Nanna Karalahti julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa – kertoo lastensa suhtautumisen talveen poikkevan täysin toisistaan

iltalehti 10:02 18.12

Nanna Karalahti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa tyttärensä Alexian kanssa. Mediapersoona ja hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa nuoren Alexia-tyttärensä kanssa. Karalahdella on ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa kaksi yhteistä lasta, Jax-poika ja Alexia-tytär. Nanna poseeraa tuoreessa otoksessa tyttärensä kanssa keinussa. Nanna ottaa vauhtia keinulla ja Alexia istuu ihmeissään ja luottavaisena hänen sylissään. Nanna kertoo kuvan ohessa, että hänen lapsissaan on selkeä ero siinä, että Jax rakastaa talvea ja Alexia kesää.


Nanna Karalahden tulot löivät Jere-puolison laudalta – pyörittää useampaa yritystä

iltasanomat 12:54 04.11

Karalahtien perhe ansaitsee elantonsa yrittäjyydellä.


Tältä näyttää Nanna Karalahden mummi - suloinen perhekuva

iltalehti 18:00 02.11

Televisiosta tuttu hyvinvointiyrittäjä ja liikuntavalmentaja Nanna Karalahti onnittelee isoäitiään myös Instagramissa. Nanna Karalahti on jakanut hauskan yhteiskuvan äitinsä ja isoäitinsä kanssa Instagramissa. Kuvassa on myös Nannan sisar sekä Nannan ja Jere Karalahden lapset Jax ja Alexia. Näet kuvan myös täältä.


Lumoavat kuvat julki: Nanna Karalahden Karoliina-sisko meni naimisiin – aikoi avioitua salaa jopa perheeltään, mutta suunnitelma petti

iltasanomat 14:18 26.10

Wellnessmalli-kilpailua luotsaava Karoliina Koivisto avioitui Patrick-rakkaansa kanssa Helsingin Tuomiokirkon kappelissa.


Nanna Karalahti hellyttävässä yhteiskuvassa lapsensa kanssa: "Ei ole olemassa niin voimakasta asiaa kuin äidinrakkaus"

mtv 07:30 08.10

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden puoliso, hyvinvointiyrittäjä Nanna Karalahti julkaisi herttaisen kuvan itsestään ja Jax-pojastaan.


Jere Karalahti esittelee uusia tatuointejaan – lasten nimet koristavat pohkeita: ”Mielettömän upeat”

iltalehti 08:02 09.09

Ex-kiekkotähti on tatuoinut pohkeisiinsa lastensa Jaxin ja Alexian nimet. Entinen jääkiekkoilija, yrittäjä Jere Karalahti on ottanut kaksi uutta tatuointia. Karalahden molemmissa pohkeissa komeilevat nyt koristeelliset tatuoinnit, joissa lukee hänen ja Nanna Karalahden lasten Alexian ja Jaxin nimet. – Vähän uutta inkkii, boom! Huikeeta settii, Jere kirjoittaa.


Perhetragedia varjosti Nanna Karalahden lapsuutta – äiti romahti: ”Synnyin itkevän syliin”

iltalehti 14:17 18.08

Torstaina ilmestyneessä WSOY:n kustantamassa Sinä pystyt -teoksessa Nanna Karalahti avautuu lapsuuttaan varjostaneesta tragediasta. Yrittäjä Nanna Karalahti kertoo tuoreessa WSOY:n kustantamassa Sinä pystyt -teoksessa olleensa aina kannustajaluonne. Pärjääjämentaliteetti syntyi osittain lapsuutta varjostaneen perhetragedian takia. Nanna oli vielä äitinsä mahassa kasvamassa, kun perhettä kohtasi suuri suru. – Minä synnyin itkevän äidin syliin, kirjoittaa Nanna Karalahti teoksessa.


Nanna Karalahti piti kiitospuheen kirjatilaisuudessa - unohti mainita Jeren: aviomiehen kuitti sai porukan repeämään

iltalehti 22:44 15.08

Yrittäjä Nanna Karalahden kirjan julkaisutilaisuudessa koettiin hersyviä hetkiä. Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Nanna Karalahden esikoiskirja Sinä pystyt näki tänään torstaina päivänvalon. Tyylikkääseen valkoiseen housupukuun sonnustautunut Nanna piti kirjatilaisuudessa tunteikkaan puheen, jossa kertoi kirjan tekemisprosessista ja myös kiitti elämänsä tärkeimpiä ihmisiä. Kiitosta saivat äiti, omat siskot ja parhaat ystävät.


Suhde raikuli-Jereen on muuttanut Nanna Karalahden ajatusmaailmaa: ”Olen leikkinyt ajatuksella, että ottaisin avioeron”

iltalehti 11:11 15.08

WSOY:n kustantamassa Sinä pystyt -teoksessa Nanna Karalahti kertoo avioliittokäsityksensä muuttuneen suhteessa Jere Karalahden kanssa. Yrittäjä Nanna Karalahti kertoo elämänvalinnoistaan _Sinä pystyt -_teoksessa, joka näkee päivänvalon tänään 15. elokuuta. Kirjassa hän valottaa myös suhdettaan ex-jääkiekkoilija Jere Karalahteen. Suhteeseen on mahtunut monia käänteitä. Pari tapasi vuonna 2013 jääkiekkopiireissä ja rakkaus syttyi Jeren Nannalle lähettämien tekstiviestien ja siitä lähteneen tutustumisen sysäämänä. Suhteen alettua Jere oli vielä omalla tahollaan naimisissa ex-vaimonsa Susanna Karalahden kanssa. Pian suhteen julkitulon jälkeen kävi ilmi, että pelatessaan kaksi kautta Valko-Venäjällä KHL-joukkue Dinamo Minskissä Jerellä oli ollut suhde valkovenäläiseen Oksana Chaikoon, jonka kanssa syntyi Stella-tytär.


Nanna ja Jere Karalahden rakkaus roihahti mysteeriviestistä – ex-kiekkoilija alkoi selvittää, kuka jäähallilla pyörinyt vaaleaverikkö oli: ”Olin aika hämmästynyt”

iltasanomat 08:45 15.08

Nanna ja Jere Karalahden rakkaus roihahti jäähallilla, kun parin yhdisti Nannan Hemppa-veli.


Nanna Karalahti avoimena suhdeongelmista uutuuskirjassa: Tieto Jeren lehtolapsesta tuli sokkina lyhyen seurustelun jälkeen

iltalehti 00:00 15.08

Tuoreessa kirjassa yrittäjä Nanna Karalahti kertoo, että puoliso Jere Karalahti pimitti suhteen alussa naisystävältään tiedon Valko-Venäjällä syntyneestä tyttärestään. Pari tapasi toisensa vuoden 2013 lopulla, kun urheilullinen Nanna Karalahti pyöritti Jokereiden Ice Girls -ryhmää ja pyöri jäähallilla. Nanna kertoo tänään 15. elokuuta ilmestyneessä _Sinä pystyt-_kirjassaan, kuinka hänen veljensä Hemppa pelasi Jere Karalahden kanssa samassa jääkiekkojoukkueessa. Karalahti oli pistänyt vaalean sporttisen naisen merkille ja kyseli tämän veljeltä, kuka Nanna oli. Jere pyysi Nannan numeroa tämän veljeltä.


Jere Karalahden perheellä oli iso päivä: "Ei ole helppo paikka vanhemmille"

mtv 11:58 06.08

Jere Karalahti kertoo vieneensä nuoremman lapsensa ensimmäistä kertaa päiväkotiin.


Jere Karalahti sai oksennukset päällensä – ”Aika miehekkäät laatat”

iltalehti 12:29 31.07

Alexia-tytär tyhjensi vatsansa isukin rinnuksille. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ja hänen Nanna-vaimonsa Alexia-tytär täytti heinäkuun alkupuolella vuoden. Syntymäpäivän kunniaksi Jere julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa hän suukottaa pientä prinsessaansa.


Jere Karalahden ja Aki Linnanahteen piina päättyi: Kirjasta tehtiin rikosilmoitus – ei syytteitä

iltalehti 09:44 22.07

Jere Karalahden valkovenäläinen ex-rakas Oksana Chaiko teki rikosilmoituksen Jeren ja Aki Linnanahteen kirjoittamasta elämäkerrasta. Syyttäjän mukaan rikosta ei ole tapahtunut. Reilu vuosi sitten ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ex-rakas, valkovenäläinen Oksana Chaiko teki rikosilmoituksen Jere Karalahden elämäkertakirjasta. Koska kirjan kirjoittajana oli Aki Linnanahde, rikostutkinta koski myös häntä.


Karalahdet suloisessa perhepotretissa – lapset riehakkaina vanhempien sylissä

mtv 13:11 13.07

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ja Nanna Karalahden tytär Alexia täytti vuoden.


Jere Karalahden raha-asiat pahasti sotkussa - ulosotossa 68 000 euroa: Jopa juristi karhuaa rahojaan

iltalehti 05:29 10.07

Vaikka ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti sai yli 100 000 euron ansiotulot, niin laskujen maksuun rahat eivät riitä. Sen paljastaa kolmesivuisen ulosottorekisteri, jossa niin verottaja kuin juristi karhuavat saataviaan. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden kolmesivuinen ulosottorekisteri on karua luettavaa. Iltalehden tekemä tuore selvitys paljastaa, että entisen huippujääkiekkoilijan raha-asiat ovat pahasti sotkussa.


Nanna ja Jere Karalahden tytär täytti vuoden – onnellinen äiti julkaisi hempeän kuvan tyttärensä kanssa: ”Oon niin ylpeä meistä Jeren kanssa”

iltalehti 22:56 09.07

Nanna ja Jere Karalahden Alexia-tytär täytti vuoden. Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ja Nanna Karalahden tytär Alexia täytti vuoden. Yrittäjä Nanna Karalahti julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän hehkuttaa onnellisuuttaan ja vanhemmuutta. – Oon niin ylpeä meistä Jeren kanssa vanhempina, ollaan annettu tälle tytölle niin paljon rakkautta, hoivaa ja ilon aiheita. Alexia on kuitenkin antanut meille paljon enemmän kun me hänelle, Nanna Karalahti kirjoittaa kuvatekstissä.


Jere ja Nanna Karalahden tytär täytti vuoden – onnellinen äiti hehkuttaa somessa: "Oon niin ylpeä meistä Jeren kanssa vanhempina"

mtv 07:53 09.07

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ja Nanna Karalahden tytär Alexia täytti vuoden.


Nanna Karalahti sulkee terveyskahvilansa – avajaisista aikaa vain kuusi kuukautta

iltasanomat 19:15 05.07

Nanna Karalahden ja Sara Aarnion Soul Bowl -kahvila Keravalla sulkee perjantaina ovensa lopullisesti.


huutoringistä isäni vuoksi” lähes 36 miljoonaa NHL-joukkueen maskottia epäillään Pohjanpalo syytön tiedostamattaan ”samanhenkisiä ja vatsatautiin –

Hot topics