IL keikalla: Vaikeista vuosista selvinnyt Antti Railio oivalsi olennaisen pointin tähteydestä – keikoilla on jo syttynyt yleisöhurmos

iltalehti 23:05 07.12

Antti Railio on löytänyt rauhan – ja se näkyy keikoilla hurmioituneina faneina. Täynnä oleva Helsingin Temppeliaukion kirkko on täynnä innostunutta supinaa. Antti Railion keikka on alkamassa. Sydäntä riipivällä heviäänellään iskelmää laulava Railio sopii hyvin esiintymään Temppeliaukion mahtipontiseen, kallioon louhittuun kirkkoon. Häneltä on vastikään ilmestynyt ensimmäinen joulualbumi Mielenrauhaa.


Sairaus varjostaa Pertti Kurikan Nimipäivistä tutun Kari Aallon unelmia: "Tiedä sitten, kauanko tässä on elossa"

iltalehti 07:00 15.08

Laulaja Kari Aalto toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja muutti Helsingin Kallioon. Tulevaisuudessa hän haluaa panostaa reggaemusiikkiin ja Kari Aalto & Rastakarai -yhtyeeseen. Musiikki on vaihtunut reggaeen, mutta Kari Aallolla on vielä punkasennetta jäljellä. Punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien entinen laulaja hakee valokuvaa varten tupakan, koska sätkä toisi reggaemeininkiä poseeraukseen. Hän ehtii kuitenkin sauhutella tupakan ennen valokuvausta. Asennetta on siinäkin, että Aalto juo kahvia kymmenen kuppia päivässä – eikä ole aikeissa lopettaa, vaikka kofeiini aiheuttaa vatsavaivoja. – Kun on kerran kahvin makuun päässyt, en luovu siitä, hän perustelee.


Henkilöauto suistui moottoritieltä ja osui kallioon Nelostiellä – raivaustyöt saatu päätökseen

iltasanomat 21:42 11.07

Poliisin mukaan neljä ihmistä loukkaantui tilanteessa. Heidän vammojensa laadusta ei ole tarkempaa tietoa.


Henkilöauto suistui moottoritieltä ja osui kallioon Nelostiellä – onnettomuuden jälkeen jopa kymmenen kilometrin jonot

iltasanomat 18:06 11.07

Poliisin mukaan neljä ihmistä loukkaantui tilanteessa. Heidän vammojen laadusta ei ole tarkempaa tietoa.


Onko tässä kesän puhutuin musiikki-ilmiö? Maustetytöt villitsevät keikoilla ja saivat jo aikaan kohun yhdellä väärällä sanalla: ”Emme tarkoittaneet pahaa”

iltalehti 21:30 28.06

Maustetytöt nousi helmikuussa ensisinglellä koko kansan tietoon. Iskelmäfestivaaleilla torstaina esiintynyt duo niittää keikkasuosiota. Kevään uudeksi popilmiöksi on noussut Maustetytöt-yhtye, joka on niittänyt suosiota Tein kai lottorivini väärin -hittikappaleella. Kappaleen takaa löytyvät kaksi Pohjois-Pohjanmaalta, pienestä parin tuhannen ihmisen pitäjästä ponnistanutta musiikkilahjakkuutta. Sisarukset Anna, 27, ja Kaisa Karjalainen, 25, muuttivat intohimonsa perässä Helsingin Kallioon. Aikaisemmin tytöt ovat soittaneet Kaneli-yhtyeessä, jonka perusteella 22 Pistepirkon Asko Keränen halusi lähteä tuottamaan heille musiikkia duona.


Kallioon maalta muuttanut Olivia Heine: "Aluksi ihmispaljous ahdisti" – Katso paljonko savolaisia, hämäläisiä tai pohjalaisia Helsingin eri puolilla asuu

yle 06:55 04.06

Ylen jättiselvitys: Maakunnista muutetaan useimmin kantakaupunkiin. Ulkomailla syntyneet asuvat päinvastaisilla alueilla, kuten idässä.


cheerleadingin SM-kilpailuissa ystävä puukotti hengiltä

Hot topics