Suomalaismaalivahti häikäisee Sveitsissä Pelicansin maskissa – pani kriisiseuran pelaajat hommiin harjoituksissa

iltalehti 12:17 10.12

Tomi Karhunen on torjunut SC Bernin kolmeen perättäiseen voittoon. Sveitsin jääkiekkoliigan viime kauden mestarin SC Bernin tilanne näytti alkukaudesta jo hyvin huolestuttavalta, kun joukkue jumittui sarjan peräpäähän. Tilanne ei ole vieläkään häävi, sillä Kari Jalosen johtamat joukot ovat pudotuspeliviivan alapuolella, mutta merkkejä kurssin muutoksesta on ilmoilla.


Karhunen jatkaa uraansa Sveitsissä – Riku Helenius Pelicansin maalille

yle 10:40 28.11

Tomi Karhusen tilalle Pelicans hankki Riku Heleniuksen.


Pelicansin maalivahtiosastolla muutoksia: Tomi Karhunen lähtee Sveitsiin, Riku Helenius tulee Lahteen

jatkoaika.com 09:03 28.11

Riku Helenius korvaa Sveitsiin siirtyvän Tomi Karhusen Pelicansin maalilla. Alkukauden JYP-keikkansa jälkeen seuratta olleen Heleniuksen sopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on koeaika tammikuulle.


Ovet käyvät Pelicansissa – maalivahti Tomi Karhunen lähti Sveitsiin, Riku Helenius tuli tilalle

iltasanomat 09:03 28.11

Pelicansin maalivahtiosastolla on tapahtunut muutoksia.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaa – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

SM-liigaseura Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella lahtelaisseuraa kannatellut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaan – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

Lahden Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella kovia näyttöjä antanut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


Pelicans juuttui tappioputkeen – maalivahti Tomi Karhunen: "Ehkä joillakin on ollut pientä henkistä takalukkoa"

yle 12:03 01.11

Päävalmentaja Ville Nieminen odottaa parempaa joukkuepuolustusta.


Tomi Karhunen pelasi jo toisen nollapelinsä IFK:ta vastaan tällä kaudella ? "Ei tämä tänään kaunista peliä ollut"

jatkoaika.com 22:55 04.10

Tomi Karhunen oli muuri Pelicansin maalilla, kun hän torjui tällä kaudella jo toisen nollapelinsä IFK:ta vastaan. Karhunen oli tyytyväinen työnjakoon joukkueensa kenttäpelaajien ja hänen välillä.


Kotonaan kontannut Pelicans teki tiukkojen palaverien kautta komean ryhtiliikkeen: ”Voit kuvitella, minkälainen se oli”

iltalehti 22:02 04.10

Lahden Pelicans tuli Helsinkiin kaksi rumaa kotitappiota alla. Niissä se päästi omiin yhteensä 12 maalia, mutta legendaarisessa Nordenskiöldinkadun hallissa tahti oli toinen. Pelicans otti täyden pistepotin 3–0-voitolla. – Iso voitto. Pari aika huonoa peliä alla, eikä tänäänkään mikään nappipeli, mutta puolustettiin hyvin, Karhunen oli hyvä ja tehtiin tarvittavat maalit, 1–0-osumallaan ottelulle suunnan antanut Juhamatti Aaltonen summasi.


Pelicans nappasi vierasvoiton Helsingistä ? Tomi Karhunen nollasi IFK:n

jatkoaika.com 21:51 04.10

Ennen kauden alkua sarjan kärkipäähän veikatun Helsingin IFK:n kausi ei ole alkanut odotusten mukaisella tavalla. Lahden Pelicans voitti IFK:n Helsingissä puhtaasti 3-0. Lahtelaisten tiukka puolustuspeli piti IFK:n kaukana hyviltä maalipaikoilta.


Pelicans nappasi vierasvoiton Helsingistä - Tomi Karhunen nollasi IFK:n

jatkoaika.com 21:51 04.10

Ennen kauden alkua sarjan kärkipäähän veikatun Helsingin IFK:n kausi ei ole alkanut odotusten mukaisella tavalla. Lahden Pelicans voitti IFK:n Helsingissä puhtaasti 3-0. Lahtelaisten tiukka puolustuspeli piti IFK:n kaukana hyviltä maalipaikoilta.


Pelicans-vahdilla todellinen jumalamoodi – Tomi Karhunen nollasi HIFK:n jo toistamiseen

iltalehti 20:51 04.10

HIFK hävisi SM-liigassa kolmannen kerran putkeen, kun Pelicans haki Helsingistä 3–0-vierasvoiton. Nordiksen isännillä oli revanssihenkeä, sillä kauden ensimmäisessä keskinäisessä Pelicans jätti HIFK:n nollille. Se voitti maalivahti Tomi Karhusen huippuillan myötä kotiavauksensa 13. syyskuuta maalein 3–0. HIFK yritti panna kalavelat maksuun, mutta avauserässä hanke ei edistynyt, päinvastoin. Pelicans otti 2–0-johdon Juhamatti Aaltosen ja Jesse Ylösen osumilla.


SM-liigavahti kiersi seurasta toiseen ja kärvisteli ilman työpaikkaa – nyt unelmavireessä – "Antaa tämä uskoa"

MTV 10:17 14.09

Tomi Karhunen etsi pitkään pelipaikkaa, kunnes mahdollisuus avautui SM-liigasta ja Lahden Pelicansista. Karhunen aloitti kauden loistavasti HIFK:ta vastaan. 


Tomi Karhusen huippuilta siivitti Pelicansin voittoon HIFK:sta

jatkoaika.com 21:42 13.09

Maalivahti Tomi Karhunen pelasi vahvan ottelun, nollaten useamman avopaikan helsinkiläisiltä. Pelicans iski maalinsa kolmannen erän vastahyökkäyksistä ja se riitti 3?0 -voittoon, IFK:n hallinnasta huolimatta.


HIFK koki sysimustan minuutin – mestarisuosikki tyrmättiin kauden avauksessa, Juhamatti Aaltonen iski heti

iltalehti 21:02 13.09

Pelicans ohitti Atte Engrenin kahdesti 38 sekunnin sisällä. SM-liigakausi pyörähti toden teolla käyntiin perjantaina, kun kiekko putosi jäähän kuudella paikkakunnalla. Kierroksen ainoasta nollapelistä vastasivat Pelicans ja Tomi Karhunen. Lahteen siirtynyt torjuja nollasi mestarisuosikkeihin lukeutuvan Helsingin IFK:n. Pelicans vei ottelun maalein 3–0.


”Mikä ryöstö!” – Pelicansin maalivahti venytti käsittämättömän komean torjunnan, HIFK-pelaaja jäi pyörittelemään päätään

iltalehti 20:36 13.09

Tomi Karhunen piti Lahden Pelicansia pystyssä kauden avauksessa. Lahdessa pelatussa Pelicans–HIFK-kamppailussa maalit olivat tiukassa. Yksi perjantain SM-liigakierroksen komeimmista suorituksista nähtiinkin tolppien välissä. Helsinkiläisvierailijoiden Jesse Saarinen tarjoili avopaikan maalin eteen nousseelle HIFK-ruotsalaispuolustaja Johan Motinille.


HIFK:ta kiusaa ilkeä mörkö – sitten esiin astui Juhamatti Aaltonen

MTV 20:35 13.09

Lahdessa HIFK on luonut melkoisen määrän huippuluokan tekopaikkoja ottelussa Pelicansia vastaan. Perjantai-illan ilkeä mörkö on ollut Tomi Karhunen ja hänen hanskakäsi.


Tomi Karhunen nollasi Tšekin mestarin ja antoi Pelicansille lentävän lähdön CHL:ään ? ”Meillä riittää tähänkin hommaan paukut ihan varmasti”

jatkoaika.com 00:52 31.08

Tomi Karhunen arvosti joukkueensa suoritusta Tsekin mestaria vastaan ottelussa, jossa Pelicans voitti vastustajansa maalein 1?0. Vastikään Lahteen muuttanut maalivahti on ollut mielissään sekä joukkueesta että kaupungista, eikä näe Pelicansin menestykselle Euroopan pelikentillä ylitsepääsemättömiä esteitä.


Pelicansin tähtivahdin häikäisevä peliesitys takasi voiton – lahtelaisten CHL-kausi käynnistyi tyylikkäästi

MTV 21:27 30.08

Pelicansin tähtivahti Tomi Karhunen oli joukkueensa suurin sankari, kun Pelicans avasi CHL-urakkansa voittamalla Trinecin 1-0-lukemin.


Näkemys: Pelicans on kasvanut varteenotettavaksi tekijäksi pelaajamarkkinoilla – seuraava askel on saavuttaa tulosta

jatkoaika.com 11:30 27.08

Moninkertaiset suomenmestarit Juhamatti Aaltonen ja Tomi Karhunen valitsivat siirtyä Pelicansiin, vaikka muitakin ottajia olisi todennäköisesti ollut. Tilanne on Pelicansille uusi, ja menestysodotukset nousevat uudelle tasolle.


epäillään 13-vuotiaan ja Admiral jäi Kärpät kaatoi Ilveksen Mäenpään tapaus Tamperelaiskoulussa teräaseen kanssa ”Katseltiin

Hot topics