti kuherruskuukauden

iltalehti 08:30 27.05

Asennemaailma jarruttaa moottoriurheilun kehittymistä bittiradoilla, kirjoittaa Iltalehden Juuso Taipale. Sen piti olla hauska läppä, mutta lopulta se päätyi maksamaan formulakuljettaja Daniel Abtille miehen työpaikan. Raju rangaistus teosta, jolla ei ollut minkään sorttista konkreettista vaikutusta mihinkään. On miehen ja hänen kaverinsa tempusta mitä mieltä tahansa, on häviäjä selvä: virtuaalinen kilvanajo menetti nyt tilaisuutensa.


Koronatilanteella surullinen vaikutus Kaija Juurikkalan vointiin: Pääsee liikkumaan enää pyörätuolista sänkyyn

iltalehti 10:53 26.05

Aivoinfarktista toipuvan ja hoitokodissa asuvan Kaija Juurikkalan kontaktit ovat vähentyneet minimiin. Alkuviikosta Juuso Juurikkala ajoi Mäntyharjusta Mikkeliin kertoakseen vaimolleen Kaijalle uutisen. Aviopari on koronakuukausien aikana jo tottunut siihen, että tapaaminen vaatii erikoisjärjestelyt. Juuso soitti Validian hoitajille ja pyysi heitä pukemaan vaimolleen ulkoiluvaatteet.


Temptation Island -vauva syntyi – Vilma ja Juuso saivat terveen tytön

stara 14:00 23.05

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 25-vuotias Vilma Karjalainen ja kolmekymppinen


Etänä synnytystä seurannut TIS-Juuso sai tyttären syliinsä: ”Tervetuloa kotiin pieni rakas”

iltalehti 12:05 23.05

TIS-pariskunnan esikoinen syntyi tällä viikolla. Temptation Island Suomi -ohjelmassa peräti kahdesti vierailleet Vilma ja Juuso ovat tuoreita vanhempia. He saivat esikoistyttärensä myöhään keskiviikkoiltana.


Hot topics