Karhunen jatkaa uraansa Sveitsissä – Riku Helenius Pelicansin maalille

yle 10:40 28.11

Tomi Karhusen tilalle Pelicans hankki Riku Heleniuksen.


Pelicansin maalivahtiosastolla muutoksia: Tomi Karhunen lähtee Sveitsiin, Riku Helenius tulee Lahteen

jatkoaika.com 09:03 28.11

Riku Helenius korvaa Sveitsiin siirtyvän Tomi Karhusen Pelicansin maalilla. Alkukauden JYP-keikkansa jälkeen seuratta olleen Heleniuksen sopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on koeaika tammikuulle.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaa – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

SM-liigaseura Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella lahtelaisseuraa kannatellut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


Pelicansille raju menetys: tähtivahti vaihtaa maisemaan – korvaaja jo selvillä

MTV 08:19 28.11

Lahden Pelicansin maalivahtiosastolla tapahtuu muutoksia, kun alkukaudella kovia näyttöjä antanut Tomi Karhunen siirtyy Sveitsin suurseura SC Berniin. Karhusen korvaajan nimi on jo selvillä.


Pelicans-vahdilla todellinen jumalamoodi – Tomi Karhunen nollasi HIFK:n jo toistamiseen

iltalehti 20:51 04.10

HIFK hävisi SM-liigassa kolmannen kerran putkeen, kun Pelicans haki Helsingistä 3–0-vierasvoiton. Nordiksen isännillä oli revanssihenkeä, sillä kauden ensimmäisessä keskinäisessä Pelicans jätti HIFK:n nollille. Se voitti maalivahti Tomi Karhusen huippuillan myötä kotiavauksensa 13. syyskuuta maalein 3–0. HIFK yritti panna kalavelat maksuun, mutta avauserässä hanke ei edistynyt, päinvastoin. Pelicans otti 2–0-johdon Juhamatti Aaltosen ja Jesse Ylösen osumilla.


Tomi Karhusen huippuilta siivitti Pelicansin voittoon HIFK:sta

jatkoaika.com 21:42 13.09

Maalivahti Tomi Karhunen pelasi vahvan ottelun, nollaten useamman avopaikan helsinkiläisiltä. Pelicans iski maalinsa kolmannen erän vastahyökkäyksistä ja se riitti 3?0 -voittoon, IFK:n hallinnasta huolimatta.


Pelicans aloitti CHL-seikkailunsa kotivoitolla Tšekin mestarista ? Tomi Karhuselle vakuuttava nollapeli

jatkoaika.com 22:33 30.08

Pelicans avasi kautensa kohtaamalla tšekkiläisen Ocelá?i T?inec kotikentällään. Ottelussa riitti ajankohtaan nähden mainiosti vauhtia ja taklauksia, mutta maalimäärä jäi minimiin Tomi Karhusen nollapelin myötä. Pelicans nappasi lopulta kolme pistettä Hannes Björnisen tekemällä ylivoimamaalilla loppulukemin 1?0.


Kolminkertainen Suomen mestari sopimukseen Pelicansin kanssa

iltasanomat 13:37 14.08

Liigajoukkue Lahden Pelicans on tehnyt sopimuksen kolminkertaisen Suomen mestarin Tomi Karhusen kanssa.


Pelicans hankki maalilleen kolminkertaisen Suomen mestarin

iltalehti 11:46 14.08

Pelicans on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Lahtelaisseura kertoo kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen Tomi Karhusen kanssa. Pelicansissa tuli tarve maalivahdille, kun Jakub Skarek solmi NHL-sopimuksen New York Islandersin kanssa.


Pelicans vahvistaa: Kolmen Suomen mestaruuden maalivahti saapuu Lahteen

MTV 11:24 14.08

Lahden Pelicans tiedotti keskiviikkona solmineensa maalivahti Tomi Karhusen kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.


Pelicans hankki kolminkertaisen Suomen mestarin maalinsa suulle ? "Karhunen tuo meille rutkasti kokemusta ja osaamista"

jatkoaika.com 11:14 14.08

Pelicans hankki Tomi Karhusen maalilleen, kun nuori Jakub Skarek lähti Pohjois-Amerikkaan. Karhunen on voittanut urallaan kolme Suomen ja yhden Slovakian mestaruuden.


Pelicans hankki kolminkertaisen Suomen mestarin maalinsa suulle ? " Karhunen tuo meille rutkasti kokemusta ja osaamista"

jatkoaika.com 11:14 14.08

Pelicans hankki Tomi Karhusen maalilleen, kun nuori Jakub Skarek lähti Pohjois-Amerikkaan. Karhunen on voittanut urallaan kolme Suomen ja yhden Slovakian mestaruuden.


Mestarivahti Tomi Karhunen etsii uutta työnantajaa – joutui kokemaan KHL:n pahamaineisen puolen: ”Se oli inhottava temppu seuralta”

iltalehti 17:17 06.08

Työnantajaa etsivä Tomi Karhunen toivoo löytävänsä pysyvyyttä, joka voisi mahdollistaa hänelle myös parempia tuloksia pelillisesti. Tapparan sensaatiomaisesti mestaruuteen kolme vuotta sitten torjuneen Tomi Karhusen viime vuodet ovat olleet kuin turbulenssissa. Karhunen on nimittäin pelannut peräti viidessä eri seurassa kolmen viime kauden aikana. Kausia ovat varjostaneet niin loukkaantumiset kuin yllättävät potkutkin.


Edwin Hedberg oli EUssa iloitaan Isis otti kotiutettaisiin IS Lucian päivää – noudettua kuusi ruumista päätöserän kiri sopimus avaa joukon

Hot topics