Real Madrid, VAR-polemiikki ja Lionel Messin tulevaisuus – suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen puuttui La Ligan kuumiin perunoihin: ”Barcelonan on katsottava peiliin”

MTV 17:02 08.07

Ratkaisun hetket ovat käsillä, kun La Ligan kausi lähenee loppuaan. C Moren selostajakonkari Tuomas Virkkunen on ennakoinut kauden loppuhuipennusta ja viime viikkojen kuumimpia puheenaiheita VAR-skandaaleista Lionel Messin lähtöaikeisiin.


Tottenham-pelaaja ampaisi katsomoon veljensä avuksi – sai sakkoa ja neljän pelin pannan

yle 16:45 08.07

Välikohtaus tapahtui maaliskuun alussa.


HS: Ulkoministeri Haavistoa epäillään kahdesta rikoksesta – Katso suorana: miten muut ministerit kommentoivat asiaa?

yle 15:38 08.07

Ulkoministeri on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.


Valioliigatähti ampaisi katsomoon kaltoin kohdellun veljensä avuksi – sai sakkoa ja neljän pelin pannan

MTV 15:36 08.07

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Tottenhamin puolustaja Eric Dier on saanut Englannin jalkapalloliitolta (FA) neljän ottelun pelikiellon ja noin 45? 000 euron sakon, liitto kertoi.


Seurapiirikaunotar Paris Hilton shoppaili pinkiksi värjätyn koiran kanssa – katso kuvat!

mtv 14:46 08.07

Paris Hilton on totuttu näkemään koira kainalossa. 


Suomessa kolme uutta korona­tartuntaa – katso kotikuntasi tuore tilanne

iltasanomat 14:30 08.07

Suomessa on todettu vuorokauden aikana kolme uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Suomessa on todettu nyt yhteensä 7 265 tartuntaa.


Sateet saivat kolmikerroksisen talon romahtamaan – katso hurja video Intiasta

iltasanomat 14:00 08.07

Useita päiviä jatkuneet rankat sateet saivat kolmikerroksisen rakennuksen tiettävästi sortumaan sunnuntaina Intiassa Nanduran kaupungissa. Naapuruston asukkaita ehdittiin varoittaa etukäteen talon heikosta kunnosta, joten kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.


Kuopiolainen Joonas Kaskenaho rakentaa hirsikoulua pienille pojilleen – maaseutukoulun hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni

yle 13:30 08.07

Julkisen puurakentamisen määrä halutaan tuplata lähivuosina. Katso videolta, miten sisäilmaongelmia ehkäistään jo rakennusvaiheessa.


Kuopiolainen Joonas Kaskenaho rakentaa hirsikoulua pienille pojilleen – poikkeuksellisen maaseutukoulun hiilijalanjälki on esimerkillisen pieni

yle 13:30 08.07

Julkisen puurakentamisen määrä halutaan tuplata lähivuosina. Katso videolta, miten sisäilmaongelmia ehkäistään jo rakennusvaiheessa.


Espoolaisella torilla on aukko, joka ylhäältä katsottuna paljastaa yllättävän näyn – Harva tietää, että kyseessä on kaupunkirakentamisen tarkkaan mietitty taidonnäyte

iltasanomat 13:09 08.07

Parikymmentä vuotta sitten Espoossa päätettiin siirtää puron uomaa – syntyi flyygelinmuotoinen aukko, jossa kaupunki ja luonto kohtaavat yllättävällä tavalla


Mitä tapahtui Britney Spearsille? – Tähden spekuloidaan olevan vangittuna ja lähettävän julkisia avunpyyntöjä

iltalehti 11:45 08.07

Britney Spearsin mielenterveys on horjunut vuosien varrella. Yhdysvaltalaislaulaja Britney Spears, 38, aloitti esiintymisen jo lapsena televisio-ohjelmissa. Levytyssopimuksen hän solmi vuonna 1997 ja pari vuotta tästä julkaistiin hänen debyyttialbuminsa Baby One More Time. Toinen albumi, Oops!... I Did It Again julkaistiin vuonna 2000. Molemmat myivät kuin häkä ja Spearsista tuli pop-ikoni, jonka katsotaan vaikuttaneen teinipopin paluuseen.


Pitävätkö turvavälit? Katso, miltä näytti aamulla Tallinnan-laivalla

iltasanomat 11:34 08.07

Unohtuvatko turvavälit ja muut korona-ajan rajoitukset suomalaisilta heti laivaan astuessa?


Tämä on nyt maailman korona­tilanne, katso viimeisimmät keskiviikon tiedot – IS seuraa

iltasanomat 10:59 08.07

IS seuraa koronatilannetta maailmalla ja Suomessa tässä artikkelissa.


Hot topics