Liigan todennäköisyydet: Kärpät tuskin kyykkää, kotietu karkaamassa HIFK:lta, yksi ulkona pudotuspeleistä

jatkoaika.com 07:30 21.01

Kärppien jääminen neljään parhaan ulkopuolelle ja Sportin yltäminen pudotuspeleihin ovat kutakuinkin yhtä todennäköisiä tapahtumia. Tuplasti todennäköisempää on, että sensaatiojoukkue KooKoo voittaa koko runkosarjan. Mikään näistä ei ole järin todennäköistä, mutta Ässien pudotuspelipaikka on.


Kuortane jälleen voittamaton Kärppien naisille

jatkoaika.com 12:38 20.01

Sunnuntaina pelattu Naisten Liigan ylemmän jatkosarjan ottelu ei tuonut muutosta Kärppien ja Kuortaneen keskinäiseen kädenvääntöön: pelillisestä hallinnasta huolimatta kotijoukkue Kärpät joutui nöyrtymään Kuortaneen tehdessä tarvittavat maalit. 1–2-lopputuloksen myötä joukkueiden kaikki kolme kuluvan kauden kohtaamista ovat päättyneet Kuortaneen voitonjuhliin.


KooKoon huima voittoputki jatkuu – Ässät ja Kärpät pelasivat huikean trillerin Porissa

MTV 20:15 18.01

Kouvolan KooKoo otti seitsemännen peräkkäisen voittonsa Turussa, kun se kaatoi TPS:n lukemin 3-4.


Pelicansin synkkä ilta: kärsi murskatappion ja menetti ykkössentterinsä loppukaudeksi – Jukurit vei jumbofinaalin ja pudotti Sportin SM-Liigan hännille

yle 20:00 18.01

Kärpät katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa voittomaalikilpailun jälkeen.


Liiga-kierros: Kärpät tuskailee tappioputkessa, HIFK yrittää pysäyttää Tapparan tehohyökkääjät

jatkoaika.com 08:00 18.01

Täydellä lauantaikierroksella HIFK yrittää viikon ainoassa pelissään pysäyttää Tapparan Kristian Kuuselan ja Jere Karjalaisen pisteputket. Ässät saa vastaansa pienen tappioputken ärsyttämän Kärpät.


Jesse Puljujärvi pysäytettiin jäätävällä tavalla – pelin jälkeen paukkui: ”Se on niin suosittu, nyt pääsee koosteisiin”

MTV 22:12 17.01

Putket jatkuivat Raumalla, kun Lukko otti jo kuudennen peräkkäisen voittonsa kaatamalla Oulun Kärpät maalein 3–1. Tappio oli puolestaan Kärpille kolmas putkeen miesten jääkiekkoliigassa.


Katso: SM-liigassa jälleen pelottava törkytaklaus – KalPan hyökkääjä talutettiin tuskaisena pois kaukalosta

iltasanomat 21:27 17.01

SM-liigassa pelattiin viiden ottelun kierros, eikä törkytaklauksilta vältytty taaskaan. Sarjakärki Kärpät kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa.


SM-liigassa jälleen pelottava törkytaklaus – KalPan hyökkääjä talutettiin tuskaisena pois kaukalosta

iltasanomat 21:27 17.01

SM-liigassa pelattiin viiden ottelun kierros, eikä törkytaklauksilta vältytty taaskaan. Sarjakärki Kärpät kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa.


Kärpät hävisi taas – TPS virittelee toden teolla yllätystemppua

MTV 21:25 17.01

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella katseet kääntyivät muun muassa Raumalle ja Hämeenlinnaan. Kuopiossa nähtiin puolestaan kierroksen ikävin tilanne.


Lukko venytti voittosarjaansa ja jatkoi liigakärki Kärppien tappiokierrettä

yle 21:22 17.01

Kärpät on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin.


Hirmuvireinen Lukko jatkoi liigakärjen alamäkeä – tuomarimunaus jäi kaivelemaan Kärppiä

iltalehti 21:10 17.01

Lukko jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Kärpät Raumalla maalein 3–1. Voitto oli lentokelissä liitävälle Lukolle jo kuudes putkeen. Kärpille tappio oli kolmas peräkkäinen, ja liigakärki on nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella kolmen ottelun tappioputkessa.


Tuomarimunaus vei Kärpiltä selvän maalin – alavireinen liigakärki yrittää katkoa putkia Raumalla

iltalehti 19:18 17.01

Sijalla kahdeksan oleva Lukko isännöi liigakärki Kärppiä perjantai-illan liigakierroksella. Kärpät on voittanut molemmat kauden aiemmat keskinäiset kahdella maalilla. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin siinä mielessä poikkeuksellinen, että Lukolla on alla viisi perättäistä voittoa ja Kärpillä puolestaan kaksi tappiota. Kärppien tavoitteena on luonnollisesti katkaista molemmat putket – jos nyt kahta häviötä voi vielä sellaiseksi kutsua.


Alavireinen liigakärki Kärpät yrittää katkoa putkia Raumalla – Mika Pyörälä iski välittömästi

iltalehti 19:18 17.01

Sijalla kahdeksan oleva Lukko isännöi liigakärki Kärppiä perjantai-illan liigakierroksella. Kärpät on voittanut molemmat kauden aiemmat keskinäiset kahdella maalilla. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin siinä mielessä poikkeuksellinen, että Lukolla on alla viisi perättäistä voittoa ja Kärpillä puolestaan kaksi tappiota. Kärppien tavoitteena on luonnollisesti katkaista molemmat putket – jos nyt kahta häviötä voi vielä sellaiseksi kutsua.


Kärpät koki pahan oikeusmurhan Raumalla – Jesse Puljujärveltä kuvaava reaktio

MTV 19:02 17.01

Perjantain liigakierroksella Oulun Kärpät oli saada melkoisen alun ottelussa Rauman Lukkoa vastaan. Kärpät toimitti kiekon jo toistamiseen verkkoon, kun ruotsalaispuolustaja Ludwig Byström oli terävänä irtokiekossa. Maali kuitenkin hylättiin, pahan tuomarivirheen seurauksena.


Liiga-kierros: Hämeenlinnassa mennään joko TPS:n Pajuniemen johdolla tai kotihurmiossa ? Kärpät on sille yllättävässä tappioputkessa

jatkoaika.com 07:00 17.01

Liigassa pelataan viisi ottelua. Yhtäkkiä jääkiekko-otteluita voittamaan alkanut TPS testaa HPK:n kotitaikaa. Raumalla Lukko yrittää suistaa Kärpät tällä kaudella ennennäkemättömään tappiokierteeseen.


Tappara löysi loistovahdin yllättävästä paikasta – Kärpät kaatui jälleen kerran: ”Koen itseni onnekkaaksi”

iltasanomat 23:59 15.01

Kirvesrintojen suurin yllättäjä on maalivahti Michael Garteig.


Tappara raastoi voiton Liigan kärkikamppailussa ja kavensi eroa Kärppiin ? Tapparan tappavan tehokas ylivoima ottelun ratkaisuna

jatkoaika.com 21:45 15.01

Kärpät ja Tappara tarjosivat katsojille vaihderikkaan ja viihdyttävän jääkiekko-ottelun keskiviikkoiltana. Tappara voitti kamppailun lukemin 3?2. Tappara on nyt voittanut kaikki joukkeiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella.


Liigakärki Kärpät kaatui jo kolmannen kerran Tapparan käsittelyssä – aina samat numerot

iltalehti 19:14 15.01

Liigan kärkijoukkueet Kärpät ja Tappara iskivät yhteen Oulussa. Ottelu oli joukkueille kauden kolmas keskinäinen, ja Tappara voitti Kärpät jo kolmannen kerran samoin numeroin 3–2. Edellinen voitto tosin oli tullut vasta rankkareilla. Kärpät huomioi ottelun alkuseremonioissa tyylikkäällä tavalla Tapparan pitkäaikaisen toimitusjohtajan, vuodenvaihteessa eläkkeelle jääneen Mikko Leinosen.


Oulussa paljon pelissä – Kärpät kunnioitti Tapparan ex-pomoa tyylikkäällä tavalla

iltalehti 19:14 15.01

Liigan kärkijoukkueet Kärpät ja Tappara iskevät yhteen Oulussa. Pirteästi peliin tullut Tappara johtaa avauserän jälkeen maalein 2–0. Kärpät huomioi ottelun alkuseremonioissa tyylikkäällä tavalla Tapparan pitkäaikaisen toimitusjohtajan, vuodenvaihteessa eläkkeelle jääneen Mikko Leinosen.


Liigan kärkipelissä panoksena jo runkosarjan voitto – Tappara pahasti siipirikkoisena Ouluun

iltalehti 13:51 15.01

Keskiviikon kiinnostavin peli on Liigan kärkikamppailu Kärpät–Tappara. Liigan kärkikamppailussa Kärpät–Tappara pelataan jo suurella todennäköisyydellä runkosarjan voittajan tittelistä. Kärpät karkaisi kolmen pisteen voitolla jo 13 pisteen päähän Tapparasta ja 14 pisteen päähän Ilveksestä – vieläpä ottelun vähemmän pelanneena.


jo kertaalleen haudutettua muutosehdotukset nurin, Flyers oikeudenkäynti alkoi 13 taustalla Turun kaupungin Upea mökkialue rapistui viranomaiset varoittavat

Hot topics