Therese Johaug jälleen helppoon voittoon – Kerttu Niskaselta loistava esitys aivan Krista Pärmäkosken kannoilla

yle 12:48 15.12

Krista Pärmäkoski oli viides ja Kerttu Niskanen kuudes Davosin maailmancupin 10 kilometrillä.


Therese Johaug jälleen ylivoimainen – Kerttu Niskaselta loistava esitys aivan Krista Pärmäkosken kannoilla

yle 12:48 15.12

Krista Pärmäkoski oli viides ja Kerttu Niskanen kuudes Davosin maailmancupin 10 kilometrillä.


Kerttu Niskanen painoi kauden parhaan kisansa – Krista Pärmäkosken terävyys kateissa

MTV 12:48 15.12

Krista Pärmäkoski hiihti viidenneksi maailmancupin naisten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa Davosissa. Kerttu Niskaselta nähtiin puolestaan kauden toistaiseksi paras henkilökohtainen kisa, kun hän tuli kuudenneksi.


Krista Pärmäkoski viides Davosin maailmancupissa – Kerttu Niskaselta päivän positiivisin suomalaissuoritus

iltasanomat 12:44 15.12

Kerttu Niskanen oli hyvässä vedossa Davosin maailmancupkisassa.


Ei löydy Therese Johaugin voittanutta – Suomen naisille hapan maku suuhun

iltalehti 12:40 15.12

Davosin maailmancupissa hiihdettiin naisten vapaan kymppi väliaikalähtönä. Therese Johaug voitti, Heidi Weng tuli toiseksi ja Jessica Diggins kolmanneksi. Krista Pärmäkoski oli viides ja Kerttu Niskanen kuudes. Neljä normaalimatkan kilpailua tämän kauden naisten hiihdon maailmancupissa, neljä kertaa voittaja on ollut Therese Johaug. Norjalainen otti omansa pyhänä Davosissa vapaan etenemistavan 10 kilometrin väliaikalähtökilpailussa. Norjan Heidi Weng taipui joukkuekaverilleen 30,6 sekuntia. USA:n Jessica Diggins oli kolmas (+36,4).


Hiihdossa muhii suomalainen jättiyllätys! Kova arvio Kerttu Niskasen mahdollisuuksista

iltalehti 10:39 14.12

Asiantuntija kertoo, että Kerttu Niskasella on erinomaiset mahdollisuudet ottaa palkintopallipaikka vapaan etenemistavan 10 kilometrin kilpailussa. Hiihdon maailmancupissa Davosissa muhii viikonloppuna todella suuri suomalaisyllätys. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen arvioi, että Kerttu Niskasella on vapaan etenemistavan 10 kilometrin kilpailussa mahdollisuus jopa palkintopallipaikkaan. –?Kertulla on takana hyviä kilpailuja alkukaudesta, esimerkiksi Lillehammerista tuli onnistuneita suorituksia. Sanotaan, että Kerttu on parempi perinteisen hiihtäjä, mutta aina, kun hän on ollut kunnossa, hän on pärjännyt vapaalla erittäin hyvin, Roponen linjaa.


Ässät näytti ovea parhaalle maalintekijälleen – ”Tekeminen ei tyydyttänyt”

iltalehti 17:05 12.12

Edwin Hedbergin pelit Ässissä on pelattu. Ässät tiedotti, että sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Hedberg on yhdeksällä osumallaan Ässien paras maalintekijä. Viime aikoina hän ei ole kuitenkaan mahtunut kokoonpanoon. Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula myönsi jo viime viikolla, että kovin kauan tilanne ei voi jatkua ennallaan.


Asiantuntija vaati heikosti hiihtänyttä Anne Kyllöstä ulos maajoukkueesta – näin päävalmentaja perustelee valintaa

iltalehti 10:49 11.12

Ville Oksasen mukaan Planican maailmancupissa nähdään uusia hiihtäjiä. Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Sveitsin Davosissa. Suomen maajoukkueet julkaistiin maanantaina. Suomen naisten joukkueessa hiihtävät Anne Kyllönen, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Susanna Saapunki.


Salkkarit-tähti julkaisi yhteiskuvan äitinsä kanssa – fanit hämmentyivät: "Luulin siskoksesi"

mtv 08:28 10.12

Kerttu Rissanen muistuttaa hätkähdyttävän paljon äitiään.


Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen, 23, julkaisi äitinsä kanssa yhteiskuvan, joka sai fanit hieraisemaan silmiään: ”Sulla on hyvät geenit”

iltasanomat 20:28 09.12

Näyttelijä Kerttu Rissasen fanit huomasivat, että hän on kuin ilmetty äitinsä.


Kerttu Niskaselta loistava veto viestissä - saumat sulivat Anne Kyllösen osuudella, kommentoi Ylelle: ”kroppa toimii erikoisella tavalla”

iltalehti 13:11 08.12

Suomi sijoittui neljänneksi naisten maailmancupin viestissä Lillehammerissa. Suomalaisista vakuuttavimman suorituksen teki Johanna Matintalon jälkeen toisena ladulla ampaissut Kerttu Niskanen. Niskanen jätti komealla vedolla taaksensa Norjan, Venäjän ja Ruotsin.


Kerttu Niskasen upea veto johtoon lämmitti Sami Jauhojärveä – Anne Kyllönen selvitti Suomen sulamista kärkipaikalta: "Kroppa toimii aika erikoisella tavalla"

yle 13:01 08.12

Kerttu Niskanen esitti sunnuntaina maailmancup-viestissä suomalaisista piristävimpiä otteita.


Kerttu Niskasen upea kärkiveto lämmitti Sami Jauhojärveä – oikaisi urheilijan vähättelevää kommenttia

yle 13:01 08.12

Kerttu Niskanen esitti sunnuntaina maailmancup-viestissä suomalaisista piristävimpiä otteita.


Suomen naiset jäivät kauas Norjan vauhdista – Kerttu Niskasen hankkima kärkipaikka kesti vain tovin

yle 12:22 08.12

Viestivoitto ratkesi Norjalle kolmannella osuudella, jolla Therese Johaug lykki joukkueelleen ison etumatkan.


Auts, Anne! Kerttu Niskanen nosti viestinaiset voittotaisteluun – Anne Kyllönen romahti, Suomi putosi neljänneksi

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Anne Kyllönen oli suurissa vaikeuksissa. Kilpailua johtanut Suomi päätyi sijalle neljä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Auts, Anne! Kerttu Niskanen nosti Suomen naiset viestin voittotaisteluun – Anne Kyllönen romahti

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Anne Kyllönen oli suurissa vaikeuksissa. Suomi putosi kärjestä sijalle neljä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Komeaa, Kerttu! Niskanen nosti Suomen naiset viestin voittotaisteluun

iltalehti 11:51 08.12

Kerttu Niskanen teki vahvan suorituksen Lillehammerin maailmancupin viestissä. Kerttu Niskanen tykitti komean suorituksen ja nosti Suomen naiset voittotaisteluun Lillehammerin maailmancupin viestissä. Niskanen hiihti Suomen kakkososuutta 4x5 kilometrin kilpailussa. Hän lähti osuudelleen kärkiporukassa yhdessä Astrid Jacobsenin (Norja), Natalia Neprjajevan (Venäjä) ja Elina Rönnlundin (Ruotsi) kanssa.


Kerttu Niskanen nykäisi irti! Suomi johtaa Lillehammerin maailmancupin viestiä kahden osuuden jälkeen

iltasanomat 11:50 08.12

Suomi johtaa Lillehammerin maailman cupin naisten viestiä kahden osuuden jälkeen.


Salkkarit-tähti hehkuttaa somessa – kuvaukset päättyivät: "On ollut superkiireinen syksy"

mtv 10:20 05.12

Näyttelijä Kerttu Rissanen jää kuvaustauolle muiden Salattujen elämien näyttelijöiden tapaan. Suositun saippuasarjan kuvaukset jatkuvat jälleen tammikuussa. 


Corbyn pyytää anteeksi koukkaus oli niin lapset viedään

Hot topics