Evätäänkö Kaapo Kakolta oikeus pelata NHL:n pudotuspeleissä? Kireät koronaohjeistukset saattavat päättää suomalaisen kauden

MTV 13:38 06.07

New York Rangersissa tulokaskauttaan kiekkoillut Kaapo Kakko saattaa joutua seuraamaan joukkueensa mahdolliset pudotuspelit katsomon puolelta.


Kaapo Kakkoa uhkaa ikävä kohtalo - NHL:n paluusuunnitelmasta paljastettiin yksityiskohtaista tietoa

iltalehti 12:56 06.07

NHL ja NHLPA pääsivät sunnuntaina sopuun kauden jatkumisen edellytyksistä. NHL-liigan johto ja pelaajayhdistys NHLPA löysivät sunnuntaina sovun liittyen sääntöihin, joita noudatetaan tuleville harjoitusleireillä ja pudotuspeleissä. Osapuolet laativat 47 sivun ratifiointia vaille valmiin protokollakirjan terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä loppukauden ajalle. Pelaajien täytyy ilmoittaa tiistai-iltapäivään mennessä, aikovatko he osallistua paluusuunnitelman kolmanteen ja neljänteen vaiheeseen eli joukkueharjoituksiin ja playoffeihin, jotka järjestetään Torontossa ja Edmontonissa.


Kaapo Kakko ei saa välttämättä osallistua pudotuspeleihin – taustalla NHL:n tuore linjaus

yle 12:31 06.07

Arvostettu TSN:n toimittaja Bob McKenzie kertoi asiasta maanantaina Twitterissä.


Riskiryhmään kuuluvien NHL-pelaajien tilanteesta uutta tietoa – Kaapo Kakon kausi ohi?

iltasanomat 11:06 06.07

NHL:n pudotuspelit on määrä aloittaa elokuun alussa. Kaapo Kakkoa ei näillä näkymin kaukalossa nähdä.


New York Rangersilta kuva Kaapo Kakon ja suomalaisen NHL-legendan kohtaamisesta – fanit riemastuivat julkaisusta

MTV 08:08 27.06

New York Rangersin viime kesän ensimmäisen kierroksen varaus Kaapo Kakko nauttii myös sosiaalisen median perusteella suurta suosiota seuran fanien keskuudessa. Rangers päätti hiljattain innostaa fanejaan julkaisemalla vaihteeksi kuvan nuoresta suomalaisesta.


Korona keskeytti NHL-läpimurron ? kesämoodissa oleva Kaapo Kähkönen pohtii asemaansa Minnesota Wildissa: "Monta pähkinää on pähkäiltävänä"

jatkoaika.com 09:00 25.06

Tällä kaudella NHL:n porteista sisään astunut ja hienosti kirkkaissa valoissa esiintynyt Kaapo Kähkönen elää monen muun jääkiekkoilijan tavoin mielenkiintoista aikaa. Pelien jatkamisen ajankohdasta ei ole varmaa tietoa, ja sopimukset uhkaavat umpeutua. Kähkönen on yrittänyt pysyä positiivisena haastavina aikoina ja täyttänyt päivänsä treenillä.


New York Rangers tiputti huippu-uutisia Kaapo Kakosta

MTV 20:46 19.06

New York Rangersin puheenjohtaja John Davidson vahvistaa, että Kaapo Kakon odotetaan pelaavan jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelivaiheessa.


Kaapo Kakon NHL-seurassa tapahtuu: ruotsalainen huippulupaus sanoi "nej" leirikutsulle – pakottaa vaihtokauppaan

MTV 10:09 19.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä New York Rangersin ja sen ruotsalaisen huippulupauksen Lias Anderssonin yhteinen taival on kääntynyt myrskyisäksi viime aikoina. Andersson, 21, ei halua liittyä Rangersin mukaan, hakiessaan vaihtokauppaa.


Suomen cupin puolivälierissä nähdään pelkästään liigajoukkueita

iltasanomat 21:25 17.06

KaaPo pani liigamestari KuPSille hanttiin, mutta peruspeli riitti kuopiolaisille jatkopaikkaan.


KuPS ja Inter etenivät cupin puolivälieriin

iltasanomat 21:25 17.06

KaaPo pani liigamestari KuPSille hanttiin, mutta peruspeli riitti kuopiolaisille jatkopaikkaan.


NHL-draftin kärkiehdokas vakuutti suomalaisvalmentajan – Kaapo Kakonkin nimi nousi esille spekulaatioissa

MTV 07:30 08.06

Saksa tuottaa kiihtyvällä tahdilla hyviä nuoria pelaajia NHL-joukkueiden käyttöön. Saksan nuorten maajoukkueen valmentaja Toni Söderholm on seurannut tarkkaan Tim Stützleä, jota povataan seuraavan NHL-varaustilaisuuden terävimpään kärkeen.


Rasistisen Zoom-hyökkäyksen kohteeksi joutunut NHL-lupaus avautui: ”En ole koskaan ollut täysin hyväksytty”

iltalehti 19:58 02.06

Kaapo Kakon tuleva joukkuetoveri kertoi mietteistään huhtikuisen Zoom-hyökkäyksen jäljiltä. New York Rangersin 20-vuotias puolustajalupaus K’Andre Miller kertoo Twitterissä tunteistaan, joita hän kokenut viimeisten viikkojen aikana. Tummaihoinen Miller joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi huhtikuussa, kun hänet esiteltiin yhteisöpalvelu Zoomissa Rangersin faneille. Rangers ja NHL tuomitsivat teon voimakkaasti jälkikäteen.


Ensi kauden pitäisi olla AHL:n parhaalle maalivahdille Kaapo Kähköselle paikka NHL-läpimurtoon, mutta nyt kautta uhkaa koronavirus ja NHL-seuran kotiseutu on suurmellakoiden armoilla

jatkoaika.com 08:59 02.06

Ensi kausi on Kaapo Kähköselle realistinen tilaisuus NHL-unelman toteuttamiseen. Mutta nyt sitä häiritsee, ettei ensi kautta välttämättä pystytä koronaviruksen takia pelaamaan ja Minnesota Wildin kotiseutu on väkivaltaisten mellakoiden keskus.


Kaapo Kakkoa voi odottaa karu kohtalo, New York Rangersin pomo ilmaisi huolensa – "Hän haluaa pelata"

MTV 20:05 30.05

New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko kuuluu diabeteksensa ja keliakiansa vuoksi koronaviruspandemian riskiryhmään. Tästä johtuen hän ei vältämättä saa pelata NHL:n pudotuspeleissä.


Kaapo Kakko kuuluu koronaviruksen riskiryhmään – NHL-seura voi päätyä kovaan ratkaisuun

iltalehti 08:32 30.05

Kaapo Kakon terveyden kanssa ei haluta leikkiä New Yorkissa. NHL-seura New York Rangers pitää varotoimin huolta nuorien hyökkääjänsä Kaapo Kakon terveydestä kauden siirtyessä vähitellen kohti pudotuspelivaiheita. Viime kesän kakkosvaraus kärsii ykköstyypin diabeteksesta, mikä tekee hänestä riskiryhmäläisen koronaviruksen suhteen. Lisäksi hän sairastaa keliakiaa.


Jääkö Kaapo Kakko pois NHL:n pudotuspeleistä? New York Rangersin johto on erittäin huolissaan suomalaistähdestä

iltasanomat 22:07 29.05

New York Rangersin presidentti John Davidson on huolissaan Kaapo Kakosta.


Kähköselle lisää AHL-kunniaa: valinta sarjan parhaaksi maalivahdiksi

jatkoaika.com 13:43 28.05

Viime viikolla AHL:n tähdistöön valittu Kaapo Kähkönen on nyt palkittu sarjan parhaana maalivahtina.


Onko tässä Suomen uusi NHL-maalivahtitähti? Kaapo Kähkönen, 23, pohtii, miksi hän on harvinaisessa joukossa

MTV 07:02 27.05

Suomi oli takavuosina jääkiekon maalivahtitehdas. Miikka Kiprusoff, Niklas Bäckström, Tuukka Rask ja kumppanit valtasivat omien seurojensa ykköstorjujan aseman. Tällä hetkellä Suomen maalivahtitulevaisuuden yllä on isoja kysymysmerkkejä. Kaapo Kähkönen, 23, kuuluu nyt harvinaiseen joukkoon.


Upea saavutus! Kaapo Kähkönen on AHL:n paras maalivahti

iltalehti 23:54 26.05

Kaapo Kähkönen on valittu AHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2019-20. Suomalaisvahti Kaapo Kähkönen palkittiin tiistaina AHL-kauden parhaalle maalivahdille jaettavalla Algede ”Baz” Bastien Memorial -palkinnolla. Valinnan takana on valmentajien, pelaajien ja median äänestys. Kähkönen, 23, pysäytti kiekkoja Iowa Wildin tolppien välissä tällä kaudella 34 ottelussa torjuntaprosentilla 92,7. Nollapelejä ”Nolla-Kähköselle” kertyi sarjan eniten, seitsemän. Voittoja miehen tilille kirjattiin 25, myös sarjan eniten.


Kaapo Kähkönen teki suomalais­historiaa! Maalivahdille upea kunnianosoitus Pohjois-Amerikassa

iltasanomat 23:46 26.05

Kaapo Kähkönen valittiin AHL:n parhaaksi maalivahdiksi.


Hot topics