Lähde: Teemu Hartikainen takoo kovaa tiliä KHL:ssä – allekirjoitti miljoonien jatkosopimuksen

MTV 09:57 28.01

Suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen on tehnyt jatkosopimuksen KHL-seura Salavat Julajev Ufan kanssa. 29-vuotiaan Hartikaisen ja Ufan uusi diili kattaa kaksi seuraavaa kautta.


Kiekkojoukkueen kapteeni kolaroi, pakeni paikalta ja sai potkut seurastaan – kurvaili median mukaan kännissä

iltalehti 20:14 21.01

33-vuotias puolustaja pakeni onnettomuuspaikalta. KHL-seura Neftehimik Nizhnekamsk kertoo kotisivuillaan purkaneensa kapteeninsa Stepan Zahartshukin kanssa. Syynä sopimuksen purkamiseen on viime sunnuntaina kello 18.00 Nizhnekamskissa tapahtunut auto-onnettomuus, jossa Zahartshuk oli osallisena. Onnettomuus tallentui videolle.


Gretsky karkasi kotoa ikkunan kautta harjoituksiin, isä päätti pelipaikan, seura määräsi pelinumeron 99

iltalehti 14:41 18.01

Elämä ei aina ole yksinkertaista, jos kantaa yhtä urheilumaailman tunnetuimmista sukunimistä. Tämän on saanut huomata KHL-seura Dinamo Minskin 23-vuotias hyökkääjä Vjatsheslav Gretsky, joka ei koskaan pääse eroon maailman tunnetuimman jääkiekkoilijan Wayne Gretzkyn varjosta. Gretsky ei ole tullut tunnetuksi jääkiekkoilullisilla taidoillaan vaan sukunimensä takia: takana on vain 14 KHL-ottelua ja niissä 0+2 tehopistettä. Gretsky ei ole kuin 2 855 tehopisteen päässä Gretzkyn NHL:n runkosarjan pistemäärästä.


Venäjän uusi pääministeri Mihail Mishustin istuu Venäjän jääkiekkoliiton ja KHL-seura TsSKA Moskovan johtoelimissä

jatkoaika.com 20:32 16.01

Jääkiekkovaikuttaja nousee Venäjän pääministeriksi.


Jori Lehterä pakoili jälleen mediaa – murjaisi vain yhden kommentin Helsingissä

MTV 21:34 03.01

Kesällä rikosepäilyn takia otsikoihin noussut ja lopulta huumausainerikoksesta tuomittu Jori Lehterä jatkoi median pakoilua Helsingissä, jossa hänen edustama KHL-seura Pietarin SKA kohtasi Jokerit.


Liigafloppi TPS yllätti – kaatoi KHL-seuran Sveitsissä!

MTV 18:27 27.12

Liigassa syksyn aikana vaikeuksien keskellä paininut TPS yllätti perjantaina, kun se kaatoi KHL:ssä pelaavan Salavat Julajev Ufan Spengler Cupin ottelussa. Loppulukemat merkattiin TPS:n hyväksi 4-3.


Leijonat-pakki jatkosopimukseen KHL-jätin kanssa

MTV 13:32 27.12

Ville Pokka jatkaa jääkiekon KHL-seura Avangard Omskissa kauden 2022 loppuun. 


NHL:n skandaalipaljastus avasi pyhät ovet – Jesse Joensuu: ”Kuulostaahan se silloin helvetin pahalta”

MTV 06:30 23.12

KHL-seura Helsingin Jokereissa pelaava Jesse Joensuu on kokenut uransa Suomen, Ruotsin, Pohjois-Amerikan ja nyt osaltaan myös Venäjän kulttuurin. Hän on nähnyt erinäköisiä valmentajametodeja ja erinäköisiä tapauksia. Joensuu on seurannut syksyn paljastuksia, joissa on hänen mielestään hyvää ja huonoa.


Teemu Turuselle korvaaja Leijoniin – KHL-hyökkääjä pikahälytyksellä mukaan

MTV 17:02 10.12

KHL-seura Sibir Novosibirskin hyökkääjä Jukka Peltola korvaa loukkaantuneen Teemu Turusen Suomen jääkiekkomaajoukkueen kokoonpanossa viikonlopun Venäjän EHT-turnauksessa.


Jokerien luottopuolustaja loukkaantui harjoituksissa – koko loppukausi ohi

iltalehti 12:57 30.11

Oliver Lauridsenin kausi on ohi. Helsingin Jokerien tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen ei pysty pelaamaan enää tällä kaudella. KHL-seura tiedotti, että Lauridsen sai pahan vamman harjoituksissa. Luottopuolustaja on leikattu, ja edessä on ainakin puolen vuoden kuntoutusjakso.


NHL-lupaus jäänyt pahasti sivuraiteelle Jokereissa – lähtee nyt lainalle toiseen maahan

MTV 14:55 25.11

KHL-seura Helsingin Jokerit lainaa puolustaja Eemeli Räsäsen Tanskaan. 20-vuotias puolustaja on jäänyt alkukauden aikana vähäiselle vastuulle Jokereiden paidassa.


NHL-jäilläkin piipahtanut puolustaja Libor Sulak siirtyy Kouvolaan

yle 15:47 24.11

Sulak on pelannut kuluvalla kaudella KHL-seura Severstal Tsherepovetsissa.


Jevgeni Malkinin USA:n kansalaisuus nostatti raivon Venäjällä, KHL-seuran pomo sivalsi maanmiehiään: ”Kuin eläisimme 1800-luvulla”

iltalehti 07:09 07.11

NHL:n venäläistähden kaksoiskansalaisuus nostatti myrskyn Venäjällä. Pittsburgh Penguinsissa pelaava Jevgeni Malkin myönsi viime viikolla venäläismedialle, että hänellä on jo jonkin aikaa ollut myös USA:n passi. Malkin ei voinut kieltää asiaa, koska hänen agenttinsa kertoi medialle jopa pitäneensä Malkinin USA:n passia kädessään. Malkinilla oli ihan looginen selitys kaksoiskansalaisuudelleen: USA:n passi helpottaa hänen ja hänen perheensä työntekoa, liikkumista ja elämistä Pohjois-Amerikassa, jossa hän viettää kolme neljäsosaa vuodesta.


Jevgeni Malkinin USA:n kansallisuus nostatti raivon Venäjällä, KHL-seuran pomo sivalsi maanmiehiään: ”Kuin eläisimme 1800-luvulla”

iltalehti 07:09 07.11

NHL:n venäläistähden kaksoiskansalaisuus nostatti myrskyn Venäjällä. Pittsburgh Penguinsissa pelaava Jevgeni Malkin myönsi viime viikolla venäläismedialle, että hänellä on jo jonkin aikaa ollut myös USA:n passi. Malkin ei voinut kieltää asiaa, koska hänen agenttinsa kertoi medialle jopa pitäneensä Malkinin USA:n passia kädessään. Malkinilla oli ihan looginen selitys kaksoiskansalaisuudelleen: USA:n passi helpottaa hänen ja hänen perheensä työntekoa, liikkumista ja elämistä Pohjois-Amerikassa, jossa hän viettää kolme neljäsosaa vuodesta.


Leijonien maailmanmestari sopimukseen KHL-seuran kanssa

MTV 17:29 05.11

Jääkiekkopuolustaja Atte Ohtamaa edustaa jatkossa KHL-seura Barys Nur-Sultania.


Hjallis Harkimo kommentoi kärkkäästi SM-liigan laittoman sopimuksen purkamista – heittää villin idean ulkoilmaottelusta

MTV 09:05 04.11

Pitkään Jokereissa vaikuttanut Harry "Hjallis" Harkimo pitää odotettuna, että SM-liigan seurat joutuivat luopumaan sisäisestä sopimuksesta, joka kielsi yhteistyön KHL-seura Jokereiden kanssa. Laittoman sopimuksen purkaminen avaisi uusia mahdollisuuksia muun muassa ulkoilmaottelulle. 


Jari Kurri iloitsi pelaajien vapaan liikkumisen puolesta – "Suomi-kiekolle hyvä, että päästiin lapsellisuudesta eroon"

yle 07:40 01.11

Kilpailu- ja kuluttajavirasto käsitteli KHL-seura Jokereiden ja Liigan välistä rajoitussopimusta yli kaksi vuotta ja päätyi siihen, että kontrahti oli ongelmallinen.


Pelaaja-agentit helpottuivat Liigan päätöksestä luopua jokeripelaajien siirtojen rajoituksista: "Käsittämätöntä, että se kesti näin kauan"

yle 17:02 31.10

Kilpailu- ja kuluttajavirasto käsitteli KHL-seura Jokereiden ja Liigan välistä rajoitussopimusta yli kaksi vuotta.


Jääkiekkoliigan toimitusjohtaja avaa, miksi jokeripelaajiin kohdistuneet rajoitukset purettiin: "Virasto näki asiat nyt toisella tavalla"

yle 13:49 31.10

Kilpailu- ja kuluttajavirasto käsitteli KHL-seura Jokereiden ja miesten jääkiekkoliigan välistä rajoitussopimusta yli kaksi vuotta.


Saavatko Ilves ja TPS nyt rahansa takaisin? Liiga-pomo paljastaa kohusopimusta rikkoneiden seurojen tilanteen

MTV 13:02 31.10

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) julisti liigaseurojen keskinäisen herrasmiessopimuksen laittomaksi liittyen pelaajaliikenteeseen KHL-seura Jokereiden kanssa. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi vahvistaa, etteivät 75 000 euron sakot aikanaan saaneet Ilves ja TPS hae tapauksesta korvauksia.


alppihiihtokisassa – löysivät uuden revontulimuodon

Hot topics