Sanna Marin keräsi viikossa ulkomailla enemmän huomiota kuin Sauli Niinistö koko vuonna

yle 13:28 11.12

Meltwaterin mukaan uusi pääministeri herättää valtavaa kiinnostusta uutismedioissa ja sosiaalisessa mediassa kansainvälisesti.


Top Chef -kaunotar estottomassa selfiessä – alastomana kylpyammeessa

stara 16:00 01.12

Julkkiskokki Padma Lakshmi on tullut kansainvälisesti kuuluisaksi muun muassa Top


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 01.12

Julkkiskokki Padma Lakshmi on tullut kansainvälisesti kuuluisaksi muun muassa Top


Suosittu rikossarja loppuu – Sorjosen tekijät paljastavat nyt viimeisen kauden teeman: "Jokainen meistä pystyy pahaan"

yle 18:38 29.11

Kansainvälisesti menestyneen rikossarja Sorjosen viimeiset jaksot ovat jo Yle Areenassa ja maanantaina TV 1:ssä. Tuotantoyhtiöllä on tekeillä jo uusi tv-sarja.


Suosittu rikossarja Sorjonen on nyt synkempi kuin koskaan: "Jokainen meistä pystyy pahaan"

yle 18:38 29.11

Kansainvälisesti menestyneen rikossarja Sorjosen viimeiset jaksot ovat jo Yle Areenassa ja maanantaina TV 1:ssä. Tuotantoyhtiöllä on tekeillä jo uusi tv-sarja.


Anita Korvan somekuva keräsi huomiota kansainvälisesti ja päätyi kilpasiskon arvostelemaksi – kritisoi kohua: ”Naurettavaa”

iltasanomat 13:10 29.11

Anita Korvan sosiaalisessa mediassa julkaisema kuva nousi puheenaiheeksi ennen kauden alkua.


Suomalainen huippumalli Suvi Riggs harvinaisessa perhekuvassa - vietti tunnelmallista kiitospäivää

iltalehti 12:30 29.11

Suvi Riggsin perhe on viettänyt kiitospäivää kotoillen. Mallikoulu-sarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Suvi Riggs (o.s. Koponen), 31, on menestynyt hienosti muotimaailmassa. Mallisopimuksen myötä Suvista tuli kansainvälisesti arvostettu malli. Riggs on kävellyt näytöslavoilla niin Milanossa, Pariisissa kuin New Yorkissakin. Riggs on toiminut mainoskasvona monille luksusmerkeille.


Yle lopettaa kansainvälisesti menestyneen Sorjosen

iltalehti 06:24 29.11

Tänään Yle Areenaan ilmestyvä kolmas kausi jää rikossarjan viimeiseksi. Kansainvälisesti menestynyt ja Suomessakin suurta suosiota nauttiva rikossarja Sorjonen tekee tänään paluun. Se on katkeransuloinen, sillä nämä kymmenen jaksoa jäävät viimeisiksi. Enempää ei tulossa, koska Yle on ilmoittanut, että kolmas tuotantokausi päättää tarinan. Ensin KRP:n huippututkija ilmestyy Ylen netti-tv:seen Areenaan, johon ilmestyvät kerralla kaikki osat. TV1:n puolella rikossaagan joutsenlaulu käynnistyy sunnuntaina yhden jakson viikkotahdilla.


Iivo Niskaselle ei ole löytynyt pysäyttäjää – asiantuntija varoittaa kahdesta miehestä

iltalehti 12:10 28.11

Mestari on osallistunut tällä kaudella kolmeen normaalimatkan kilpailuun ja voittanut ne kaikki. Iivo Niskanen on ollut alkutalvien lumien kunkku. Hän on voittanut kaikki kolme normaalimatkan kilpailua, joihin on osallistunut: Oloksen kansainvälisesti laadukkaat perinteisen kympin ja vapaan 15 kilometriä sekä Rovaniemen Suomen cupin vapaan 16,5 kilometriä. Lauantaina Rukan maailmancupin kisaohjelmassa on mestarin mielimatkoihin kuuluva 15 kilometrin perinteisen väliaikalähtö.


Tässä on Suomen suurin olympiaurheilutapahtuma, mikä ei juuri kiinnosta suomalaisia – maailmalla 180 miljoonaa tv-katsojaa

iltalehti 11:31 22.11

Levin maailmancup tavoittaa kisajärjestäjien mukaan jopa 180 miljoonaa tv-katsojaa. Levin alppihiihdon maailmancup on sangen ristiriitainen tapahtuma: se on suomalaiselle urheilulle tärkeä ja kansainvälisesti arvostettu tapahtuma, mutta se ei juurikaan kiinnosta sinivalkoisia urheilukatsojia eikä mediaa. Kittilässä oli viime vuonna kisa-alueella viikonlopun aikana noin 20 000 katsojaa kisajärjestäjien ilmoituksen mukaan. Suomalaiset median edustajat sai laskea sormilla, kun Ylen massiivinen tiimi jätetään pois laskuista.


Harvinainen kunnia! Radion sinfoniaorkesteri sai Grammy-ehdokkuuden

iltalehti 19:15 20.11

Yleisradion Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on noteerattu kansainvälisesti. Yleisradion Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on saanut Grammy-ehdokkuuden parhaan klassisen kokoelman sarjassa. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle. Suomalaisteos on listattu ehdokaslistaan nimellä Saariaho: True Fire; Trans; Ciel d’hiver. Kokoelman kapellimestariksi on merkitty Hannu Lintu ja tuottajaksi Laura Heikinheimo. Teokset on säveltänyt Kaija Saariaho. Saariaho, 67, on yksi tunnetuimmista nykysäveltäjistä.


Huuhkajat nousi uutiseksi maailmalla – yhdysvaltalaislehti hämmästelee suomalaisten villejä juhlia: ”Riisuvat ja uivat suihkulähteessä”

iltasanomat 11:37 15.11

Huuhkajat on kuuma puheenaihe kansainvälisestikin. Ryntääkö kansa torille ja suihkulähteeseen, jos Suomi voittaa ja varmistaa tänään EM-kisapaikan?


Huuhkajat nousi uutiseksi maailmalla – yhdysvaltaislehti hämmästelee suomalaisten villejä juhlia: ”Riisuvat ja uivat suihkulähteessä”

iltasanomat 09:12 15.11

Huuhkajat on kuuma puheenaihe kansainvälisestikin. Ryntääkö kansa torille ja suihkulähteeseen, jos Suomi voittaa ja varmistaa tänään EM-kisapaikan?


Näin Huuhkajista puhutaan maailmalla – voitonjuhlista uutisoitiin jo ennakkoon: ”Siitä tulee hullua!”

iltasanomat 08:15 15.11

Huuhkajat on kuuma puheenaihe kansainvälisestikin. Ryntääkö kansa torille ja suihkulähteeseen, jos Suomi voittaa ja varmistaa EM-kisapaikan?


Some räjähti innosta: Fanit uskovat suositun K-pop-bändi BTS:n saapuvan Suomeen tänään

iltalehti 12:45 12.11

Kansainvälisesti menestyneen korealaisyhtyeen uskotaan saapuvan Suomeen iltapäivällä. Kaikkien aikojen menestyneimpiin K-pop-bändeihin kuuluva BTS on parhaillaan lentämässä Suomeen, Twitterissä kerrotaan. Fanit intoilevat suosikkiyhtyeensä matkasta, ja yhtyeestä on julkaistu video, jossa he saapuvat lentokentälle.


WHO:n tavoite vähentää verenpainepotilaiden määrää neljänneksellä on suomalaisnaisten saavutettavissa

yle 01:01 08.11

Suomessa verenpainetasot ovat yhä kansainvälisesti verrattuna korkeita.


Hevibändin sokkiuutinen: Puolet Children Of Bodomin jäsenistä lähtee – viimeisen kerran lavalla ensi kuussa

iltalehti 11:47 01.11

Jaska Raatikainen julkaisi Children of Bodom -faneja järkyttäneen uutisen Facebookissa. Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metalliyhtyeistä, vuonna 1993 Espoossa perustettu Children Of Bodom, tiedottaa Facebookissa uusista tuulista: – Raskain sydämin joudumme kertomaan, että vuosi 2019 tulee olemaan Children Of Bodomin viimeinen tällä kokoonpanolla.


Turkki tyrmäsi ehdotuksen Syyriaan perustettavasta kansainvälisesti valvotusta turvavyöhykkeestä

iltasanomat 16:03 26.10

Ulkoministeri Cavusoglu väitti Turkin kunnioittavan ihmisoikeuksia.


alkoivat syytellä välittömästi johda työväenpuoluetta paikoista laskettu 158/650 Tiernapoika-näytelmä uhkasi vahva uusi

Hot topics