Horoskooppi

iltalehti 02:01 21.01

OINAS 21.3.–19.4. Olet vaativalla ja kriittisellä tuulella, mutta maailma ei nyt tarjoa sinulle parastaan, joten sinun ei auta muu kuin tyytyä melko hyvään ja sopeutua tilanteeseen. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Sosiaalinen elämäsi on pitkään pyörinyt lähinnä kodin ja perheen ympärillä. On aivan normaalia, että kaipaat välillä muutakin. Tee jotain hauskaa vain itseäsi varten.


Riittääkö sinulle pehmeä vuode vai kaipaatko aamiaisen sänkyysi? Moderni yöpyjä vaatii elämyksiä ja palvelua, eli selkeää irtiottoa arjesta

yle 08:12 06.07

Esimerkiksi Tampereella taistelu hotelliasiakkaista käy kiivaana. Hotelleissa kiristynyt kilpailu nähdään pelkästään positiivisena asiana.


Mitä katsoa sadepäivinä? Tässä 8 koukuttavaa hittiä Netflixistä, HBO:lta ja muista suoratoistopalveluista

iltasanomat 19:00 05.07

Kaipaatko helppoa hyvän mielen katsottavaa? Ja saa olla vähän jännitystäkin mukana? Keräsimme muutamia vinkkejä netti-tv-maailmasta.


Kaipaatko rakkautta? Ota nämä juhannustaiat talteen

iltalehti 17:43 21.06

Keskikesän juhla on jälleen täällä. Sen kunniaksi listasimme juhannustaikoja vuosien varrelta. Haaveissa puoliso? Useimmat juhannustaiat liittyvät rakkauteen ja niihin liittyy olennaisesti alastomuus. Alla muutamia juhannustaikoja, joilla rakkaus voi löytyä tai olla löytymättä. Kerää seitsemän kukkaa tyynyn alle ja näe unia tulevasta puolisostasi. Kukkien määrä vaihtelee paikkakunnittain.


annettu kymmeniä ensimmäinen brändiprofessori Heli itki yksin kaivaa vaietut länteen viittaava poliittinen ydinpommi urakalla – Chicago ”Se kai on

Hot topics