Ohjaaja Tiina Lymi upeana Tarhapäivän ensi-illassa - näin elokuvan lapsitähdet muistavat kuvaukset

iltalehti 11:55 14.11

Ohjaaja, näyttelijä Tiina Lymi käänsi katseita Tarhapäivän ensi-illassa Helsingissä keskiviikkona. Tiina Lymi saapui Tarhapäivän kutsuvierasensi-iltaan keskiviikkona kauniissa, mustassa iltapuvussa. Tarhapäivän tekeminen oli antoisaa, Lymi kertoo Iltalehdelle. Aiemmin Lymi on ohjannut esimerkiksi elokuvat Äkkilähtö ja Napapiirin sankarit 3.


Tiukka nahkahame ja avonainen kaula-aukko keräsivät katseita - dokumenttikohun keskellä ollut Meghan Markle edusti kauniissa asussa

iltalehti 21:07 25.10

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan osallistuivat tasa-arvokeskusteluun Windsorissa perjantaina. Brittiläisen ITV Newsin dokumentissa Harry \& Meghan: An African Journey prinssi Harry ja Sussexin herttuatar Meghan kertovat avoimesti kohtaamastaan vihapuheesta ja vaikeuksistaan julkisuuden kanssa. Dokumentti sai ensi-iltansa sunnuntaina. Prinssi Harry kertoo dokumentissa myös hänen ja prinssi Williamin etääntyneistä väleistä. Nyt pahin pöly on laskeutunut ja Sussexin herttuapari on palannut töihin. Tänään perjantaina pariskunta saapui Windsorissa pidettyyn Kansainyhteisön ja One Young Worldin järjestämään tasa-arvokeskustelutilaisuuteen. Kansainyhteisö on Britannian ja sen entisten alusmaiden ja territorioiden muodostama yhteisö. Yhteisöön kuuluvat myös Mosambik ja Ruanda, vaikka niillä ei olekaan siirtomaataustaa.


Linda Lampenius taustoittaa muuton syitä Maria Veitolalle - katso harvinaiset kuvat viulistin perheen kotoa

iltalehti 12:40 03.10

Ruotsissa asuvan suomalaisviulisti Linda Lampeniuksen aviomies vaihtaa alaa. Viulisti Linda Lampenius esittelee vanhaa kotiaan Maria Veitolalle Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Ohjelman kuvausten jälkeen Lampenius, Martin Cullberg ja pariskunnan tyttäret muuttivat uuteen osoitteeseen. Jaksossa perhe kuitenkin asuu vielä 1926 rakennetussa omakotitalossa. Kauniissa kodissa on ikkunat kaikkiin suuntiin. Suuri keittiö on yhteydessä olohuoneeseen. Taloon kuuluu myös soma piha. – Tämä talo oli pieni mökki, kun me muutettiin siihen. Ollaan laitettu tähän lisää neliöitä, Lampenius kertoo jaksossa Veitolalle.


Ensitreffit alttarilla -Jussi julkaisi herkän hääpäiväkuvan - pitää vaimonsa kanssa hellästi ”babypätkistä”

iltalehti 18:36 23.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle osallistunut Jussi juhlii ensimmäistä hääpäiväänsä vaimonsa kanssa. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pian kanssa vuonna 2014 avioitunut Jussi ei löytänyt ohjelmasta rakkautta, mutta myöhemmin rakkaus osui kohdalle. Jussi juhlii tänään ensimmäistä hääpäiväänsä. Mies kertoo asiasta Instagramissa. Kauniissa valokuvassa Jussin vaimo pitää hellästi sylissään pariskunnan esikoista ja Jussi puolestaan pitää vauvaa kädestä. – Hyvää hääpäivää rakas! 1 + 1 = 3.


Sara Siepistä tuli täti - hymyilee onnellisena veljensä vierellä: ”Mitäs me enot ja tädit!”

iltalehti 08:38 17.09

Juontaja ja Selviytyjät Suomi -kilpailija Sara Sieppi on jakanut iloisen valokuvan veljensä kanssa. Sara Sieppi on nyt pienen Sulon täti, sillä Siepin sisar on saanut lapsen. Sieppi on jakanut valokuvan nimiäisjuhlista Instagram-sivullaan. Vierellä hymyilee Artturi-veli. – Mitäs me enot ja tädit! Itse sankari oli tietty just päikkäreillä. Suloisesta tuli Sulo, Sieppi riemuitsee kauniissa valokuvassa.


Juontaja Ella Kanninen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Valerio-rakkaansa kanssa: ”Seikkailukumppanini”

iltalehti 16:27 31.08

Juontaja Ella Kanninen onnitteli miestään hänen syntymäpäivänään Instagramissa. Suosikkijuontaja Ella Kanninen on asunut pitkään Italiassa miehensä Valerio Chincan kanssa. Kanninen julkaisi Instagramissa yhteiskuvan miehensä kanssa ja onnitteli rakastaan tämän syntymäpäivänä. Kuvassa Kanninen antaa miehellensä suukon poskelle kauniissa rantamaisemissa.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


Mikä väenpaljous! Tältä Ed Sheeranin Suomen keikalla todella näytti: "Yli 100 000 ihmistä nautti musiikista kauniissa säässä"

mtv 11:23 25.07

Ed Sheeranin Suomen keikoille saapui kahden päivän aikana yli 100 000 ihmistä. 


Kauniit ja rohkeat: Kihlajaisraivo!

iltalehti 07:07 20.06

Kihlajaisraivot vetää Bill, muttei Brookekaan ole tilanteesta mieleissään. Katie ja Thorne juhlistavat tänään tuoretta kihlaustaan Kauniissa ja rohkeissa. Se herättää paitsi ihastusta, myös pahaa verta. Suurin osa onnittelee nuorta paria vilpittömästi, mutta Brooke ei kuulu heidän joukkoonsa. Isonsiskon happamuus ei jää Katieltakaan huomaamatta.


Ex-taikuri Iiro Seppänen paljastaa menneensä naimisiin viikonloppuna - ensimmäinen kuva häämatkalta

iltalehti 06:46 19.06

Iiro Seppänen on avioitunut kauniissa maisemissa Julia-vaimonsa kanssa. Taikurina koko kansan tietoisuuteen aikoinaan noussut Iiro Seppänen on avioitunut Julia-rakkaansa kanssa. Mies kertoo asiasta Instagram-päivityksellä. Hääjuhlan pariskunta järjesti Barcelonassa. – Julia ja minä menimme naimisiin viime viikonloppuna ja nyt lähdimme koko perheen häämatkalle Välimerelle. Tänään pysähdyimme Procidalla, siellä on kuvattu suosikkielokuvani Il Postino.


Ukkosmyrsky keskeytti Ruotsin ja Chilen MM-kisaottelun – yleisö luikki vettä karkuun

iltalehti 20:56 11.06

Jalkapallon naisten MM-kisaottelu Ruotsin ja Chilen välillä jouduttiin keskeyttämään ukkosmyrskyn takia. Ruotsi ja Chile avasivat tiistaina urakkansa jalkapallon naisten MM-kisoissa Ranskassa. Kauniissa auringonpaisteessa alkanut ottelu sai reilun 50 minuutin kohdalla lisämaustetta, kun Rennesin taivaalle kertyneistä pilvistä alkoi sataa vettä. Sade voimistui nopeasti sellaiseksi, että katsomon alimmilla riveillä istuneet ihmiset alkoivat hakeutua katsomossa ylemmäs päästäkseen katon alle suojaan.


Olipa kerran onnellinen loppu

jatkoaika.com 15:00 24.05

Kauniissa leijonasadussa Mörkö ja Kyy selättivät kuningas Henrikin ja Kolme kruunua.


Georgijev loisti Rangersin ikävä takaisku Tärkeä joukkoraiskauksesta epäillyn käsillään samaan tahtiin kerholta hupenivat koko ammattikuntaansa Kulikova haaveili lainkohtia" miljoonakaupalla paheksuu Venäjän valheellisia pitäisi oikeasti talvisodasta – ei tulitukseen varaa nappulakenkiin

Hot topics