KHL:n kautta aikojen toiseksi tehokkain suomalainen jatkaa seurassaan – teki miljoonasopimuksen

iltasanomat 16:22 27.01

Teemu Hartikainen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Salavat Julajev Ufan kanssa.


Jokerit nousi kolmen maalin takaa ohi - Kunlun Red Star ei saanut vieläkään voittoa Helsingistä

jatkoaika.com 19:41 25.01

Jokerit vankisti asemiaan KHL:n runkosarjan loppumetreillä nappaamalla jälleen voiton Kunlun Red Starista kotonaan. Vieraat menivät ensin jo kolmen maalin johtoon, mutta Jokerit nousi voittoon iskemällä kolme maalia kolmannessa erässä.


Jokerit palasi KHL:n kotipeleissään voittokantaan – katso, kuinka Lepistö nousi helsinkiläisten sankariksi ja Niemi katkaisi synkän putkensa

yle 21:50 23.01

Helsingin Jokerit nousi 4–3-jatkoaikavoittoon Sami Lepistön maaleilla.


Sihvonen: Jokereilla on KHL:n paras pelaaja – ”Hänen johdollaan heille voi tapahtua isoja asioita keväällä”

MTV 06:26 22.01

Mitä Jokereiden peli kertoo juuri nyt, viime aikojen otteita perusteella? MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pureutuu Jokereiden pelillisiin yksityiskohtiin ja myös siihen, että mitä Jokerit tarvitsee lisää omaan peliinsä.


Jokerit voitti painissa, Barys jääkiekossa

jatkoaika.com 22:02 21.01

Tasapisteissä, mutta KHL:n eri konferenseissa pelaavat Jokerit ja Barys Nur-Sultan kohtasivat tiistai-iltana Helsingissä Jokereiden kotiottelurupeaman avausottelussa. Jokerit ei onnistunut läpäisemään vieraiden kurinalaista puolustusta, mutta oli sitäkin voitokkaampi pelaajien keskinäisissä välienselvittelyissä.


Jokerit törmäsi Eddie Pasqualeen – Pisteet Barysin mukana Kazakstaniin

jatkoaika.com 21:56 21.01

Barys Nur-Sultan haki Helsingistä arvokkaat kaksi pistettä mukanaan Kazakstaniin. Barys taistelee KHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Avangard Omskin ja Ak Bars Kazanin kanssa. Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen.


Jokerit törmäsi Eddie Pasqualeen – Pisteet Barysin mukana Kasakstaniin

jatkoaika.com 21:56 21.01

Barys Nur-Sultan haki Helsingistä arvokkaat kaksi pistettä mukanaan Kasakstaniin. Barys taistelee KHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Avangard Omskin ja Ak Bars Kazanin kanssa. Jokereille tappio oli toinen peräkkäinen.


Valmentaja söi ison palan fläppitauluaan, Lehtonen ratkaisi tähdistöottelun

iltalehti 23:32 19.01

All Stars -ottelussa nähtiin erikoinen episodi. Jokerien Mikko Lehtonen pelasi KHL:n All Stars -ottelussa Bobrov-divisioonan joukkueessa. Loppuottelussa Lehtosen edustama joukkue kohtasi Tarasov-divisioonan joukkueen. Lehtonen näytteli pääosaa, kun Bobrov-divisioonan joukkue voitti loppuottelun rangaistuslaukauskisan jälkeen 7–6.


Jokerit-tähti iski KHL:n tähdistöpelin finaalissa kaksi maalia ja ratkaisi ottelun

MTV 23:16 19.01

Jokereiden puolustaja Mikko Lehtonen ratkaisi KHL-liigan tähdistöpelin voiton Bobrov-divisioonalle.


Hurja pommi! Jyrki Jokipakka tykitti pohjat KHL:n lämärikisassa – ”En ole koskaan laukonut niin kovaa”

iltalehti 15:13 19.01

KHL:ssä pelataan sunnuntaina All stars -ottelu. Lauantaina neppailtiin taitokisoja. Videolla Jyrki Jokipakan rankkari. KHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Lauantain hassutteluissa taitojaan pääsi esittelemään Jyrki Jokipakka, joka oli puettu rankkarikisaan joulukuuseksi. Kyllä, luit oikein.


Suomalaispuolustaja täräytti hirmukudin KHL:n tähdistötapahtumassa – voitti kisan kovimmasta laukauksesta

iltasanomat 14:28 19.01

Jyrki Jokipakka laukoi kisassa kovempaa kuin kukaan muu.


Pietarissa tarjolla KHL-herkkupala - Jokerit ja SKA vastakkain erittäin tärkeässä ottelussa

jatkoaika.com 09:02 16.01

SKA Pietari ja Helsingin Jokerit kohtaavat torstaina kauden kolmannessa keskinäisessä ottelussa. Voitot kauden aiemmista ovat tasan. Ottelussa on jaossa erittäin isot pisteet, sillä joukkueet taistelevat yhdessä Dinamo Moskovan kanssa KHL:n läntisen konferenssin Bobrov-divisioonan voitosta ja siten kotiedusta kahdelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.


Näkemys: KHL päästi Vitjaz-hyökkääjät liian helpolla – Antaa luvan sikailla

jatkoaika.com 08:12 16.01

KHL:n kurinpito langetti Helsingin Jokereiden pelaajia teloneille Jevgeni Artjuhinille ja Aleksei Makejeville pelikieltoa tiistain ottelun tapahtumista. Artjuhin selvisi taklauksesta neljän ottelun pelikiellolla ja Makejev kahdella ottelulla. Jos jääkiekosta halutaan, siistimpi laji tulee tuomioiden olla huomattavasti kovempia.


KHL munasi jälleen: Vitjaz-sikailija selvisi Teemu Erosen telomisesta ilman pelikieltoa

iltalehti 17:59 15.01

KHL rankaisi Jokerien pelaajien telojia, mutta katsoi yhden törkeyden läpi sormiensa. KHL:n kurinpito jatkoi huteralla linjallaan määrätessään rangaistuksia. Tiistaina Jokereita vastaan sikaillut Vitjaz Podolskin Jevgeni Artjuhin sai Jokerien puolustajan Alex Grantin telomisesta kahden ottelun pelikiellon ja sakot.


Jokereiden puolustusta harventaneille Vitjaz-hyökkääjille pelikiellot

jatkoaika.com 15:17 15.01

KHL:n tiistaisessa ottelussa Vitjaz Podolskin ja Helsingin Jokereiden välillä suihkuun lentäneet Vitjaz-hyökkääjät Jevgeni Artjuhin, sekä Aleksei Makejev ovat saaneet KHL:n kurinpidolta pelikieltoa.


Kakkua tuli! KHL jakoi pelikieltoja Jokerit-ottelussa sikailuihin sortuneille venäläisille

MTV 15:11 15.01

KHL:n Vitjaz–Jokerit-ottelu poiki pelikiellot kahdelle kotijoukkueen pelaajalle.


SKA:n kapteenille pelikieltoa – Sivussa torstaisesta ottelusta Jokereita vastaan

jatkoaika.com 14:57 14.01

SKA Pietarin kapteeni Sergei Plotnikov ja sunnuntaisesta pelissä tapahtuneesta huitomisesta kahden ottelun pelikiellon. Plotnikov ei ollut suinkaan ainoa, ketä KHL:n kurinpito rankaisi tiistaina.


Näkemys: Huonosti roolitettu SKA Pietari on kapteeninsa näköinen kuriton joukkue

jatkoaika.com 10:08 14.01

KHL:n suurimpiin ja kovimpiin joukkueisiin kuuluva SKA Pietari on tällä kaudella ollut huomattavasti normaalia heikompi. Joukkueen kokoonpano on toki heikentynyt siitä, mitä se oli mestaruuskaudella, mutta ei SKA:ta heikoksi pelaajien takia voi kutsua.


Jokereiden viikko alkaa Vitjazin vieraista - Jatkuuko outo putki?

jatkoaika.com 08:51 14.01

KHL:n tähdistöotteluun päättyvä viikko alkaa Helsingin Jokereiden osalta vierasottelulla suomalaisedusteisen Vitjaz Podolskin vieraana. Joukkueet kohtasivat vuoden 2019 lopulla toisensa Helsingissä ja tuolloin Jokerit oli selvin lukemin 4-1 parempi.


Jokereiden viikko alkaa Vitjazin vieraista - Jatkuuko outo putki

jatkoaika.com 08:51 14.01

KHL:n tähdistöotteluun päättyvä viikko alkaa Helsingin Jokereiden osalta vierasottelulla suomalaisedusteisen Vitjaz Podolskin vieraana. Joukkueet kohtasivat vuoden 2019 lopulla toisensa Helsingissä ja tuolloin Jokerit oli selvin lukemin 4-1 parempi.


arvioi kopterin hurjin maalitykki yllätti Näkemys Huumerikostuomiolla ryvettyneen – Boltonin todistaminen

Hot topics