Jalkapallon EM-kisojen lohkot ovat selvillä! Huuhkajien historiallinen EM-kisamatka alkaa Kööpenhaminasta, Suomi arvottiin B-lohkoon

yle 19:53 30.11

Jalkapallon EM-kisojen 2020 lohkot arvottiin lauantaina Bukarestissa.


Thaimaahan ja Yhdysvaltoihin ei enää lennetä Norwegianin siivin Tukholmasta ja Kööpenhaminasta – lentoyhtiö karsii kaukolentoreittejään

yle 15:23 27.11

Yhtiön mukaan suorien kaukolentojen lentäminen Skandinaviasta ei ole taloudellisesti kannattavaa.


Voitaisiinko Kööpenhaminasta ottaa mallia Helsingin asuntopulaan ja ilmastoasioiden ratkomiseen? Tässä neljä yksinkertaista keinoa

yle 15:40 08.10

Kööpenhamina painii samojen ongelmien kanssa kuin Helsinki. Kysyimme kaupungin entiseltä pormestarilta, millaisin keinoin siellä on toteutettu kestävää kehitystä ja ratkottu asuntopulaa.


Serie A:ssa välittömästi ihastuttanut Huuhkajat-vahti havainnut tutun ilmiön: "Italiassakin tiedetään Pukki-party"

MTV 12:07 04.09

Huuhkajien maalivahtipeli on kaikilla mittareilla huipputasoa. Kolmesta maalivahdista kaksi pelaa Euroopan Top 4 -sarjoissa. Kööpenhaminasta Serie A -seura Bresciaan siirtynyt Jesse Joronen varmistaa, ettei maajoukkueen maalivahtipeli ole yksin Lukas Hradeckyn varassa.


Suomalainen palomies souti yli 1 200 kilometriä suolan ja veden voimalla: "Aina kun ajattelinkin ruokaa, rupesi yököttämään"

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Suomalainen palomies souti yli 1200 kilometriä suolan ja veden voimalla: "Aina kun ajattelinkin ruokaa, rupesi yököttämään"

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Suurten vastoinkäymisten soutumatka ei riittänyt helsinkiläiselle palomiehelle – seuraava matka on äärettömän vaativa, ja veneenkin pitää näyttää avaruusalukselta

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Yksinsoutaja Jari Saarion uusi unelma vetää sanattomaksi: tavoitteena Atlantin ylitys ME-ajalla!

iltasanomat 07:26 03.09

Suomen kovakuntoisin palomies korottaa panokset tappiin. Tänä kesänä hän souti Kööpenhaminasta Helsinkiin – seuraavaksi hän haluaa kesyttää Atlantin valtameren.


Jari Saarion 1 250 kilometrin soutu-urakka Kööpenhaminasta Helsinkiin päättyi – Heidi-vaimo halasi lämpimästi: ”Ihanaa saada hänet kotiin”

iltasanomat 22:24 14.08

Jari Saario on sanansa mittainen mies. 1 250 kilometrin soutumatka Kööpenhaminasta Helsinkiin kaikkine mutkineen kesti lopulta yli yhdeksän viikkoa, mutta Katajanokan laiturille astuessaan silminnähden onnellinen mies sai viimein hengähtää helpotuksesta ja pääsi läheistensä syleiltäväksi.


Jari Saario souti Tanskasta Helsinkiin – tunteikkaassa kotiinpaluussa mukana perhe ja työkaverit

iltasanomat 22:24 14.08

Jari Saario on sanansa mittainen mies. 1 250 kilometrin soutumatka Kööpenhaminasta Helsinkiin kaikkine mutkineen kesti lopulta yli yhdeksän viikkoa, mutta Katajanokan laiturille astuessaan silminnähden onnellinen mies sai viimein hengähtää helpotuksesta ja pääsi läheistensä syleiltäväksi.


Italian-lennolla aivoveritulpan saanut Päivi Storgård pääsi Suomeen – jatkohoidossa Meilahdessa: ”Minun on hieman vaikea puhua”

iltasanomat 08:49 30.07

Päivi Storgård on päässyt Kööpenhaminasta jatkohoitoon Helsinkiin.


Kööpenhaminasta Helsinkiin soutavan Jarin matka jatkui sittenkin – airot heiluvat jo Ahvenanmaan vesillä: ”Ihmiset huutavat ja kannustavat”

iltasanomat 18:13 23.07

Nyt ei luovuteta sittenkään, tuumasi Jari Saario Tukholman satamassa.


Unelmasiirto varmistui! Jesse Joronen lähtee torjumaan Cristiano Ronaldon laukauksia Italiaan

iltalehti 17:28 11.07

Jorosen uusi seura on Brescia Calcio. Serie A:han täksi kaudeksi noussut Brescia Calcio tiedotti torstaina hankkineensa riveihinsä suomalaismaalivahti Jesse Jorosen. Joronen, 26, siirtyy Italiaan Tanskan suurseura FC Kööpenhaminasta, jonne hän siirtyi viime kaudeksi.


Kööpenhaminasta Helsinkiin soutavasta Jarista tuli ruotsalais­kylässä julkkis – tanssi­kutsuja sateli, mutta airojen vetely voitti

iltasanomat 19:52 23.06

Palomies Jari Saarion soutumaraton on edennyt Ruotsin rannikkoa pitkin rauhallisesti, mutta varmasti. Seikkailuja ja uusia tuttavuuksia on mahtunut jälleen reitin varrelle.


Huuhkajien maalivahti on siirtymässä Italian pääsarjaan – lehti: Arvo moninkertaistui yhdessä kaudessa, uusi seura lyömässä pöytään poikkeuksellisen suurta rahatukkua

iltalehti 20:13 18.06

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen on siirtymässä Italiaan. Tunnettu italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio kertoo, että viime kauden päätteeksi Serie A:han noussut italialaisseura Brescia Calcio on hankkimassa suomalaismaalivahti Jesse Jorosen tanskalaisesta FC Kööpenhaminasta. Di Marzion mukaan osapuolet pääsivät neuvotteluissa sopuun tiistain aikana. Brescian kiinnostuksesta Jorosta kohtaan on kirjoitettu Italiassa muutaman päivän ajan.


Myrskysää jatkoi palomies Jarin koettelua, mutta sitten löytyivät iloiset ruotsalaiset ja myötätuuli – soutumatka Kööpenhaminasta kohti Helsinkiä etenee

iltasanomat 13:51 18.06

Jari Saarion soutumaraton on edennyt haastavien olosuhteiden läpi kohti Ruotsin Ystadia.


Juhlatuuli ja myrskytuuli rassasivat palomies Jaria – soutumatka Kööpenhaminasta Helsinkiin pääsi viimein alkuun vastavirtauksessa

iltasanomat 07:13 14.06

Jari Saario aloitti matkansa paikallista aikaa noin kello viisi. Toimittajan soittaessa hän souti Juutinrauman sillan alla vastatuulessa ja sumussa.


"Ilmastotollot" jyräsivät ja populistit hävisivät Tanskan vaaleissa – Ylen toimittaja Kööpenhaminasta: Tanska on usein trendien aallonharjalla

yle 06:17 06.06

Vasemmistoblokki sai enemmistön kansankäräjien edustajapaikoista, mutta hallitusneuvotteluista ennakoidaan vaikeita.


"Ilmastotollot" jyräsivät ja populistit hävisivät Tanskan vaaleissa –Ylen toimittaja Kööpenhaminasta: Tanska on usein trendien aallonharjalla

yle 06:17 06.06

Vasemmistoblokki sai enemmistön kansankäräjien edustajapaikoista, mutta hallitusneuvotteluista ennakoidaan vaikeita.


korostaminen on luvuissa Pääministerikisa on kahden pitkiä” tänään itsenäisyyttä vapaasta ja itsenäisestä

Hot topics