Kaskisuo pääsi debytoimaan NHL-kaukaloissa pidemmän ja Koivula lyhyemmän odotuksen jälkeen: "Tässä on ollut hulluja viikkoja"

yle 11:16 17.11

Toronton maalivahti Kasimir Kaskisuo ja New York Islandersin hyökkääjä Otto Koivula debytoivat jääkiekkoliiga NHL:ssä.


Suomalainen NHL-debytantti kulkenut pitkän tien kohti unelmaa – joutui heti pesukoneeseen

MTV 10:31 17.11

Kasimir Kaskisuo lähti Pohjois-Amerikkaan 2013 etsimään tietä NHL:ään, ja lauantaina suomalaismaalivahdin runsaat kuusi vuotta kestänyt etsintä päättyi, kun hän pelasi 26-vuotiaana ensimmäisen ottelunsa maailman parhaassa jääkiekkoliigassa.


Suomalaismaalivahdille julma tulikaste NHL:ssä - toimittaja koki sympatiaa katsomossa tunteensa näyttäneen äidin puolesta: ”Ansaitsi niin paljon enemmän kuin tämän”

iltalehti 08:44 17.11

Kasimir Kaskisuo on odottanut tilaisuuttaan vuosien ajan. Viime yönä suomalaismaalivahti pääsi vihdoin tekemään ensiesiintymisensä NHL:ssä. 26-vuotias Kaskisuolle ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan merkitsi pitkäaikaisen unelman toteutumista. Jokereista vuonna 2013 Pohjois-Amerikkaan siirtynyt maalivahti teki Toronto Maple Leafsin kanssa sopimuksen kolme vuotta myöhemmin, mutta ennen NHL-debyyttiä farmiliigoja piti koluta kolmen kauden ajan. Pittsburghissa tullut tulikaste ei kuitenkaan mennyt kuten Strömsössä. Ensimmäisen 12 minuutin aikana Kaskisuo kohtasi 14 laukausta ja joutui lopulta antautumaan kahdesti avauserässä.


NHL:n yön suomalaiset: debyyttiotteluissa iloa ja tuskaa, Kaapo Kakolla taas kurja tilanne

MTV 07:56 17.11

Toronto Maple Leafsin Kasimir Kaskisuo ja New York Rangersin Otto Koivula pääsivät pelaamaan uransa ensimmäiset NHL-ottelut. 


Kaksi suomalaista debytoi NHL:ssä – Kaskisuo heitettiin heti tylysti susille, sivusi kyseenalaista seuraennätystä

iltasanomat 06:08 17.11

Kasimir Kaskisuo oli tekemättömässä paikassa kriisijoukkue Toronto Maple Leafsin maalilla.


Suomalaismaalivahti debytoi ensi yönä NHL:ssä – lähti valloittamaan Pohjois-Amerikkaa jo kuusi vuotta sitten

iltalehti 20:15 16.11

Jokereiden kasvatti pääsee maalille Pittsburgh Penguinsia vastaan. Toronto Maple Leafs-maalivahti Kasimir Kaskisuo debytoi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Vastassa on Pittsburgh Penguins. Asiasta kertoo Torontoa erityisesti seuraava kanadalaisen TSN:n toimittaja Kristen Shilton. Hänen mukaansa Toronton päävalmentaja Mike Babcock on vahvistanut, että suomalaisvahti saa torjuntavastuun.


TSN: Suomalaisvahdin pitkä odotus palkitaan – debytoi viimein NHL:ssä

MTV 16:05 16.11

Toronto Maple Leafsin suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo pelaa ensimmäisen NHL-ottelunsa tulevana yönä Suomen aikaa.


Kasimir Kaskisuo ei ollut poikkeuslahjakkuus ja ura kulki varjoissa farmin farmissa – nyt maalivahti pääsee viimein NHL-debyyttiinsä

yle 09:44 14.11

Kaskisuon upeaan ja hieman erikoiseenkin tarinaan kirjoitetaan lauantaina uusi luku.


Suomalaisvahdille kutsu NHL-ryhmään – joko olisi debyytin aika?

yle 18:54 12.11

Jääkiekon NHL-liigan Toronto Maple Leafs kertoi tiistaina kutsuneensa suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuon NHL-ryhmäänsä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo viides debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto Maple Leafs kutsui maalivahti Kasimir Kaskisuon NHL:ään ? Otto Koivulalle jo kolmas debyyttimahdollisuus lyhyen ajan sisällä

jatkoaika.com 17:56 12.11

Toronto Maple Leafs on kutsunut organisaatioonsa kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon NHL-joukkueensa mukaan. Myös New York Islanders hälytti suomalaisapua, kun Otto Koivula nousi jälleen ylös. Kumpikaan suomalaisista ei ole debytoinut NHL:ssä.


Toronto kutsui suomalaismolarin ylös – NHL-debyytti viikonloppuna?

iltasanomat 17:49 12.11

Kasimir Kaskisuosta saattaa tulla seuraava suomalainen NHL-debytantti.


NHL-seura Toronto Maple Leafs asetti suomalaisvahtinsa siirtolistalle

iltasanomat 20:09 21.09

Kasimir Kaskisuo ei ole saanut peliaikaa NHL:ssä.


Alkavan kiekkokauden lutuisin veskari on tässä: suomalaismaalivahdin pikkutyttö poseeraa pienissä NHL-vahdin varusteissa

MTV 07:29 13.08

Toronto Maple Leafsin NHL-organisaatioon kuuluvan suomalaismaalivahdin Kasimir Kaskisuon tytär Fox on selvästi valmis alkavaan kiekkokauteen.


Antti Holma, Kasimir Baltzar ja Musta Barbaari poseeraavat ilman paitaa pellolla – kuva suoraan kuin Suomi-filmistä!

iltalehti 20:27 04.07

Kolmikko näyttelee Anna Paavilaisen lyhytelokuvassa, joka kuvattiin viime kesänä. Näyttelijä Antti Holma julkaisi Suomen kesätunnelmaa henkivän kuvan, jossa hän, näyttelijä Kasimir Baltzar ja muusikko Musta Barbaari poseeraavat paidatta pellolla. Suomi-filmien henkeä tunnelmoiva kuva on sulattanut sydämiä Instagramissa, eikä vähiten siksi, että Holmalla on sylissään pieni mustavalkoinen kissanpentu.


epäonnistujat ? syksyn viimeiselle

Hot topics