Kaisa Mäkäräisen, 36, ylivoima hiihdossa murskaantui – ei mitään asiaa kärkeen ilman huippuammuntaa

iltalehti 14:55 13.12

Suomalainen oli perjantaina hiihtoajoissa viidenneksi nopein. Ylivoimaiset vedot suksella ovat vain muistoissa. Kaisa Mäkäräisen ylivoima hiihdossa on murentunut. Suomalaiselta vaaditaan nykyisin huippusijoitukseen hyvin tarkkaa ammuntaa. Perjantaina Hochfilzenin maailmancupin pikakilpailussa 36-vuotias nainen oli hiihtoajoissa viides. Hän taipui 7,5 kilometrin matkalla kuusi sekuntia nopeimman ajan kellottaneelle Ranskan Justine Braisazille. Kilpailun voittanut Italian Dorothea Wierer oli ladulla kolme sekuntia suomalaista sukkelampi.


Mäkelä-Nummela ja Petäjä-Sirén edustavat kokemusta, Raitasella uran ensimmäiset olympiakisat – seitsemän suomalaista nimettiin Tokion olympiajoukkueeseen

yle 18:50 12.12

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö nimesi torstaina ensimmäiset urheilijat Suomen joukkueeseen Tokion kesäolympialaisiin.


Mitalisade palkittiin komeasti – maailmanmestariksi kelannut Toni Piispanen valittiin vuoden yleisurheilijaksi

MTV 16:19 12.12

Ratakelaaja Toni Piispasen kulta- ja hopeamitalit parayleisurheilun MM-kisoista toivat hänelle sekä vuoden parhaan yleisurheilijan että parayleisurheilijan palkinnot.


Toni Piispanen kaappasi tuplan – SUL valitsi ratakelaajan sekä vuoden yleisurheilijaksi että parayleisurheilijaksi

yle 14:33 12.12

Suomen Urheiluliiton kauden päätöstilaisuudessa jaettiin urapalkinnot Tero Pitkämäelle, hänen valmentajalleen Hannu Kankaalle ja managerilleen Tero Heiskalle.


Viiksekkäät hipsterit rynnivät lähiöbaariin Mellunmäessä – ulkoapäin rujon näköiseen kuppilaan tehdään jo pöytävarauksia

iltasanomat 02:00 12.12

HS:n ravintola-arvio toi mellunmäkeläiseen Helsinki Beer Factoryyn kävijäryntäyksen, johon kuppila ei ollut varautunut.


Eläkeläinen meni lammen rannalle – pesi kilpikonnia harjalla

stara 21:00 11.12

Eläkeläisnainen on saanut aikaan ihastuneita huokauksia toiminnallaan. Hän oli mennyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:00 11.12

Eläkeläisnainen on saanut aikaan ihastuneita huokauksia toiminnallaan. Hän oli mennyt


Sota muovipillejä vastaan yltyy: uusi biohajoava pilli hajoaa yhtä vikkelään kuin koivunlehti meressä

yle 09:12 11.12

Metsäyhtiö Stora Enso ja startup-yhtiö Sulapac kehittivät yhteistyössä muovijäteongelmaa vastaan uusiutuvan ja biohajoavan pillin.


Kristiina Mäkelän avautuminen ahdingosta sai aikaan tukivyöryn – iloitsee saamistaan rahatarjouksista

iltalehti 17:09 09.12

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän avautuminen herätti paljon huomiota viime viikolla. Mäkelä jakoi perjantaina Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi tuoreesta taloudellisesta takaiskustaan – Eilisen huonot uutiset saivat minut miettimään, mitä olen tehnyt väärin päätyäkseni tällaiseen tilanteeseen. Edessä on olympiavuosi, ja päättynyt kausi oli urani paras. Samaan aikaan rahoitustani on leikattu. En ole onnistunut löytämään uusia yhteistyökumppaneita, ja rahat ovat loppumassa, Mäkelä kirjoitti.


Kommentti: Kristiina Mäkelä avautui jälleen urheilun rahanjaosta – miten näyttävä ja tyylikäs loikkaaja hoitaa oman osuutensa?

iltasanomat 09:58 09.12

Kristiina Mäkelä on hypännyt järjestelmäkritiikissä pidemmälle kuin kolmella loikalla konsanaan, kirjoittaa Pekka Holopainen.


Rajusti leikattu Kela-korvaus on ruuhkauttanut julkisen hammashoidon ja hammaslääkärit uupuvat: "Ei ole kyllä montaa minuuttia jäänyt hengähdysaikaa"

yle 05:45 09.12

Työmäärä uuvuttaa erityisesti nuoria hammaslääkäreitä.


Rajusti tiputettu Kela-korvaus on ruuhkauttanut julkisen hammashoidon ja hammaslääkärit uupuvat: "Ei ole kyllä montaa minuuttia jäänyt hengähdysaikaa"

yle 05:45 09.12

Työmäärä uuvuttaa erityisesti nuoria hammaslääkäreitä.


Niko Mäkelä ui SE-ajan – katso suorana Glasgow'n aamu-uinteja

yle 10:49 08.12

Glasgow'n lyhyen radan EM-uintien päätöspäivä alkaa kello 11.25. Siirry suoraan lähetykseen klikkaamalla jutun kuvaa.


Työtön Rauno Halme odotti työttömyyskorvaustaan lähes viisi kuukautta: "Oli ahdistavaa, kun ei tiennyt saako rahaa vai ei" – tuhansia kohtalotovereita

yle 15:21 07.12

Yli tuhat korvaushakemusta on pyörinyt Kelan päätösrattaissa yli neljä kuukautta tänä vuonna.


Timo Koskela kiersi Eurooppaa NHL-kykyjenetsijänä, mutta odottamaton puhelu muutti suunnitelmat – Ilveksessä urakoidaan pitkäaikaisen haaveen toteuttamiseksi

yle 07:37 07.12

Entinen liigakiekkoilija vaihtoi kykyjenetsijän tehtävät seurapomon hommiin.


Ratakelaaja Amanda Kotaja teki tärkeän vetoomuksen linnan juhlissa: "Ei jätetä sanomatta hyviä asioita" – e-urheilussa harva jaksaisi lajia ilman tukea

yle 21:33 06.12

Joona "Serral" Sotala tietää, miten tärkeä yhteisö on e-urheilijoille.


Rahapulastaan avautuneelta Kristiina Mäkelältä leikattiin valmennustukea tuhansia euroja – SUL:n valmennusjohtaja vastaa, että henkilökohtaisia tukieuroja vähennetty kaikilta

yle 19:48 06.12

Dohan MM-kisoissa finaaliin yltänyt Kristiina Mäkelä on joutunut rahavaikeuksiin.


Ratakelaaja Amanda Kotaja saapui Linnan juhliin tutussa iltapuvussa: "Upea päätös tälle vuodelle!"

mtv 19:27 06.12

Kotaja voitti marraskuussa kolmannen maailmanmestaruutensa. 


Espoo poisti häiriköiden takia puistonpenkkejä Leppävaarasta: seurauksena yksinäisten eläkeläisten kerholta hupenivat istumapaikat

iltasanomat 15:56 06.12

Koirista pitävän ryhmän kokoontumiset Leppäviidan puistossa ovat monelle yksinäiselle päivän kohokohta. Penkkien vähentäminen närkästyttää ryhmää, joka otti yhteyttä kaupunkiin saadakseen äänensä kuuluviin.


Kristiina Mäkelä on ajautumassa umpikujaan – riipaiseva päivitys sosiaalisessa mediassa: ”Olen surullinen, yritin niin kovasti”

iltalehti 14:58 06.12

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelällä on rahapula, joka voi pakottaa urheilijan koviin ratkaisuihin. Lokakuussa yleisurheilun MM-kisoissa naisten kolmiloikkafinaaliin edennyt Kristiina Mäkelä on vaikeassa tilanteessa. Mäkelä sai torstaina huonoja uutisia kuultuaan, että hänen tulevan kautensa, olympiakauden, rahoituksesta on leikattu iso siivu. Mäkelä kertoi asiasta Instagramin tarinat-osiossa julkaisemallaan videolla.


hävisi Venäjälle – iskussa Davosissa! Sivakoi kalpeana ja Kuljettaja menetti auton lapset viedään painolla polven päälle Slepyšev ottelun toisen maailmansodan aikaisen – Hannu Lauerma

Hot topics