Atletico Madrid selviytyi viimeisenä jatkoon Mestarien liigassa – Lukas Hradeckyn Leverkusenin eurokausi jatkuu Eurooppa-liigassa

yle 00:28 12.12

Bayern Münchenin voittokulku Mestarien liigassa jatkuu: nyt jyrän alle jäi Tottenham.


Cristiano Ronaldo synkisti Lukas Hradeckyn illan – Leverkusenia kutsuu toinen kilpailu

MTV 23:53 11.12

Juventus kukisti suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksen ottelussa 2–0. Juventus oli jo varmistanut lohkovoiton, kun taas Leverkusenin kausi jatkuu Eurooppa-liigassa.


Ripeän paluun rikospaikalle tehnyt Kalapudas säväytti heti ? “Pitkästä aikaa jännitti kunnolla”

jatkoaika.com 21:32 11.12

Vaasan Sportissa kiekkoilleen Antti Kalaputaan alkukausi on ollut haasteellinen, ja nyt hyökkääjä hakee uutta alkua Jyväskylästä. Alku oli lupaava nopean maalin merkeissä.


Poliisi on varautunut al-Holin leiriläisten tuloon jo kuukausia

iltasanomat 21:18 11.12

Poliisi on varautunut al-Holin leiriläisten tuloon kuukausien ajan, poliisi kertoi keskiviikkona. Samalla poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen toisti, ettei ole ollut tietoinen ulkoministeriön leiriläisiin liittyvistä suunnitelmista.


Marin ja Väpän viimeinen iltanuotio naurattaa jopa Sami Kurosta: ”Tää on ollut yksi erikoisimmista illoista”

iltalehti 20:04 11.12

Mari ja Väpä käyvät läpi Temptation Island Suomen tapahtumia viimeisellä iltanuotiolla. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Temptation Island Suomen viimeinen tuotantokausi lähestyy loppuaan. Tällä viikolla katsojat pääsevät todistamaan Väpän ja Marin viimeistä iltanuotiota. Mari viihtyi saarella tiiviisti Joonan kanssa ja Väpä puolestaan Aden kanssa. Silti Mari on jaksosta toiseen toistanut kameralle, että Väpä on hänen elämänsä mies. Myös Väpä on kertonut toistuvasti olevansa edelleen syvästi rakastunut Mariin ja toivovansa yhteistä tulevaisuutta.


Totta se on! BB-Anu ja Helmeri avoimesti yhdessä: Parisuhde vakaalla pohjalla

iltalehti 15:10 11.12

Anu ja Helmeri ovat pariskunta. Big Brother loppui kuukausi sitten, kun Kristian poistui talosta voittopotin kanssa. Finaaliin selvinneet Anu ja Helmeri eivät hekään joutuneet poistumaan talosta tyhjin käsin, sillä he löysivät talossa toisensa. He etenivät suhteessaan talossa rauhallisesti pusutellen, ja varsinkin Anu oli aluksi pidättyväinen. Tapailu jatkui ohjelman loputtua, ja suhde nyt syventynyt entisestään.


Suomen hiihtotoivo aloittaa opinnot Denverin yliopistossa – miten käy maajoukkueen? ”Tavoitteistani en ole tinkimässä”

iltalehti 10:07 11.12

Eveliina Piippo sanoi, ettei hän ole luopumassa tavoitteistaan huippu-urheilijana. Hiihtäjä Eveliina Piippo, 21, ilmoitti aloittavansa yliopisto-opinnot urheilu-uransa rinnalla. Piipon harjoituskausi ei sujunut odotetulla tavalla, joten suomalainen jätti maajoukkueen marraskuun ajaksi, lykkäsi kisakauden avaamista ja lähti Yhdysvaltoihin Denveriin harjoittelemaan


Eveliina Piipon kauden avauskisa lykkääntyy tammikuulle saakka – piipahdus Toni Roposen luona muutti opiskelusuunnitelmia, jotka vaikuttavat myös kilpailukalenteriin

yle 09:27 11.12

21-vuotiaan hiihtolupauksen Eveliina Piipon kisakausi alkaa vasta tammikussa Norjasta.


Sanna Marinin peruskoulun keskiarvo oli vain 7,5 – viimeisellä luokalla tapahtui kuitenkin jotain: ”Aika harvinaista”

iltasanomat 07:48 11.12

Pääministerin peruskoulun keskiarvo oli 7,5. ”Yläaste ei ollut helppo aikakausi”, Marin myöntää blogissaan.


Leijonat pelaaja pelaajalta – Julius Nättinen tekee maajoukkuedebyyttinsä

jatkoaika.com 07:30 11.12

Maajoukkuekausi jatkuu Venäjän EHT-turnauksessa joulukuun puolivälissä. Suomen joukkueessa on sekä tuttuja nimiä että maajoukkueen ensikertalaisia.


Leijonat pelaaja pelaajalta – Valtteri Puustinen ja Petrus Palmu tekevät maajoukkuedebyyttinsä

jatkoaika.com 07:30 11.12

Maajoukkuekausi jatkuu Venäjän EHT-turnauksessa joulukuun puolivälissä. Suomen joukkueessa on sekä tuttuja nimiä että maajoukkueen ensikertalaisia.


Jääkiekon CHL 2019-2020 – suomalaisjoukkueet, ottelut ja tulokset

MTV 23:50 10.12

Jääkiekon Champions Hockey Leaguen eli CHL:n kausi 2019-2020 käynnistyi ensimmäisillä alkulohko-otteluilla torstaina 29. elokuuta. Kilpailun mestari on selvillä 4. helmikuuta.  


Lewis Hamilton vihjailee supersiirrosta: Valtteri Bottaksen paikalle haluavat kaikki – ”Toto saa puheluita”

iltalehti 22:30 10.12

Valtteri Bottas on tällä hetkellä kenties F1:n halutuimmalla jakkaralla. Kausi 2020 on Valtteri Bottakselle neljäs Lewis Hamiltonin rinnalla Mercedeksellä. Tähän mennessä ajamillaan Mercedes-kausilla Bottas on ollut jatkuvasti paineen alla, sillä hänen sopimuksensa ovat olleet voimassa vain vuoden kerrallaan. Lopulta Mercedeksen on kuitenkin ollut varsin helppo tehdä päätös jatkosta, sillä todellisia, uskottavia korvaajakandidaatteja ei ole ollut tarjolla.


F1-tallit tyrmäsivät Pirellin uudet renkaat – muutos suunnitelmiin yksimielisellä päätöksellä

MTV 19:37 10.12

Formula 1 -sarjan tallit torppasivat sarjan rengasvalmistaja Pirellin valmistelemat uudet renkaat ensi kaudeksi, ja näin kausi 2020 ajetaan tämänvuotisilla renkailla. Kansainvälinen autourheiluliitto FIA kertoi asiasta tiistaina.


Antti Kalapudas vahvistaa JYPin sentteriosastoa ? "Tuo ison annoksen kiekollista taitoa ja hyökkäyspään luovuutta"

jatkoaika.com 17:09 10.12

Antti Kalapudas löysi itselleen pikavauhtia uuden työnantajan ja hyökkääjä kausi jatkuu JYPin riveissä.


Tulorekisteri mokasi: Satojen työntekijöiden henkilö- ja palkkatietoja näkyi kuukausia virheellisessä ohjeessa – "Pyydämme anteeksi"

yle 16:50 10.12

Ohjetta oli ladattu verkkosivustolta 53 osoitteesta ennen kuin se poistettiin.


Viime vuoden huippukausi vain hutera muisto – Leijonissakin debytoinut hyökkääjä sai yllättäen lähtöpassit Sportista

MTV 16:13 10.12

SM-liigan jumboseura Sport ja hyökkääjä Antti Kalapudas ovat purkaneet sopimuksensa.


Kohuttu kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki yllätti työntekijänsä erikoisella tavalla: "Tehtiin odotettua parempi tulos"

iltalehti 14:30 10.12

Asuntokaupan Cheekiksi kutsuttu Andrei Koivumäki, 31, kertoo yllättäneensä työntekijänsä ostamalla heille yhteiskäyttöön uuden auton. Kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki halusi palkita työntekijänsä tänä vuonna erityisen hyvästä työtuloksesta hieman epätavallisella tavalla. Jatkossa joka kuukausi yrityksen paras myyjä saa kuukauden ajaksi käyttöönsä uuden BMW i8 -auton. Koivumäki on noussut Suomessa mediapersoonaksi työllään kiinteistöalalla. Hänet nähtiin aiemmin tänä vuonna tähdittämässä Nelosen Asuntokaupat sokkona -ohjelmaa. Mies myöntää, että ohjelmaan osallistumisella on ollut suotuisa vaikutus hänen bisnestensä positiiviseen kehitykseen.


Teollisuuden tilaukset laskivat selvästi lokakuussa – poikkeuksena kemianteollisuus, jossa tilaukset kasvoivat

yle 08:40 10.12

Uusien tilausten arvon voimakkaat heilahtelut ovat kuukausitasolla tyypillisiä. 


Teollisuusen tilaukset laskivat selvästi lokakuussa – Poikkeuksena kemianteollisuus, jossa tilaukset kasvoivat

yle 08:40 10.12

Uusien tilausten arvon voimakkaat heilahtelut ovat kuukausitasolla tyypillisiä. 


70 ihmistä kuoli aineksia jo seuraavaan erikoinen kohtaaminen KalPalle kaksi pistettä, kanssa tallentui lisäpiste säväytti heti ? vaikeuksia hallitukselle – vallitsevat merkittävät

Hot topics