Podcast: Nuori suomalainen avautui asemastaan NHL-seurassa – ”Kannattaako tuollaista sanoa noin suoraan ääneen?”

iltasanomat 12:24 13.01

Tämän viikon aiheina kaksi kovaa nousijaa ja Sami Nikun avautuminen.


Iivo Niskanen pohtii isoa asiaa: kannattaako sunnuntaina Tour de Skillä hävitä tarkoituksella?

iltalehti 08:27 29.12

Suomalainen sanoo olevansa sunnuntaina Tourin toisella etapilla vapaan sprintissä mieluummin sijalla 31 kuin 13. Syy on bonussekunneissa. Iivo Niskanen pohtii isoa asia ennen Tour de Skin toista etappia: kannattaako ”hävitä” tarkoituksella sunnuntain vapaan sprintissä? –?Se on tavoite, että pääsen aika-ajosta 30 parhaan joukkoon. Toisaalta, jos ei pääse välieriin, niin mieluummin olen 31:s. Hyöty puolivälieräsijojen 13–30 ja sijan 31 välillä ei bonussekunneissa ole kovin suuri. Jos on kahdentoista joukossa, sitten bonussekunteja tulee, Niskanen tuumi lauantain kisan jälkeen.


Mistä maailma puhuu -podcast: Miksi kannabista laillistetaan Pohjois-Amerikassa ja kannattaako se?

yle 10:37 18.12

Kannabiksen verotuottoja on usein vaikea arvioida etukäteen, sanoo Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Paula Vilén.


Riika Mäki-Valtari päätti liittyä liittoon jo opiskeluaikana – kerro kokemuksesi, kannattaako nuoren kuulua liittoon?

yle 10:14 05.12

Ammattiliitot tavoittelevat nuoria jäseniä jo koulunpenkiltä, mutta moni jättää silti liittymättä. Kerro meille kokemuksesi jutun lopussa.


Kannattaako treenata kaksi kertaa päivässä? Kuntovalmentaja vastaa

stara 12:00 25.11

Osa ihmisistä ei pysty keskittymään työpäivään, ellei harrasta aamulla liikuntaa


F1-kärkitaistossa jäätävät asetelmat – kannattaako Valtteri Bottaksesta huolestua?

MTV 18:09 16.11

Brasilian GP:n kolmansissa vapaissa harjoituksissa Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton piti parasta vauhtia. Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas jäi jopa yllättävän kauas. Yleisesti F1-kärkitaiston asetelmat ovat todella kutkuttavat.


Kannattaako Tallinnasta hamstrata teetä vai porkkanoita? Tuore hintavertailu kertoo, mitä lahden takaa saa Helsinkiä halvemmalla ja mitä ei

yle 10:20 13.11

Helsingistä saa Tallinnaa edullisemmin yllättäviäkin tuotteita. Palvelut ovat puolestaan kauttaaltaan halvempia Virossa.


Herätys: Sairaalatarvikkeiden toimitus kaaoksessa Ruotsissa, kannattaako vapaaehtoista eläkemaksua maksaa, rakennusmies on nyt rakentaja

yle 06:24 24.10

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Kiinnostus huippuvireisen Teemu Pukin ympärillä yltyy, suomalaistähden tulevaisuus herättää keskustelua – "Kannattaako tuosta lähteä mihinkään?"

MTV 09:56 16.09

Teemu Pukki on aloittanut kautensa Valioliigassa upeasti, mikä on noteerattu jalkapallomaailmassa erittäin laajalti. C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemi uskoo, että Norwich on tällä hetkellä Pukille täydellinen joukkue.


Kiinnostus huippuvireisen Teemu Pukin ympärillä yltyy, suomalaistähden tulevaisuus herättää keskustelua –"Kannattaako tuosta lähteä mihinkään?"

MTV 09:56 16.09

Teemu Pukki on aloittanut kautensa Valioliigassa upeasti, mikä on noteerattu jalkapallomaailmassa erittäin laajalti. C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemi uskoo, että Norwich on tällä hetkellä Pukille täydellinen joukkue.


Näkökulma: Valioliigan suurseurat flirttailevat jo suomalaistähdelle – kannattaako lypsävä Pukki panna lihoiksi?

MTV 13:41 15.09

Teemu Pukin hurja vire Norwichissa on nostattanut antennit pystyyn jo Valioliigan ja muun maailman huippuseuroissa. MTV Urheilun Marko Leppänen spekuloi ajatuksella, että Norwich kuittasi massiiviset siirtosummat myymällä Teemu Pukin. 


Kimppapeli synnytti miljonäärejä Siilinjärvellä – professori paljastaa kannattaako eurojackpotissa lyödä hynttyyt yhteen

iltasanomat 19:40 29.08

Siilinjärveläiset osuivat jättipottiin pelaamalla 250 riviä eurojackpotia. Se kasvattaa todennäköisyyden 250-kertaiseksi.


Miten käytät syksyn veronpalautusrahat? Asiantuntijat neuvovat, kannattaako kuluttaa, maksaa laskut vai pistää rahat säästöön

yle 09:34 21.08

Ennen joka kolmas hyödynsi veronpalautukset jouluostoksilla. Tänä vuonna suuri osa on kuitenkin saanut palautukset jo elokuussa.


Luulin olevani hyvä äiti, kun päällystin lapseni kirjat kontaktimuovilla, en ehkä olekaan – ympäristökouluttaja: "Älä ota siitä pulttia"

yle 11:12 13.08

Kannattaako kirja päällystää kontaktimuovilla vai ei? Kysyimme asiantuntijoilta.


Jätevedet sisältävät mikromuoveja ja antibioottijäämiä – Kannattaako niistä tehtyä multaa levittää viljeltäville pelloille ja kasvimaille?

yle 11:50 09.07

Ihmisten terveydelle haitta-aineista ei pitäisi olla vaaraa.


Hyvästi, aikaa vievä työhakemusten täyttäminen – rekrybotti juttelee kanssasi minuutin ja kertoo, kannattaako sinun hakea paikkaa

yle 06:05 17.05

Jo parikymmentä Suomessa toimivaa yritystä käyttää rekrybottia hauissaan.


Åby 23.1.2020 luistelijoilta rohkea kannanotto Pallastunturin pois estetty, ihmiset Teamin ”Yhdessä ”Jos kielenkäyttö

Hot topics