Riikka Purra: Perussuomalaiset ei lähde hallitukseen kenenkään hyppyytettäväksi – ”Uskon, että oppositiosta voisi löytyä keskustan tuella jonkinlainen yhteys”

iltasanomat 07:18 05.07

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra on vihreitä parikymppisenä äänestänyt kasvissyöjä ja puolueen maahanmuuttokriittisen siiven ykkösnimeksi noussut ensimmäisen kauden kansanedustaja. Sekä ykkösveikkaus Jussi Halla-ahon seuraajaksi.


MT: Matti Vanhanen ei halua keskustan puheenjohtajaksi

iltasanomat 06:19 05.07

Keskustalla on puoluekokous syyskuun alussa.


Katri Kulmuni otti pankista lainaa maksaakseen esiintymiskoulutuksensa – ministeriöt vahvistavat Ylelle saaneensa Kulmunilta tiedon maksusta

yle 16:37 03.07

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni ilmoittaa maksaneensa esiintymiskoulutustensa kulut takaisin.


Katri Kulmuni kertoo maksaneensa esiintymiskoulutuksensa kulut takaisin – ministeriöt vahvistavat Ylelle saaneensa saman tiedon Kulmunilta

yle 16:37 03.07

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni otti lainaa maksaakseen kulut.


Katri Kulmuni kertoo maksaneensa esiintymiskoulutuksensa kulut takaisin ministeriöille

yle 16:37 03.07

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni otti lainaa maksaakseen esiintymiskoulutuksensa kulut.


Analyysi: On vain ajan kysymys, milloin keskustan puheenjohtajakisa käynnistyy – eikä se ole mikään ihme

yle 07:13 02.07

Tuoreet puoluekannatusluvut eivät armahda Katri Kulmunia, politiikan erikoistoimittaja Ari Hakahuhta kirjoittaa.


Ylen gallup: Sdp:n kannatus laski – keskustan nousi hieman

iltasanomat 06:30 02.07

Yle julkaisi tuoreet gallupluvut.


Helsingin lippakioskit sisältävät mitä erilaisimpia ruokia ja ihmisiä – vanhat kiskat ihastuttavat ja uudistuvat edelleen

yle 19:30 28.06

Ruokakulttuuri elää mutta lippakioskit pysyvät. Helsingin keskustan alueella lippakioskeista saa muun muassa modernisoituja karjalanpiirakoita, jäätelöä italialaisittain sekä tacoja potulla.


Video ei herkimmille: ketunpoikanen ja ilves kohtasivat – aamun valjetessa aukesi lohduton näky

iltasanomat 19:20 24.06

Lynx lynx eli ilves on Suomen metsien kenties ikonisin suurpeto. Yksi ilves on tuttu näky Närpiön keskustan lähettyvillä sijaitsevassa metsässä.


Ei herkimmille: ketunpoikasen ja ilveksen kohtaaminen tallentui riistakameran videolle – aamun valjetessa aukesi lohduton näky

iltasanomat 19:20 24.06

Lynx lynx eli ilves on Suomen metsien kenties ikonisin suurpeto. Yksi ilves on tuttu näky Närpiön keskustan lähettyvillä sijaitsevassa metsässä.


Perussuomalaisten Mäenpään syytesuojasta puhkesi kiivas väittely: Arhinmäki syytti vihapuheen suojelusta, Halla-aho varoitti kierteestä

yle 11:05 24.06

Historiallinen tapaus repi eduskuntakeskustelussa kokoomuksen ja keskustan rivit.


Tampereen keskustan koskesta löytyi hukkunut mies

yle 08:54 24.06

Poliisi selvittää parhaillaan uhrin henkilöllisyyttä.


Juuri nyt: Tampereen keskustan koskesta löytyi hukkunut mies

yle 08:54 24.06

Poliisi selvittää asiaa kuolemansyyn tutkintana.


IL:n kysely: Keskustan vaikuttajat haluavat puolueensa jatkavan Marinin hallituksessa

yle 07:02 24.06

Vain 16 prosenttia kannattaa keskustan eroa hallituksesta.


Seppo Kääriäinen keskustan johtajakisasta: Kilpailu ei ole miehiltäkään kielletty

yle 06:00 21.06

Keskusta valitsee puheenjohtajan syyskuun alussa Oulussa ja Seppo Kääriäinen toivoo puheenjohtajakisaan useita ehdokkaita.


Annika Saarikko harkitsee puheenjohtajakisaan lähtöä elokuuhun – poliittinen todellisuus muuttui äitiysloman aikana: "Oikein mikään ei ole entisellään"

yle 06:44 18.06

Ylen haastattelussa Saarikko kertoo ilmoittavansa ministeriksi palatessaan, pyrkiikö hän keskustan johtajaksi Katri Kulmunin tilalle.


Annika Saarikko täräyttää IS:n erikoishaastattelussa suoraan keskustasta: ”Ei ole kenenkään muun kuin meidän syymme, jos homma ei herätä luottamusta”

iltasanomat 05:55 18.06

Erikoishaastattelu: Annika Saarikko käy sisäistä kamppailua keskustan puheenjohtajakisaan lähdöstä keskellä lapsiperheen arkea ja mummolan kunnostusta kodiksi. – Olin aika toisenlaista kesää itselleni ajatuksissani rakennellut.


IS-erikoishaastattelu: Annika Saarikko patisteltiin puurokattilan ääreltä harkitsemaan keskustan pj-kisaan lähtöä – ”Olin sen oven jo sulkenut”

iltasanomat 05:55 18.06

Erikoishaastattelu: Annika Saarikko käy sisäistä kamppailua keskustan puheenjohtajakisaan lähdöstä keskellä lapsiperheen arkea ja mummolan kunnostusta kodiksi. – Olin aika toisenlaista kesää itselleni ajatuksissani rakennellut.


Kommentti: Saako Katri Kulmuni rauhaa edes juhannukseksi?

iltasanomat 10:08 17.06

Kesätauko voisi tulla paikkaansa keskustan puheenjohtajana puolustavalle Katri Kulmunille tarpeeseen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Timo Soini suunnittelee MTV:lla ”uutta maalaisliittoa” perussuomalaisten ja keskustan välille – suomii perussuomalaisten nykyjohtoa ärhäkkäästi

iltasanomat 23:01 16.06

”Keskusta ja perussuomalaiset ovat tavallaan samasta juuresta”, Timo Soini sanoo. Uusi puolue vaatisi hänen mukaansa hyvän johtajan, ja tällä hetkellä perusuomalaisissa on Soinin mielestä johtamisongelmia.


Hot topics