Teemu Pukki iski maalin hurjavireistä Leicesteria vastaan! Huuhkaja-kärki säikäytti pahanpäiväisesti syöksymällä päin tolppaa

MTV 18:46 14.12

Teemu Pukki iski jo kolmannen maalinsa neljässä viime ottelussa Norwich Cityn mentyä 1-0-johtoon vieraissa hurjavireistä Leicester Citya vastaan jalkapallon Englannin Valioliigassa.


Näin komeasti kajahtaa onnittelulaulu! Iivo Niskaselta lentosuukko syntymäpäiväsankari Siiri "Äitee" Rantaselle

yle 17:28 14.12

Siiri "Äitee" Rantanen on ollut naishiihdon latujen avaaja. Katso hiihtomaajoukkueen onnittelut kuvaa klikkaamalla.


Onko tässä Teemu Pukin kärkipari kesän EM-kisoissa? Huuhkajat-hyökkääjä iski uran ensimmäisen Bundesliigassa

MTV 09:21 14.12

Huuhkajien keskikenttämies Fredrik Jensen on tehnyt uransa ensimmäisen maalin jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Augsburgia edustava Jensen teki maalin Hoffenheimin verkkoon vierasottelussa, jonka Augsburg voitti 4–2.


Huuhkajat-tähti laukoi ensimmäisen maalinsa Saksan Bundesliigassa!

iltalehti 08:19 14.12

Fredrik Jensen on todella vahvasti tyrkyllä Huuhkajien EM-kisajoukkueeseen. Katso videolta Fredrik Jensenin ensimmäinen Bundesliiga-maali. Saksan futisliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Fredrik Jensenin kauan odottama hetki koitti perjantai-iltana. Huuhkajille kaksi maalia EM-karsinnoissa laukonut hyökkäävä keskikenttäpelaaja avasi maalihanansa Saksan Bundesliigassa.


Huuhkajat-tähden joukkue taisteli trilleristä jatkoon – entinen HJK-kärki tykitti yksin maalipörssin kärkeen

MTV 23:56 12.12

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttämies Glen Kamaran edustama Rangers eteni jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Skotlantilaisseura taisteli kotonaan 1–1-tasapelin Young Boysia vastaan, mikä riitti sille jatkopaikkaan. 


Leijonien MM-sankari Marko Anttila pääkaupunkiseudun paras urheilija

yle 18:17 12.12

Huuhkajat EM-kisoihin luotsannut Markku Kanerva palkittiin pääkaupunkiseudun vuoden urheiluteosta.


Leijonien MM-sankari Marko Anttila Pääkaupunkiseudun paras urheilija

yle 18:17 12.12

Huuhkajat EM-kisoihin luotsannut Markku Kanerva palkittiin Pääkaupunkiseudun vuoden urheiluteosta.


Kommentti: Huuhkajat-tähti jättiseurojen kosiskelussa – seuraava päätös määrittää uran tulevaisuutta

MTV 15:40 12.12

Skotlannin Valioliigassa pelaava Rangers tarvitsee torstai-iltana sveitsiläistä Young Boysia vastaan pisteen Eurooppa-liigan jatkopaikan varmistamiseen. Huippusyksyä seurassa pelaavaa Huuhkajat-tähti Glen Kamaraa, 24, viedään Valioliigaan ja Serie A:han, mutta malttia tarvitaan, kirjoittaa MTV Urheilun Anssi Shemeikka.


Suosikkeja ja seikkailijoita - Iltalehti arvioi Mestarien liigan jatkoon päässeet

iltalehti 13:47 12.12

Kaikki Mestarien liigan 16 jatkajasta eivät tavoittele kisan voittoa. 96 Mestarien liigan lohkovaiheen ottelua on nyt takana. Alun perin 32 joukkueesta on karsittu 16:n valiojoukko, joka jatkaa helmi-maaliskuussa kaksiosaisilla neljännesvälierillä. Kahdeksan lohkovoittajaa yhdistetään yhtä moneen lohkokakkoseen maanantaina odottavassa arvonnassa. Saman maan ja saman alkulohkon joukkueita ei voida vielä tässä vaiheessa parittaa keskenään.


Vanhat kodinkoneet ja autonromut muuttuvat jätteeksi, josta yritykset yrittävät päästä eroon kaikin keinoin – yksi ei ole edes onnistunut siinä

yle 11:11 12.12

Suomessa SLF-jätteen polttolaitokselle on ruuhkaa. Moni yritys saa luvan muuttaa jätteen sekajätteeksi.


Vanhat kodinkoneet ja autonromut muuttuvat jätteeksi, josta yritykset yrittävät päästä eroon kaikin keinoin – yksi ei ole edes onnistunut

yle 11:11 12.12

Suomessa SLF-jätteen polttolaitokselle on ruuhkaa. Moni yritys saa luvan muuttaa jätteen sekajätteeksi.


Näkökulma: Huuhkajat teki ison uhrauksen, jollaista ei Ruotsissa edes harkittu

iltalehti 10:54 12.12

Qataria koskeva yhteiskunnallinen keskustelu otti Suomessa ison harppauksen Riku Riskin ansiosta, kirjoittaa Ville-Veikko Valta. Ruotsi loi 1900-luvulla mainetta kansainvälisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolestapuhujana. Kun pääministeri Olof Palme johti maan ulkopolitiikkaa, hän saattoi ottaa kantaa jopa niin sanotun kansallisen edun kustannuksella. Palme aiheutti diplomaattisen kriisin vuonna 1969, kun hän tuomitsi jyrkin sanakääntein Yhdysvaltojen sotavoimien pommitukset Pohjois-Vietnamissa. Tulistunut Yhdysvallat kutsui suurlähettiläänsä pois Tukholmasta, eivätkä maiden väliset suhteet palautuneet ennalleen yli neljään vuoteen.


Tuomas Virkkusen kommentti: Diego Simeone vedenjakajalla

MTV 22:11 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Mestarien liigassa, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


Huuhkajien Ranska-maaottelu sai sinetin – vieraskamppailu järjestetään maaliskuun lopussa

yle 13:40 11.12

Palloliitto on vahvistanut, että Huuhkajat kohtaa Ranskan vieraspelissä maaliskuussa.


Nyt se on varmaa: Huuhkajat kohtaa Ranskan maaliskuun lopussa

iltasanomat 13:18 11.12

Suomi kohtaa maalis–kesäkuun aikana Puolan, Ranskan, Ruotsin ja Viron.


L’Equipe: Huuhkajat kovaan tulikokeeseen – kohtaa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan

iltalehti 20:59 10.12

Ranskalaislehden mukaan Ranska ja Suomi pelaavat maaliskuussa Pariisissa. Ranskalaislehti L’Equipe uutisoi tiistai-iltana, että Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Ranskan maaliskuussa. Kyseessä on yksi Huuhkajien neljästä harjoitusottelusta ennen kesän EM-kisoja.


oli niukasti parempi ulosajon jälkeen Oulun Viveca Lindfors

Hot topics