Turku myöntää että kouluruokailun puuttuminen lakon aikana rikkoo lakia – "Olemme seinän ja tapetin välissä"

yle 08:15 07.11

Turun sivistysjohtaja Timo Jalosen mukaan kaupungilla on tiedossa aluehallintoviraston edellisen lakon jälkeen antama huomautus siitä, että lämmin kouluruoka on tarjottava kouluissa.


Turku myöntää että kouluruokailun puuttuminen lakon aikana rikkoo lakia – "olemme seinän ja tapetin välissä"

yle 08:15 07.11

Turun sivistysjohtaja Timo Jalosen mukaan kaupungilla on tiedossa aluehallintoviraston edellisen lakon jälkeen antama huomautus siitä, että lämmin kouluruoka on tarjottava kouluissa.


Läheisen liikenneonnettomuus pysäytti Heidi Pakarisen: ”Kun tällainen tulee lähelle, ajattelee kiitollisuuden aiheita aivan eri tavoin”

iltalehti 12:25 29.10

Laulaja Heidi Pakarinen on elänyt ristiriitaista syksyä. Koti- ja työrintamalla asiat ovat hyvin, mutta surua on tuonut perhepiiriin vahvasti heijastunut onnettomuus. Arjen pienet ilot ovat saaneet tangokuningatar Heidi Pakarisen elämässä entistäkin suuremman merkityksen. Vanhemman tyttären 14-vuotispäivänä Heidillä oli vapaapäivä. Hän vei tyttärensä kosmetologille ja sitten kierreltiin kaupungilla. Päivän aikana kotona kävi vieraita juhlistamassa syntymäpäivää. - Töitä on oikein mukavasti ja työn vastapainona on antoisaa kotielämää ja vapaa-aikaa yhdessä 11- ja 14-vuotiaiden Timanttieni kanssa.


Barcelona-tähti jyrähti seuralle: "Haluan pelata enkä vain kävellä kaupungilla"

MTV 12:07 09.10

FC Barcelonan jalkapallotähtiin vuosien ajan lukeutunut keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic on menettänyt tällä kaudella paikkansa katalonialaisjätin avauskokoonpanossa. Kroatialaistaituri jyrähti asiasta seuran suuntaan.


Nyt pomppasi! Playboy-kaunotar ilman paitaa ja rintaliivejä kaupungilla

stara 05:00 30.09

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime


Liikaa paljasta pintaa? Ruotsalaiset kysyivät neuvoa vaatteisiin yleisurheilun MM-kisoissa - ”kaupungilla ei ehkä kannata kävellä liian lyhyissä shortseissa”

iltalehti 17:27 20.09

Ruotsalaiset uskovat, että Qatarin lait ja käytännöt eivät aiheuta ongelmia yleisurheilun MM-kisoissa, mutta erilainen suhtautuminen paljaaseen pintaan tiedostetaan. Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 27. syyskuuta alkaen Qatarin Dohassa. Qatarissa urheilijoiden ja muiden MM-kisakävijöiden täytyy tiedostaa maan lait ja käytännöt, jotka ovat esimerkiksi vaatetuksen suhteen erilaiset kuin mihin länsimaissa on totuttu.


Susanna sai sairaskohtauksen kaupungilla – Aku Hirviniemi riensi hätiin: "En olisi voinut saada parempaa auttajaa"

mtv 14:59 20.09

Näyttelijän empaattisuus lämmitti Susanna Sahrlundin sydäntä. 


Aku Hirviniemi ei jäänyt neuvottomaksi, kun Susannalta lähtivät jalat alta Helsingissä – ”Pelko hälveni takiasi, Aku”

iltasanomat 12:41 20.09

Näyttelijä pysähtyi auttamaan helsinkiläistä Susannaa, kun aivokasvain vei naiselta jalat alta kaupungilla torstaina.


Ilves takoo pelikentällä hirmutulosta pienestä budjetista huolimatta – seuran vetovoimalla suuri merkitys

MTV 11:45 22.08

Veikkausliigassa todella vahvasti mestaruustaistossa mukana oleva Tampereen Ilves saattaa toimia yhdellä sarjan pienistä pelaajabudjeteista, mutta silti seuralla ja kaupungilla on tietynlaista vetovoimaa. Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola summasi MTV Urheilulle ajatuksiaan seurasta.


Outo ristiriita: Toisia poliitikkoja tutkiva poliisi ilmoitti eronneensa vihreistä – on kuitenkin yhä puolueen mandaatilla lautakunnassa

iltasanomat 20:31 14.08

Kaupungilla ja vihreillä on eri näkemys siitä, onko Pekka Hätönen eronnut myös luottamustehtävistä. Espoon valtuuston pöytäkirjoista ei löydy tietoa, että eroa olisi käsitelty tämän vuoden kokouksissa.


Kaksi poliisia puuttui vapaa-ajalla rikoksiin ja joutui perättömien huhujen kohteeksi: "Väitteitä kerrotaan kaupungilla varmoina tietoina"

yle 08:55 13.08

Virroilla poliisi joutui epäillyn kunnialoukkauksen kohteeksi.


Ratsupoliisi kuljetti mustaa miestä narun perässä kadulla – texasilaisella kaupungilla synkkä historia

iltasanomat 16:18 07.08

Poliisi talutti hihnan päässä pidättämäänsä miestä kadulla Texasin Galvestonissa, jolla on synkkä historia orjamarkkinapitäjänä.


Kiristäjät vaativat lunnaita Kokemäen kaupungilta – haittaohjelma pisti kaupungin verkon polvilleen

yle 18:37 30.07

Kokemäen kaupungilla ei ole vielä tiedossa, kuinka kriittistä tietoa sisäiseen verkkoon päässeet kiristäjät ovat saaneet käsiinsä.


Matti Nykäsen muistokonsertti joutui vaikeuksiin - siirretty nyt heinäkuusta lokakuulle: ”Liian paljon tapahtumia kaupungilla”

iltalehti 09:58 14.06

Matti Nykäsen ystävä Jussi Niemi kertoo, että muistokonserttia ei järjestetäkään Nykäsen syntymäpäivänä 17.7. Helmikuussa kuolleelle mäkihyppääjä Matti Nykäselle puuhataan muistokonserttia Jyväskylään. Musiikkia aina 90-luvun alkupuolelta asti Nykäsen kanssa tehnyt tuottaja–muusikko Jussi Niemi kertoi Ylen Arto Nyberg -ohjelmassa keväällä, että muistokonsertti järjestettäisiin Matin syntymäpäivänä, 17. heinäkuuta.


Miehet saavat yhä liikkua kaupungilla ilman paitaa, naiselle voi napsahtaa sakko – muotiasiantuntija: "Suosittelen paidan pitämistä"

yle 05:57 08.06

Poliisin näkökulmasta sukupuolella on väliä, kun kysymys on yläosattomuudesta julkisella paikalla.


Supertähti Rihanna on asunut salaa Lontoossa jo vuoden – hiippailee vaivihkaa kaupungilla ilman, että kukaan tunnistaa

iltasanomat 13:52 24.05

Pop- ja R&B-tähti kertoi New York Timesin haastattelussa nauttivansa siitä, että hän voi kävellä kaikessa rauhassa korttelin ympäri Lontoossa.


Lähipiiri vihjaa: ”Britney Spears on kuin zombi” - kuvattiin kaupungilla freesinä miesystävänsä kanssa

iltalehti 15:05 18.05

Mielenterveysongelmista kärsinyt Britney Spears ikuistettiin miesytävänsä kanssa yhteiskuviin kaupungilla. 37-vuotias Britney Spears on ollut kevään aikana mielenterveyshoitolaitoksessa mielenterveytensä järkkymisen takia. TMZ:n mukaan Spears on avohoidossa. Turvamiehet vahtivat, ettei hän mene alkoholimyymälöihin, sillä hänellä on taustallaan päihdeongelma. Spears kertoi marraskuussa isänsä joutuneen hätäleikkaukseen paksusuolen puhkeamisen vuoksi. Tilanne oli niin vakava, että Britneyn mukaan isä lähes kuoli. Isän terveydentila ei ole ilmeisesti ollut kohentumaan päin ja tämä on saanut Britneyn huolesta suunniltaan. Tähti on perunut koko Domination-konserttisarjansa, koska haluaa olla isänsä tukena.


"Se konjakki oli pahinta myrkkyä kakkospäivään" – Leijonien MM-kullasta 2011 seurasi unohtumaton torijuhla, pokaalin kovat vaiheet ja kansallinen keskustelu juomatavoista

MTV 05:53 10.05

Suomen jääkiekkomaajoukkueen viimeisin kultakevät vuonna 2011 huipentui torijuhliin, jotka saivat osiltaan jopa vuoden 1995 mestaruuskarkelot kalpenemaan. Helsinkiin saapuneet leijonat eivät osanneet aavistakaan millainen väenpaljous heitä kaupungilla odotti. Liitto ei myöskään osannut varautua kaikkiin käänteisiin, joita se joutui seuraavina päivinä selvittelemään.


? "Arizonassa ottavansa vastuun tapahtuneesta tavoitetta kuin

Hot topics