Leijonissa MM-kultaa torjunut Kevin Lankinen AHL:n tähdistöotteluun ? mukana myös toinen suomalaisvahti

jatkoaika.com 14:08 12.01

AHL:ssä pelaavat suomalaismaalivahdit Kevin Lankinen ja Kasimir Kaskisuo on valittu liigan tähdistöotteluun.


Kuka toinen norjalainen on Mats Zuccarellon ohella ylittänyt sadan NHL-pisteen rajan?

iltalehti 05:55 31.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Paavo Nurmi voitti yhdeksän olympiakultaa. Kuka toinen yleisurheilija on pystynyt samaan? 2) Kasimir Kaskisuo ja Juuso Riikola ovat esiintyneet tällä NHL-kaudella sama pelinumero selässään. Mikä?


Kaskisuo pääsi debytoimaan NHL-kaukaloissa pidemmän ja Koivula lyhyemmän odotuksen jälkeen: "Tässä on ollut hulluja viikkoja"

yle 11:16 17.11

Toronton maalivahti Kasimir Kaskisuo ja New York Islandersin hyökkääjä Otto Koivula debytoivat jääkiekkoliiga NHL:ssä.


Suomalainen NHL-debytantti kulkenut pitkän tien kohti unelmaa – joutui heti pesukoneeseen

MTV 10:31 17.11

Kasimir Kaskisuo lähti Pohjois-Amerikkaan 2013 etsimään tietä NHL:ään, ja lauantaina suomalaismaalivahdin runsaat kuusi vuotta kestänyt etsintä päättyi, kun hän pelasi 26-vuotiaana ensimmäisen ottelunsa maailman parhaassa jääkiekkoliigassa.


Suomalaismaalivahdille julma tulikaste NHL:ssä - toimittaja koki sympatiaa katsomossa tunteensa näyttäneen äidin puolesta: ”Ansaitsi niin paljon enemmän kuin tämän”

iltalehti 08:44 17.11

Kasimir Kaskisuo on odottanut tilaisuuttaan vuosien ajan. Viime yönä suomalaismaalivahti pääsi vihdoin tekemään ensiesiintymisensä NHL:ssä. 26-vuotias Kaskisuolle ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan merkitsi pitkäaikaisen unelman toteutumista. Jokereista vuonna 2013 Pohjois-Amerikkaan siirtynyt maalivahti teki Toronto Maple Leafsin kanssa sopimuksen kolme vuotta myöhemmin, mutta ennen NHL-debyyttiä farmiliigoja piti koluta kolmen kauden ajan. Pittsburghissa tullut tulikaste ei kuitenkaan mennyt kuten Strömsössä. Ensimmäisen 12 minuutin aikana Kaskisuo kohtasi 14 laukausta ja joutui lopulta antautumaan kahdesti avauserässä.


NHL:n yön suomalaiset: debyyttiotteluissa iloa ja tuskaa, Kaapo Kakolla taas kurja tilanne

MTV 07:56 17.11

Toronto Maple Leafsin Kasimir Kaskisuo ja New York Rangersin Otto Koivula pääsivät pelaamaan uransa ensimmäiset NHL-ottelut. 


Kaksi suomalaista debytoi NHL:ssä – Kaskisuo heitettiin heti tylysti susille, sivusi kyseenalaista seuraennätystä

iltasanomat 06:08 17.11

Kasimir Kaskisuo oli tekemättömässä paikassa kriisijoukkue Toronto Maple Leafsin maalilla.


Suomalaismaalivahti debytoi ensi yönä NHL:ssä – lähti valloittamaan Pohjois-Amerikkaa jo kuusi vuotta sitten

iltalehti 20:15 16.11

Jokereiden kasvatti pääsee maalille Pittsburgh Penguinsia vastaan. Toronto Maple Leafs-maalivahti Kasimir Kaskisuo debytoi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Vastassa on Pittsburgh Penguins. Asiasta kertoo Torontoa erityisesti seuraava kanadalaisen TSN:n toimittaja Kristen Shilton. Hänen mukaansa Toronton päävalmentaja Mike Babcock on vahvistanut, että suomalaisvahti saa torjuntavastuun.


TSN: Suomalaisvahdin pitkä odotus palkitaan – debytoi viimein NHL:ssä

MTV 16:05 16.11

Toronto Maple Leafsin suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo pelaa ensimmäisen NHL-ottelunsa tulevana yönä Suomen aikaa.


Kasimir Kaskisuo ei ollut poikkeuslahjakkuus ja ura kulki varjoissa farmin farmissa – nyt maalivahti pääsee viimein NHL-debyyttiinsä

yle 09:44 14.11

Kaskisuon upeaan ja hieman erikoiseenkin tarinaan kirjoitetaan lauantaina uusi luku.


Suomalaisvahdille kutsu NHL-ryhmään – joko olisi debyytin aika?

yle 18:54 12.11

Jääkiekon NHL-liigan Toronto Maple Leafs kertoi tiistaina kutsuneensa suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuon NHL-ryhmäänsä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo viides debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo kolmas debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto kutsui suomalaismolarin ylös – NHL-debyytti viikonloppuna?

iltasanomat 17:49 12.11

Kasimir Kaskisuosta saattaa tulla seuraava suomalainen NHL-debytantti.


NHL-seura Toronto Maple Leafs asetti suomalaisvahtinsa siirtolistalle

iltasanomat 20:09 21.09

Kasimir Kaskisuo ei ole saanut peliaikaa NHL:ssä.


Alkavan kiekkokauden lutuisin veskari on tässä: suomalaismaalivahdin pikkutyttö poseeraa pienissä NHL-vahdin varusteissa

MTV 07:29 13.08

Toronto Maple Leafsin NHL-organisaatioon kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon tytär Fox on selvästi valmis alkavaan kiekkokauteen.


Antti Holma, Kasimir Baltzar ja Musta Barbaari poseeraavat ilman paitaa pellolla – kuva suoraan kuin Suomi-filmistä!

iltalehti 20:27 04.07

Kolmikko näyttelee Anna Paavilaisen lyhytelokuvassa, joka kuvattiin viime kesänä. Näyttelijä Antti Holma julkaisi Suomen kesätunnelmaa henkivän kuvan, jossa hän, näyttelijä Kasimir Baltzar ja muusikko Musta Barbaari poseeraavat paidatta pellolla. Suomi-filmien henkeä tunnelmoiva kuva on sulattanut sydämiä Instagramissa, eikä vähiten siksi, että Holmalla on sylissään pieni mustavalkoinen kissanpentu.


Jokerit piti Kiina pyrkii estämään nauratti yleisöä Suomessakin loistanut ranskalaistähti yhteen ”Laita nyt ”Hankkiutukaa ”Tiedämme, että tässä

Hot topics