Katie Pricen rahat ovat loppu – tuhlaa silti jäätäviä summia: ”Ei aio antaa konkurssin pilata jouluaan”

iltalehti 17:21 12.12

Tosi-tv-tähti ja glamourmalli Katie Price tuhlaa rahaa vaatteisiin siitä huolimatta, että hänet asetettiin juuri konkurssiin, kertoo The Sun -lehti. Katie Price, 41, bongattiin New Yorkista shoppailemasta designer-vaatteita, vaikka hänet asetettiin viime kuussa konkurssiin. Price on viihtynyt shoppailureissulla poikaystävänsä Kris Boysonin ja tämän äidin kanssa. Tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi lehdelle, että Price on tuhlannut reissullaan rahaa erityisen arvokkaisiin vaatteisiin, eikä hän vaikuta ainakaan säästelevän rahaa konkurssiuutisen jälkeen.


Katie Price haluaa aloittaa elämänsä alusta – suunnittelee Yhdysvaltoihin muuttamista

stara 16:40 12.12

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on syöksykierteessä. Nainen teki henkilökohtaisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 12.12

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on syöksykierteessä. Nainen teki henkilökohtaisen


Tulorekisteri mokasi: Satojen työntekijöiden henkilö- ja palkkatietoja näkyi kuukausia virheellisessä ohjeessa – "Pyydämme anteeksi"

yle 16:50 10.12

Ohjetta oli ladattu verkkosivustolta 53 osoitteesta ennen kuin se poistettiin.


Konkurssin tehnyt Katie Price haluaa epätoivoisesti pois Britanniasta – haaveilee muutosta Yhdysvaltoihin tuhlattuaan yli 50 miljoonan euron omaisuutensa

iltasanomat 22:22 08.12

Varaton Katie Price haaveilee uudesta alusta Amerikassa.


Vararikossa oleva Katie Price vaatii ex-miehiltä rahaa – elätti heitä vuosien ajan

stara 13:20 03.12

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ajautunut vararikkoon, sillä hän ei


SE-nainen Tiia Kuikka sai vakavat vammat jäätyään auton alle: ”En tiennyt, miksi olen siinä sängyssä”

iltalehti 19:18 29.11

Kilpakävelijä Tiia Kuikka joutui 26. lokakuuta onnettomuuteen. 50 kilometrin kävelyn SE-nainen Tiia Kuikka, 24, jäi lokakuisella harjoituslenkillään auton yliajamaksi. Onnettomuus sattui suojatiellä Moinsalmentien ja Tekniikkatien risteyksessä, ja Kuikka menetti sen seurauksena tajuntansa. Kuikka kiidätettiin hoidettavaksi Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.


Konkurssiin asetetun Katie Pricen velka-ahdinko: törsäsi miljoonaomaisuuden kauneuteen - exä vaatii jättikorvauksia seksivideosta

iltalehti 22:12 28.11

Katie Price asetettiin tällä viikolla konkurssiin, sillä hän ei onnistunut maksamaan velkojaan edes velkajärjestelyn avulla. Entinen glamourmalli ja nykyinen tosi-tv-tähti Katie Price, 41, on pahassa velka-ahdingossa. Vuosien saatossa hän on onnistunut tuhlaamaan jättimäisen, joka 50 miljoonan euron omaisuutensa taivaan tuuliin ja velkojat ovat ottaneet hänet hampaisiinsa. Kokonaisvelkaa naisella kerrotaan olevan yli 934 000 euroa. Britannian tuomioistuin määräsi Pricen kuluneella viikolla konkurssiin, sillä hän ei ollut maksanut sovittuja kuukausittaisia velkaeriään. Hänen olisi pitänyt maksaa velkojilleen 14 000 euroa kuussa. Nyt konkurssin myötä pesänhoitaja ottaa haltuunsa Pricen jäljellä olevat varat ja omaisuuden.


Konkurssiin asetettu Katie Price törsäsi yli 50 miljoonaa hemmotteluun – tuoreet kuvat kohukaunottaren ränsistyneestä miljoonakartanosta järkyttävät

iltasanomat 08:00 28.11

Katie Price saattaa menettää kotinsa konkurssin seurauksena


Katie Price vararikossa – tuhlasi satumaisen omaisuutensa

stara 22:40 26.11

Alunperin Povipommi Jordan -taitelijanimellään maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Katie Price on


Kohukaunotar Katie Price asetettiin konkurssiin – törsäsi yli 50 miljoonaa euroa ulkonäköönsä ja hemmotteluun: on nyt korviaan myöten veloissa

iltasanomat 21:29 26.11

Katie Price asetettiin konkurssiin. Kohukaunotar on onnistunut vuosien varrella tuhlaamaan koko omaisuutensa.


Katie Holmes avautui yksinhuoltajan elämästään

stara 22:00 17.11

Nelikymppinen Näyttelijä Katie Holmes on vihdoinkin antanut syvähaastattelun elämästään. Hän


Kohukaunotar Katie Pricelle on tehty valtava määrä kauneusleikkauksia – lähipiiri paljastaa järkyttävät seuraukset: ”Hänen kasvoissaan ei ole enää tuntoa”

iltasanomat 14:14 16.11

Kohujulkkis Katie Pricelle on tehty useita kasvojenkohotusleikkauksia Britanniassa ja ulkomailla. Nyt naisen kasvoista on kadonnut tunto.


The Athletic: Kokaiinin ja ekstaasin käyttö yleistyy vauhdilla NHL-pelaajien keskuudessa - ”Salaisuus, jonka kaikki tietävät”

iltalehti 17:56 06.11

The Athletic selvitti mitä päihteitä NHL-pelaajat suosivat. The Athletic haastatteli juttuaan varten pelaajia, valmentaja, seurapomoja, agentteja ja scoutteja. Toimittaja Katie Strang kertoo saaneensa selville, että keväällä nettiin vuotanut Washington Capitalsin Jevgeni Kuznetsovin kokaiinivideo kertoi taalaliigan pelaajan tyypillisestä juhlimisesta eikä pelkästään yhden pelaajan käytöksestä.


Rakkaus ei tuomitse – uskonnollinen pari ryhtyi polyamoriseen liittoon

stara 19:20 03.11

Kirkon kuorossa toisensa tavanneet Katie ja Luis Simbala ovat ulkopuolisin


Alastonkuvat ja suhdesyytökset kaatoivat kongressiedustajan – syyttää ex-miestään kostopornosta

iltasanomat 03:28 29.10

Katie Hill erosi Yhdysvaltain edustajainhuoneesta sunnuntaina, mutta maanantaina hän vannoi jatkavansa taistelua.


8-vuotiasta tyttöä ”Etkö Tamperelainen opettaja uusi – ”Luulemme,

Hot topics