Ihmiset kyllästyivät pakettivarkaisiin – ulostepaketteja kuisteille

stara 18:00 10.12

Loppuvuosi on kulutusjuhlan kulta-aikaa, kun ihmiset tilaavat netistä alennusmyyntituotteita ja


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 10.12

Loppuvuosi on kulutusjuhlan kulta-aikaa, kun ihmiset tilaavat netistä alennusmyyntituotteita ja


Siirtopommi vireillä! Toni Kohonen on lähellä paluuta Superpesikseen

iltalehti 17:34 04.12

Kouvolan Pallonlyöjät on neuvotellut Toni Kohosen kanssa. Iltalehden tietojen mukaan 22 Itä-Länsi-ottelua pelannut Toni Kohonen on lähellä siirtoa Kouvolan Pallonlyöjiin. 43-vuotias Kohonen oli viime viikonloppuna mukana KPL:n leirillä ja vietti muutenkin aikaa Kouvolassa. Iltalehden lähteiden mukaan seuralla on yksi pelaaja try-outilla, ja kyseessä olisi juuri lukkarisuuruus.


Saara katosi syyskuussa – oli matkalla Savosta Helsinkiin

stara 17:20 04.12

Poliisi etsii vuonna 1984 syntynyttä helsinkiläistä Saara Arvaa, joka on


Tänään vietetään Pukeudu parhaimpiisi kotona -teemapäivää

stara 08:00 30.10

Maailmalta löytyy monenlaisia hauskoja teemapäiviä. Suomessa on nähty jo usean


Sotkamon Jymy palaa vuoden tauon jälkeen pesäpallon SM-finaaleihin – KPL jäi ratkaisevalla hetkellä pahasti jyrän alle

iltalehti 19:34 05.09

Pesäpallon kestomenestyjä Sotkamon Jymy pelaa vuoden tauon jälkeen miesten Suomen mestaruudesta. Sotkamon Jymy eteni torstaina miesten Superpesiksen finaaleihin voitettuaan kotikentällään pelatussa ratkaisevassa välieräottelussa Kouvolan Pallonlyöjät 1–0 (1–1, 9–2). Avausjakson molemmat juoksut nähtiin toisessa vuoroparissa. Sasu Toikka ja Tommi Mäentausta veivät vieraat aloittavalla sisävuorolla 1–0-johtoon, mutta Joni Rytkönen ja Jere Vikström juonivat vain hetkeä myöhemmin Jymyn tasoituksen. Avausjakson juoksutehtailu päättyi tähän.


Sotkamon Jymy venytti miesten Superpesiksen välieräsarjan ratkaisupeliin

iltasanomat 19:50 03.09

Sotkamon Jymyn ja KPL:n välieräsarja ratkeaa vasta viidennessä ottelussa.


Video: Superpesiksen välierässä nähtiin uskomaton kikka! "Miten noin iso mies voi mahtua piiloon"

iltasanomat 19:05 03.09

KPL hassutti Sotkamon Jymyä Superpesiksen välierässä.


KPL ryösti voiton Sotkamosta ja kaappasi finaalipaikan katkolle kotikentälleen

yle 21:35 01.09

Kouvolalla on tilaisuus edetä voitolla miesten Superpesiksen finaaleihin tiistaina.


KPL hankki katkonpaikan kotikentälle Superpesiksen välierissä

iltasanomat 19:31 01.09

Kouvolan Pallonlyöjät voitti Superpesiksen kolmannessa välieräottelussa Sotkamon Jymyn 2–1 (4–6, 2–1, 2–1) ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2–1.


Kouvola tasoitti välieräsarjan Sotkamoa vastaan – "Harmittaa, hieman paremmalla sisäpelillä voitto oli otettavissa"

yle 20:34 30.08

Vuosi sitten Jymy ja KPL taikoivat pesäpallovälierissä neljä peräkkäistä vierasvoittoa, nyt mennään kotivoittojen tahtiin.


Vuoden lukkarin ilmiömäinen ilta: löi ratkaisujuoksun ja päätti Sotkamon Jymyn kirin – KPL tasoitti Superpesiksen välieräsarjan

iltalehti 19:41 30.08

Kouvolan Pallonlyöjät nousi Superpesiksen välierissä tasoihin. Sotkamon Jymy kärsi perjantaina pudotuspelien avaustappionsa, kun KPL voitti välieräsarjan toisen ottelun niukasti 1-0 (2-2, 3-2). Ottelu oli ulkopelin juhlaa, sillä juoksut olivat tiukassa, eikä räpylästä herunut juurikaan apuja. Viime kaudella vuoden lukkarin pokaalin voittanut Janne Kivipelto oli rautaisessa kunnossa, sillä hän löi ratkaisevan juoksun, otti useamman kärpäsen ja päätti Jymyn loppukirin toisella jaksolla.


Jymyn kotietu kesti KPL:n pommituksen

iltasanomat 20:33 28.08

Sotkamolaiset voittivat kauden kolmannenkin kohtaamisen kouvolalaisia vastaan.


Hiukassa tiukkaakin tiukempaa peliä: Jymy otti välieräavauksen voiton vain yhden juoksun erolla – KPL-etenijä koki kovia

iltalehti 19:58 28.08

Sotkamon Jymy otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Jymy otti niukan 1-0 (5-5, 4-3) -voiton kotikentällään Hiukassa keskiviikkona, kun välierät Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan potkaistiin käyntiin. Kuten lukemista päätellä saattaa, ottelu oli erittäin tiukkaa vääntöä. Kamppailu ratkesi lopullisesti vasta toisen jakson viimeisessä vuoroparissa, kun KPL ei kyennyt nousemaan tasoihin.


Superpesiksen välierissä etenijöiden taisto – viime kauden mitalisti kannatteli joukkuetta, kun kentältä puuttui kolmannes pelaajista: ”Huomasin, että eihän tämä olekaan vaikeaa”

iltalehti 17:54 27.08

Tommi Mäentaustan mukaan KPL ei ole näyttänyt vielä todellista iskukykyään. Miesten Superpesiksen välierät alkoivat tiistaina, sillä Vimpelin Veto pelaa parhaillaan avausottelussa hallitsevaa mestaria, Joensuun Mailaa vastaan. Keskiviikkona vauhtiin pääsevät Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät. Jälkimmäisestä sarjasta ei puutu vauhtia, sillä tämän kauden etenijätilaston kärkiviisikossa oli kolme Jymyn pelaajaa. Etenijäkuninkuuden vei Joni Rytkönen, joka toi 71 juoksua. Niilo Piiponniemi (60) oli kolmas, Niko Korhonen neljäs (56).


Superpesiksen puolivälierät alkoivat dramaattisesti – KPL päihitti Jymy-Jussit ottelun viimeisellä lyönnillä

iltasanomat 21:36 16.08

Superpesiksen puolivälierät alkoivat dramaattisissa merkeissä. Kouvolan Pallonlyöjät voittivat Seinäjoen Jymy-Jussit ottelun viimeisellä lyönnillä.


KPL selvitti Jymy-Jussien ensimmäisen rynnäkön

yle 21:04 16.08

Superpesiksen pudotuspelit käynnistyivät kotiedulla pelanneiden suosikkien tahtiin perjantaina.


IPV otti uskomattoman loppukirin, mutta umpisurkea avausjakso vesitti pudotuspelihaaveet – nelinkertainen lyöjäkuningas syytti itseään: ”Kotiutus tökki ja pelien taso vaihteli”

iltalehti 22:06 13.08

Antti Hartikainen voitti historian ensimmäisenä KPL-pelaajana kärkilyöntitilaston. Imatran Pallo-Veikot otti supervuoron jälkeen 2-1-voiton (1-7, 9-6, 4-1) runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneesta Kouvolan Pallonlyöjistä, mutta kaksi pistettä olivat laiha lohtu. IPV taisteli viimeisestä pudotuspelipaikasta Kiteen Pallon ja Kankaanpään Mailan kanssa, ja joukkue olisi tarvinnut täyden pistepotin yltääkseen syksyn peleihin. Viimeisen pudotuspelipaikan nappasi Hyvinkään Tahkon kaatanut KiPa.


ja kotivoittoja kiinni ilmasto­mielen­osoitukseen osallistuneita säpsähti hereille Turun taistelevat hengestään sairaalassa ”Ajattelin ensin,

Hot topics