Yagmur Özberkan: Pilaanko työurani, jos kerron vauvakuumeesta?

yle 06:45 01.11

Haluan lapsia ja uran, ja sen pitäisi olla mahdollista Suomen kaltaisessa maassa, kirjoittaa Yagmur Özberkan blogissaan.


Botnia-palkinto Tommi Kinnusen Pintille – ”Kerronnan taidokkuutta ja varmaa ajankuvaa”

iltasanomat 14:24 23.10

10?000 euron suuruinen Botnia-palkinto jaettiin nyt kolmannen kerran.


17-vuotiaan Lotta Sulinin Instagram-kuvissa on muotia, girl poweria ja Lady Gagaa: "Kerron kuvillani, että mikä tahansa on mahdollista"

yle 13:13 13.09

Suomen valokuvataiteen museossa on esillä Lotta Sulinin muotikuvia. Instagram-kuvia nähdään museoissa edelleen harvoin.


Jenni Kokander pääsee toteuttamaan suuren haaveensa: "Ensin ajattelin, kerronko edes kenellekään"

mtv 11:12 08.09

Jenni Kokander toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja alkaa kirjoittaa kirjaa.


Näin törkeästi kansainväliset peliyhtiöt voivat kohdella ”liian hyvin” menestyviä vedonlyöjiä: ”Täysin mielivaltaiset perusteet”

iltalehti 10:53 30.08

Suuri osa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa näkyvistä kansainvälisistä vedonvälittäjistä ei kohtele voittavia vedonlyöjiä suopeasti. Peliasiantuntija Pete Käenmäki kertoo alan ikävistä käytännöistä. Viime viikkoina keskustelu Veikkauksen monopolin ympärillä on ollut varsin kiivasta – ja osin täysin syystä. Mutta ei ruoho ole aina vihreämpää aidan toisellakaan puolella. Tässä artikkelissa kerron henkilökohtaisista kokemuksistani kansainvälisten vedonvälittäjien maailmassa.


Kolme olympiamitalia urallaan napannut entinen huippusprintteri pinkoi yllättäen Oulussa –? "Toivon mukaan tämä ei anna mitään kipinää palata radoille"

MTV 22:11 14.08

Olympiahopeaa 100 metrillä Pekingissä 2008 saavuttanut Jamaikan Kerron Stewart palasi hetkellisesti yleisurheilukentille keskiviikkona Oulun Tähtikisoissa. Stewart, 35, kipitti 100 metrin alkuerissä ajan 11,81. Finaalissa Stewart ei juossut.


Mitä ihmettä? Pikajuoksun kolminkertainen maailmanmestari ilmestyi yllättäen starttiviivalle Oulussa

iltasanomat 20:59 14.08

Entinen maailmantähti Kerron Stewart juoksi naisten 100 metrin alkuerissä Oulun Tähtikisoissa.


Ruotsin pääministeri pidätetyn räppärin tapauksesta: Jos Trump soittaa, kerron hänelle maamme oikeuslaitoksen riippumattomuudesta

yle 16:16 20.07

"Ruotsissa kaikki ovat samanarvoisia oikeuden edessä ja tämä päätee myös vierailijoihin ulkomailta", sanoo Ruotsin pääministeri.


Jamaikan pikajuoksijahirmu keräsi urallaan olympiamitaleja ja maailmanmestaruuksia – mikä toi tähden nyt suomalaiseen jalkapalloseuraan?

MTV 23:00 14.06

Entinen huippupikajuoksija Kerron Stewart vaikuttaa tällä hetkellä Suomessa. Jamaikalainen toimii juoksuvalmentajana jalkapalloseura KTP:n organisaatiossa.


Video: Leuka murtuneena pelannutta Bostonin 42-vuotiasta kapteenia hehkutetaan: ”Kerron siitä lapsilleni”

iltasanomat 07:29 07.06

Zdeno Chara on Bostonin taistelun ja sitkeyden ruumiillistuma.


Naisleijonien Annina Rajahuhdan maailma muuttui vajaat viisi vuotta sitten – ”Kerron todella henkilökohtaisesta asiasta”

iltasanomat 13:25 04.06

Annina Rajahuhta mietti pitkään, kenelle hän uskaltaa kertoa MS-taudistaan.


HIFK-pelaaja jättää seuran - julkisti lähtönsä perin erikoisella tavalla: ”Koska viimeistään tietää, että jatkodiiliä ei tule?”

iltalehti 18:01 20.05

Laitahyökkääjä Ilmari Pitkänen ilmoitti jokseenkin luovalla tavalla, että ei jatka HIFK-paidassa enää ensi kaudella. Laitahyökkääjä Ilmari Pitkäsen pelit HIFK-nutussa on toistaiseksi pelattu. Hyökkääjä itse kertoi asiasta Twitter-tilillään. Kerrontatapa ei ollut aivan jokapäiväinen: Pitkänen julkaisi kuvan, jossa on hinausauton lavalle kiinnitetty henkilöauto. Tekstistä päätellen auto on hänen omansa. – Koska viimeistään tietää, että jatkodiiliä ei tule? Kun auto joudutaan hinaamaan hallin parkkipaikalta, Pitkänen letkautti ja kiitti samalla HIFK-yhteisöä.


sukupuolta olevat parit – Viisi eri

Hot topics