Kaksi päähän kohdistunutta taklausta samassa ottelussa – SM-liiga antoi Sport-kaksikolle tuntuvat pelikiellot

iltalehti 12:30 22.01

SM-liigaan mukaan molemmat taklaukset olivat huolimattomia. SM-liigan kurinpito antoi kahdelle Sport-hyökkääjälle tuntuvat pelikiellot. Turo Asplundille lätkäistiin viiden ja Aaro Vidgrenille kuuden ottelun pelikielto päähän kohdistuneesta taklauksesta. Asplund luisteli perjantaina KalPa–Sport -ottelun kolmannessa erässä KalPan Miikka Pitkäsen luistelulinjalle ja osui tätä olkapäällä päähän. Pitkänen ei nähnyt viistosta lähestyvää Asplundia lainkaan.


Myös toinen Sport-hyökkääjä sai tuomion kurinpitodelegaatiolta ? Aaro Vidgren huilaa kuusi ottelua

jatkoaika.com 23:14 21.01

Aaro Vidgren kuuden ottelun pannan Sportin ottelusta Jukureita vastaan. Hän taklasi sääntöjen vastaisesti KalPan Ryan Wilsonia.


Liiga langetti Sportin Turo Asplundille päähän kohdistuneesta taklauksesta viiden ottelun pelikiellon ? tilannetta ei pidetty tahallisena

jatkoaika.com 23:00 21.01

Liigan kurinpitodelegaatio on antanut Sportin Turo Asplundille viiden ottelun pelikiellon tämän taklauksesta KalPan Miikka Pitkäseen.


Kilpeläinen kiitteli tilastoparannuksestaan KalPan kamppailuhalukkuutta: "Ilman henkeä tällä tasolla ei voi pelata"

jatkoaika.com 20:04 18.01

Eero Kilpeläisen ja koko KalPan kausi on ollut haasteellinen. Tähtivahti näki lauantain voiton kivijalaksi, jonka varaan loppukautta on hyvä rakentaa.


Viisikot repaleiksi, juomapullo palasiksi ? Eero Kilpeläinen oli KalPan kauanodottama sankari

jatkoaika.com 19:26 18.01

JYP ja KalPa tarjosivat Hippoksen lauantai-illassa korkealla intensiteetillä höystetyn kamppailun. KalPa viimeisteli tehokkaammin ja vei pisteet mennessään.


Viisikot repaleiksi, juomapullo palasiksi ? Eero Kilpeläinen oli KalPan kauan odottama sankari

jatkoaika.com 19:26 18.01

JYP ja KalPa tarjosivat Hippoksen lauantai-illassa korkealla intensiteetillä höystetyn kamppailun. KalPa viimeisteli tehokkaammin ja vei pisteet mennessään.


Eilisellä kierroksella kovia kokenut KalPan Miikka Pitkänen jo pelikuntoinen

jatkoaika.com 15:30 18.01

Eilisessä KalPan ja Sportin välisessä mittelössä rajusti taklattu KalPa-hyökkääjä Miikka Pitkänen pelaa jo tänään KalPan matkatessa Jyväskylään JYPin vieraaksi.


Päähän taklannut SM-liigapelaaja pelikieltoon – kohteen kunnosta huojentavaa tietoa

MTV 13:20 18.01

Vaasan Sportin Turo Asplund joutui SM-liigassa väliaikaiseen pelikieltoon hänen taklattuaan perjantain ottelussa KalPan Miikka Pitkästä. 


SM-liigassa kolahti kovaa päähän! Kaksi Sportin pelaajaa pelikieltoon – nämä tilanteet tutkitaan

iltalehti 12:14 18.01

Kaksi Sportin pelaajaa asetettiin väliaikaiseen pelikieltoon. Vaasan Sport kukisti perjantain SM-liigakierroksella KalPan Kuopiossa. Ottelussa nähtiin myös ikävämpiä tilanteita. Kolmannessa erässä Sportin hyökkääjä Turo Asplund taklasi KalPan Miikka Pitkäsen jään pintaan.


Katso: SM-liigassa jälleen pelottava törkytaklaus – KalPan hyökkääjä talutettiin tuskaisena pois kaukalosta

iltasanomat 21:27 17.01

SM-liigassa pelattiin viiden ottelun kierros, eikä törkytaklauksilta vältytty taaskaan. Sarjakärki Kärpät kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa.


SM-liigassa jälleen pelottava törkytaklaus – KalPan hyökkääjä talutettiin tuskaisena pois kaukalosta

iltasanomat 21:27 17.01

SM-liigassa pelattiin viiden ottelun kierros, eikä törkytaklauksilta vältytty taaskaan. Sarjakärki Kärpät kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa.


Karmea pääosuma – liigakierros sai hyvin ikävän käänteen

MTV 20:41 17.01

Perjantain liigakierros sai ikävän mausteen, kun Kuopiossa KalPan ja Vaasan Sportin välisessä ottelussa kotijoukkueen hyökkääjä Miikka Pitkänen lyyhistyi jäähän rajun päätällin jälkeen.


Katso: KalPan hyökkääjä höykytti Jukureita neljällä maalilla – Ilveksen Arttu Ruotsalainen upotti Kärpät jatkoajan viimeisellä sekunnilla!

iltasanomat 21:12 11.01

KalPan Matti Järvinen vietti maalijuhlia SM-liigan pelikierroksella.


KalPan hyökkääjä höykytti Jukureita neljällä maalilla – Ilveksen Arttu Ruotsalainen upotti Kärpät jatkoajan viimeisellä sekunnilla!

iltasanomat 21:12 11.01

KalPan Matti Järvinen vietti maalijuhlia SM-liigan pelikierroksella.


TPS yllätti Hakametsässä Tapparan ja jätti sarjajumbon paikan – KalPa nöyryytti jälleen Jukureita, Matti Järvinen maalasi neljästi: "Edellinen hattutemppu oli B-junnuissa ja vielä KalPaa vastaan"

yle 19:41 11.01

Valmentajaa vastikään vaihtanut Jukurit jäi KalPan jyrän alle ja otti yhdeksännen perättäisen tappion.


TPS yllätti Hakametsässä Tapparan ja jätti sarjajumbon paikan – KalPa nöyryytti jälleen Jukureita, Matti Järvinen maalasi neljästi

yle 19:41 11.01

Valmentajaa vastikään vaihtanut Jukurit jäi KalPan jyrän alle ja otti yhdeksännen perättäisen tappion.


KalPan hyökkääjä höykytti Jukureita neljällä maalilla! Mikkeliläisten tuoreella päävalmentajalla sysimusta alku

iltasanomat 19:41 11.01

KalPan Matti Järvinen vietti maalijuhlia SM-liigan pelikierroksella.


KalPan Matti Järvisellä ihmeilta: viisi pistettä ja uskomaton teholukema – KooKoo nousi jo neljänneksi!

iltalehti 16:48 11.01

Liigassa pelataan seitsemän ottelun kierros. TPS otti täydellisen startin Hakametsässä. Taululla loisti 0–2, kun ottelua oli kulunut vain 3.44. Toista erää oli pelattu 26 sekuntia, kun TPS osui kolmannen kerran. Ilari Filppula ohjasi siniviivaheiton maalin edestä Tapparan verkkoon.


SM-liigalegenda debytoi tänään Jukurien valmentajana – joukkue karmeassa syöksykierteessä

iltalehti 12:33 10.01

Päivän pelivalinta on Liigassa tappioputkissa vaeltavien Jukurien ja KalPan kohtaaminen. Liigan Jukurit–KalPa-ottelussa kohtaavat kaksi todellisessa syöksykierteessä olevaa joukkuetta. Jukurien tappioputkella on pituutta seitsemän ottelua ja KalPankin vastaavalla jo neljä peliä. Kymmenestä viimeisestään Jukurit on voittanut vain yhden (siinäkin sarjan tämän hetken heikoimman joukkueen SaiPan). KalPan kolme viimeisintä tappiota ovat tulleet sarjan koville KooKoolle, Ilvekselle ja Kärpille. Tätä ennen se hävisi kotonaan epäonnisesti SaiPalle. Kaikesta tästä vetäisin itse ainakin ne johtopäätökset, että KalPan paluu voittojen tielle on periaatteessa lähempänä kuin Jukurien. Toki tässä yksittäisessä ottelussa kuuluu kotiedulle antaa sen verran painoa, että Jukurit on nyt suosikki. Eri asia on sitten se, kuinka suuri suosikki valtavassa tappioiden sumassa olevan joukkueen kuuluu olla.


KooKoo tyly vieras Kuopiossa - Henrik Haukeland nollasi KalPan

jatkoaika.com 21:23 08.01

KooKoo jatkoi vahvaa virettään hakemalla kolme pistettä Kuopiosta. KalPa oli vastaantulijana läpi ottelun, eikä se päässyt missään vaiheessa kunnolla peliin mukaan. KooKoolla oli paikat latoa vielä rumemmatkin lukemat taululle, mutta ottelu päättyi lopulta 0-4.


dopingkikkoja kymmenessä päivässä uuden Luisteluvalmentajan tutkinnan todistaja paratiisisaarella – salaisuus silmiltä” vahvistettiin vuodepaikkoja tuhat

Hot topics