Päähän kohdistuneet taklaukset herättävät suurta keskustelua, SM-liigapomo seisoo sarjan asettaman linjauksen takana – "Totuuden löytäminen on hankalaa"

MTV 19:38 12.12

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat nousseet viimeaikaisten tapahtumien johdosta jälleen vahvasti tapetille Suomessa. Nyt SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemikin ottaa kantaa polttavaan puheenaiheeseen.


IL keikalla: Vaikeista vuosista selvinnyt Antti Railio oivalsi olennaisen pointin tähteydestä – keikoilla on jo syttynyt yleisöhurmos

iltalehti 23:05 07.12

Antti Railio on löytänyt rauhan – ja se näkyy keikoilla hurmioituneina faneina. Täynnä oleva Helsingin Temppeliaukion kirkko on täynnä innostunutta supinaa. Antti Railion keikka on alkamassa. Sydäntä riipivällä heviäänellään iskelmää laulava Railio sopii hyvin esiintymään Temppeliaukion mahtipontiseen, kallioon louhittuun kirkkoon. Häneltä on vastikään ilmestynyt ensimmäinen joulualbumi Mielenrauhaa.


Viestinnän asiantuntijoiden arvio Linnan juhlien puheenvuoroista: Järjestelmän toimivuus on kysymysmerkki – nyt tarvitaan rehellisyyttä

yle 12:21 07.12

Antti Rinne sanoi Linnan juhlissa, että valehtelemalla voi päästä politiikassa eteenpäin. Puhetaidon kouluttajan Antti Mustakallion mukaan sanoma kertoo siitä, että pinnan alla kytee.


Politiikan superviikko! Äreät vanhat äijät summaavat, missä mennään – ”Rinne sai puolueelta tukea samalla tavalla kuin köysi tukee hirtettyä”

iltasanomat 06:30 06.12

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat muun muassa pääministerierosta ja Suomen Pisa-tuloksista.


Rautatietutkijan löytö: Minna Canthin kadonnut näytelmä – ilveily krapulaisista insinööreistä julkaistiin Kokkolan Lehdessä 1887

iltasanomat 15:24 04.12

Kirjoittajan nimeä ei kerrota, mutta Työväenmuseo Werstaan johtaja Kalle Kallio tunnisti Canthin tyylin.


C Moren F1-lähetyksissä vaihtuu väki: Studioisäntä loikkaa Ylelle – Mervi Kallion rooliin pieni muutos

iltasanomat 14:10 03.12

Tomi Tuominen siirtyy sivuun C Moren F1-studioista. Mervi Kallio raportoi ensi kaudella kaikista kisoista paikan päältä.


C Moren F1-lähetyksissä vaihtuu väki: Studioisännäksi uusi mies, Mervi Kallion rooliin pieni muutos

iltasanomat 14:10 03.12

Tomi Tuominen siirtyy sivuun C Moren F1-studioista. Mervi Kallio raportoi ensi kaudella kaikista kisoista paikan päältä.


Tiesitkö? Huippusuosittu Jouluradio syntyi Riitan päähänpistosta vuonna 2003: ”Se oli järjetön oivallus”

iltalehti 09:29 30.11

Jouluradio on jälleen joulukuussa yksi Suomen kuunnelluimmista radiokanavista. Harva kuitenkaan tietää, että seurakunnat pyörittävät kanavaa. Syksyllä 2003 pääkaupunkiseudun seurakuntien radiotoimittaja Riitta Kalliorinne sai idean radiokanavasta, jossa soisi vain joulumusiikki. Elettiin aikaa ennen Youtubea tai Spotifyta. Facebook ei ollut vielä edes koodina Mark Zuckerbergin Harvardin yliopiston opiskelija-asunnossa.


Tiesitkö? Huippusuosittu Jouluradio syntyi Riitan päähänpistosta 16 vuotta sitten: ”Se oli järjetön oivallus”

iltalehti 09:29 30.11

Jouluradio on jälleen joulukuussa yksi Suomen kuunnelluimmista radiokanavista. Harva kuitenkaan tietää, että seurakunnat pyörittävät kanavaa. Syksyllä 2003 pääkaupunkiseudun seurakuntien radiotoimittaja Riitta Kalliorinne sai idean radiokanavasta, jossa soisi vain joulumusiikki. Elettiin aikaa ennen Youtubea tai Spotifyta. Facebook ei ollut vielä edes koodina Mark Zuckerbergin Harvardin yliopiston opiskelija-asunnossa.


SDP:n Antti Lindtman Feldt-Rannasta: ”Maarit oli keskeinen osa SDP:n peruskalliota”

yle 15:25 28.11

SDP:n eduskuntaryhmä pitää tänään illasta muistotilaisuuden edesmenneelle Maarit Feldt-Rannalle.


Maarit Feldt-Rannan puoliso julkaisi koskettavan viestin: ”Suru on suuri”

iltasanomat 12:29 28.11

–?Maailma menetti positiivisen ja eloisan ihmisen, jonka epäitsekkyys ja elämänilo hipoi kaikkia rajoja, toimittaja Vesa Kallionpää kirjoittaa twiitissään.


Helsinki hamuaa lämpöä maan uumenista: Helen aloittaa ainutlaatuisen kalliotutkimuksen jopa 8 kilometrin syvyyteen

yle 06:30 28.11

Energiayhtiö Helen uskoo, että maan lämmöstä kasvaa merkittävä energialähde ennen vuoden 2029 kivihiilikieltoa.


Keikkatarjoukset tyrehtyivät: Veeti Kallio vaihtoi esiintymislavat hierojantöihin – ”Asiat eivät välttämättä mene niin kuin on suunnitellut”

iltasanomat 15:31 24.11

Laulaja Veeti Kallio opiskeli hierojaksi ja haaveilee bed & breakfast -paikasta.


Toimittajalta: Onko Israel yhden miehen show?

yle 18:29 22.11

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ei suostu polvilleen korruptiosyytteiden edessä. Israelin poliittisen järjestelmän hän on sen sijaan saanut mutkille, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Sampo Vaarakallio.


ÄVÄ: Kiky-tuntien surkea saldo paljastui: työaika kasvoi teollisuudessa 6 minuuttia viikossa – ”Työnantajat, unohtakaa kiky-tunnit”

iltasanomat 06:30 22.11

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat muun muassa bensiinin hinnasta ja kiky-tunneista.


Todistaja kertoi Alma-pomon reaktiosta työ­haastattelussa: ”Kallisti päätään ja kysyi, eikö sen ikäinen lapsi kaipaa äitiään”

iltasanomat 20:49 21.11

Työsyrjintäkäräjillä kuultiin torstaina todistajana Aamulehden päätoimittajaksi hakenutta Johanna Vesikalliota.


”Etsivä Antell ampui minua”, poliisi Uuno Lähde sai kirjoitettua tupakkilaatikon kanteen – Kymmenet poliisit ovat saaneet surmansa Helsingin kaduilla

iltasanomat 13:22 20.11

Helsingissä on kuollut itsenäisyyden aikana yli 20 poliisia. Ensimmäinen uhri oli konstaapeli Heiskanen, joka puukotettiin Kalliossa.


Helsinkiläisen kirjaston kierrätyshyllystä löytyi 1920-luvun harvinaisuus – ”Yhtä vaikeasti saatava kuin marsalkka Mannerheimin oma”

iltasanomat 09:14 20.11

Tasavallan presidentin kanslian kirjastoa päivitetään säännöllisesti ja kirjoja laitetaan kiertoon. Näin harvinaisuus on mahdollisesti päätynyt Kallion kirjastoon.


Kallio ylsi kauden parhaaseen sijoitukseensa MotoGP:n päätöskilpailussa

yle 21:14 17.11

Mika Kallio oli 12:s Valencian kilpailussa.


Mika Kallio jätti uransa päättäneen supertähden tylysti taakseen kauden viimeisessä MotoGP-kisassa

iltasanomat 16:47 17.11

Mika Kallio päätti MotoGP-kautensa pistesijaan.


al-Holista ”En opposition Jääkiekkomuseo täytti 40 koittavan kysely Suomalaisten kanta laajasti yli olympialaisten surffauskilpailu aiotaan saattelivat kansan­edustaja Sdpn lupailuista huolimatta Suomen naisten hieno – lähtöhinta tuplaantui!

Hot topics