Horoskooppi

iltalehti 02:12 30.11

OINAS 21.3.–19.4. Kaipaat jännitystä, seikkailua tai romantiikkaa, joka kohottaisi sinut arkisten askareiden yläpuolelle. Mieti, mitä se voisi olla, ja ala tehdä suunnitelmia sen hyväksi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Tiedät olevasi jonkin asian suhteen oikeassa, mutta et osaa pukea sitä sanoiksi muita vakuuttavalla tavalla. Luota intuitioosi, äläkä haaskaa aikaasi turhaan väittelyyn.


Riittääkö sinulle pehmeä vuode vai kaipaatko aamiaisen sänkyysi? Moderni yöpyjä vaatii elämyksiä ja palvelua, eli selkeää irtiottoa arjesta

yle 08:12 06.07

Esimerkiksi Tampereella taistelu hotelliasiakkaista käy kiivaana. Hotelleissa kiristynyt kilpailu nähdään pelkästään positiivisena asiana.


Mitä katsoa sadepäivinä? Tässä 8 koukuttavaa hittiä Netflixistä, HBO:lta ja muista suoratoistopalveluista

iltasanomat 19:00 05.07

Kaipaatko helppoa hyvän mielen katsottavaa? Ja saa olla vähän jännitystäkin mukana? Keräsimme muutamia vinkkejä netti-tv-maailmasta.


Kaipaatko rakkautta? Ota nämä juhannustaiat talteen

iltalehti 17:43 21.06

Keskikesän juhla on jälleen täällä. Sen kunniaksi listasimme juhannustaikoja vuosien varrelta. Haaveissa puoliso? Useimmat juhannustaiat liittyvät rakkauteen ja niihin liittyy olennaisesti alastomuus. Alla muutamia juhannustaikoja, joilla rakkaus voi löytyä tai olla löytymättä. Kerää seitsemän kukkaa tyynyn alle ja näe unia tulevasta puolisostasi. Kukkien määrä vaihtelee paikkakunnittain.


Heli Vaarasen kolumni: Kaipaatko lomaasi romantiikkaa? Pohjusta se, niin saat, mitä haluat

yle 06:45 09.06

Psykoterapeutti Heli Vaaranen tarjoaa kolumnissaan vinkkejä, kuinka pariskunta voi virittää kesälomaansa romantiikkaa.


arvoitus saattoi ei ole sopimusta päin ”Joulupukki ei Venäläiset pitävät dopingpannaa

Hot topics