Tilastoista löytyy yllätys Huuhkajille – Suomi pääsee alkulohkosta jatkoon kerran kolmesta, mestaruudelle hulppea kerroin

iltalehti 10:47 07.12

Huuhkajat on EM-kisojen lohko B:n selvästi suurin altavastaaja. Ovatko jatkohaaveet realistisia? Huuhkajien päätyminen EM-futiksessa Kööpenhaminan ja Pietarin lohkoon on nostanut jo valmiiksi korkealla olleen kisakuumeen entistä suurempiin lukemiin. Innostus on myös jalkapalloväen ulkopuolella käsinkosketeltavaa. On syytä ottaa hatusta kiinni, istua rauhassa alas ja puntaroida Suomen saumoja realistisesti. Millaiset mahdollisuudet Huuhkajilla lopputurnauksessa todellisuudessa on?


Kommentti: Jatkopaikka EM-kisoissa on Huuhkajien ulottuvilla – yksi ainoa maali voi riittää

iltalehti 21:16 30.11

Huuhkajat voi kammeta itsensä jatkopeleihin yhdellä voitolla, kirjoittaa Ville-Veikko Valta. Huuhkajat pelaa EM-kisojen avausottelunsa Tanskaa vastaan 13. kesäkuuta Kööpenhaminan Parkenilla. Ennakkoon ajateltuna kolmoskorin vastustaja Tanska on se joukkue, jolta Suomikin voi saada pisteitä.


Tanska ottaa Ruotsin-rajallaan käyttöön tilapäiset rajatarkastukset – syynä huoli järjestäytyneestä rikollisuudesta

yle 11:28 10.10

Muun muassa Kööpenhaminan elokuisesta räjähdeiskusta epäillään kahta ruotsalaista.


Ilotulitteita ja esineiden heittoa – Uefa tutkii huippuottelun katsomohäiriöitä

MTV 14:29 08.10

Ilotulitteiden käyttö katsomossa on yksi tutkinnan kohteista, kun Euroopan jalkapalloliitto Uefa selvittää katsomokäyttäytymistä kahden pohjoismaalaisen jalkapalloseuran kohtaamisessa. Tutkintaan joutui Malmön ja FC Kööpenhaminan ottelu jalkapallon Eurooppa-liigassa 3. lokakuuta.


Uefa tutkii FC Kööpenhaminan ja Malmön ottelun katsomohäiriöitä

yle 11:41 08.10

Molempien joukkueiden kannattajat sytyttivät ilotulitteita ottelun aikana.


UFC:ssä uskomaton nyrkkisota - tajuton iskujenvaihto päättyi tyrmäykseen vain 17 sekunnissa

iltalehti 11:58 29.09

John Phillipsin ja Alen Amedovskin välisessä ottelussa ei jätetty sijaa mattotyöskentelylle. Video: UFC:ssä tajuton iskujenvaihto - Phillips tyrmäysvoittoon. UFC on katsottavissa Viaplayssa. Walesilainen John Phillips otti uransa kannalta tärkeän voiton Kööpenhaminan UFC-illassa lauantaina tyrmättyään pohjoismakedonialaisen Alen Amedovskin. Ottelu oli Phillipsille neljäs UFC:ssä, ja kolme ensimmäistä olivat päättyneet tappioon.


Kaksi uutta pidätettyä epäiltynä Kööpenhaminan veroviraston räjähdyksestä

iltasanomat 10:35 22.08

Elokuun 6. päivänä tapahtunut räjähdys aiheutti mittavaa vahinkoa rakennukselle.


HJK voi joutua rankkaritrillerin tuhoamalle nurmelle – FC Kööpenhamina ei ehdi uusia pelialustaansa

MTV 13:44 15.08

Tanskalaisseura FC Kööpenhamina ei ehdi uusia kotikenttänsä Parkenin pelialustaa ennen jalkapallon Eurooppa-liigan karsintojen pudotuspelikierroksen alkua. Mikäli Helsingin Jalkapalloklubi etenee jatkoon Eurooppa-liigan kolmannelta karsintakierrokselta, kohtaisi se karsintojen pudotuspelikierroksella FC Kööpenhaminan.


Kööpenhaminan poliisi: 22-vuotias ruotsalainen on pidätetty Kööpenhaminan veroviraston räjähdyksen takia – toista epäiltyä etsitään

iltasanomat 10:42 14.08

Veroviraston räjähdyksellä ei yhteyttä lauantaina tapahtuneeseen poliisiaseman räjähdykseen.


22-vuotias ruotsalaismies pidätetty Kööpenhaminan veroviraston viimeviikkoisen räjähdyksen takia

yle 10:35 14.08

Poliisi etsii edelleen toista tekijää, joka on myös ruotsalainen.


HJK:n pudottanut Belgradin Punainen tähti meni jatkoon Mestarien liigan karsinnoissa – Klubille tyrkyllä tanskalaisvastustaja

MTV 07:46 14.08

HJK:n jalkapallon Mestarien liigasta heinäkuussa pudottanut FK Crvena zvezda eli Belgradin Punainen tähti on selviytynyt Mestarien liigan viimeiselle karsintakierrokselle. Punainen tähti pudotti FC Kööpenhaminan rangaistuspotkukisan jälkeen.


Celtic ja FC Porto pettyivät Mestarien liigan karsinnoissa – HJK saattaa kohdata FC Kööpenhaminan

yle 00:23 14.08

FC Porton ja Celticin taival päättyi yllättäen jalkapallon Mestarien liigan 3. karsintakierroksella tiistaina.


HJK:n seuraava mahdollinen vastustaja Mestarien liigan karsinnoissa selvillä – tulee Tanskasta tai Walesista

iltasanomat 20:23 22.07

Jos HJK pudottaa Belgradin Punaisen tähden, seura kohtaa Mestarien liigan 3. karsintakierroksella FC Kööpenhaminan tai New Saintsin.


HJK:n seuraava mahdollinen vastus Mestarien liigan karsinnoissa selvillä

iltasanomat 13:12 22.07

Jos HJK pudottaa Belgradin Punaisen Tähden, seura kohtaa Mestarien 3. karsintakierroksella FC Kööpenhaminan tai New Saintsin.


Jalkapalloilija vaihtoi kilpailijan leiviin – joutui murhapolton yrityksen kohteeksi

MTV 19:18 16.07

Tanskalainen Jens Stage vaihtoi maan pääsarjassa AGF Aarhusista hallitsevan mestarin FC Kööpenhaminan riveihin. Hänen Aarhusissa sijaitseva asuntonsa joutui viime sunnuntaina ilkivallan ja murhapolttoyrityksen kohteeksi, kerrotaan AGF:n tiedotteessa.


Lähde: Huuhkajavahti siirtyy 5 miljoonalla eurolla Italian liigaan – hylkäsi valioliigaseuran tarjouksen

iltalehti 16:43 10.07

Italialaistoimittajan mukaan Jesse Jorosen siirto Bresciaan on varma. Aiemmin uutisoitiin, että Suomen maajoukkueen ja FC Kööpenhaminan maalivahti Jesse Joronen on siirtymässä Italian Serie A:han. Nyt siirto on varma, näin väittää italialaistoimittaja Gianluca di Marzio.


Andrea Hallitusta grillattiin Hulkko kohensi SM-kisoissa IS etsi vastauksia Lontoossa asuvat Pääministeri Marin suomalaisille pitäisi tehdä toi hetken lohtua – Björnisen kavennus

Hot topics