Jukka Jaloselta avointa puhetta asemastaan ja mediatehtävistään – ”Siitä on ollut erittäin paljon apua”

MTV 08:01 07.12

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on tällä hetkellä kotimaisen jääkiekkoilun yksi vaikutusvaltaisimmista henkilöistä. Keväällä Leijonat toisen kerran maailmanmestariksi valmentanut Jalonen ei kiertele – hän tiedostaa asemansa.


Herätys: Keväällä riidellään hoitoalalla, Linnan juhlia järjestetty sata vuotta, itsenäisyyspäivän paraatissa esitellään iskuvoimaa

yle 08:16 06.12

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Eivät työkiistat tähän lopu: Keväällä riidellään hoitoalalla – Nyt purkautuvat useamman kierroksen palkankorotuspaineet

yle 06:00 06.12

Tyytyminen maltillisiin palkankorotuksiin aiemmilla kierroksilla näkyy jännitteinä työehtosopimusneuvotteluissa, arvioivat työmarkkinoita seuraavat tutkijat.


Legendaarinen Judas Priest saapuu Suomeen

iltalehti 21:07 05.12

Brittiläinen heavy metal -legenda Judas Priest konsertoi keväällä Helsingissä. Judas Priest konsertoi Helsingin jäähallissa 30. toukokuuta 2020. Yhtye perustettiin 50 vuotta sitten Birminghamissa, ja läpimurtonsa se teki vuonna 1978 ilmestyneellä albumillaan Stained Class. Solisti Rob Halford on lanseerannut yhtyeen tavaramerkiksi muodostuneen korkean falsettilaulun.


Näkökulma: HIFK:lla on hirveä kultanälkä, ja Salmelainen on kattanut pöydän valmiiksi

iltalehti 17:56 05.12

HIFK:n kokoonpano on sitä luokkaa, ettei mikään selitys kelpaa, jos mestaruus jää keväällä taas haaveeksi, kirjoittaa Vesa Parviainen. Helsingin IFK on rakentanut tähän kauteen niin kivikovan joukkueen, että sen vuosituhannen toisen mestaruuden on tultava. Nyt. Seuran toistaiseksi ainoa 2000-luvun mestaruus tuli keväällä 2011. Se on häpeällisen vähän. Kärpillä on samalta ajalta seitsemän kultaa.


Silkkitie-huumekauppapaikka työllistää poliiseja – tuhannet suomalaiset tutkitaan

stara 15:20 04.12

Suomen Tulli takavarikoi keväällä Tor-verkossa toimineen anonyymin kauppapaikka Silkkitien. Nettihuumekaupan


Viihdelehti Stara.fi

stara 15:20 04.12

Suomen Tulli takavarikoi keväällä Tor-verkossa toimineen anonyymin kauppapaikka Silkkitien. Nettihuumekaupan


Demi esittelee rintavakoaan auliisti – nainen kuin elävä nukke

stara 12:40 04.12

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen


Vaaditaanko sähköpotkulaudoille pian Suomessakin pakollista liikennevakuutusta? Keväällä selviää, muutetaanko EU-direktiiviä

yle 11:44 04.12

Suomessa on mahdollista päätyä ratkaisuun, jonka jälkeen sähköpotkulautaonnettomuuksien kulut menevät muiden vakuutuksenottajien piikkiin.


Suomen katkera MM-finaalitappio loi maailmanlaajuisen ilmiön: "Nyt on varmaankin enemmän silmiä, jotka seuraavat"

MTV 06:30 04.12

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue oli keväällä erittäin lähellä historiallista MM-kultaa. Joukkueessa pelannut Minttu Tuominen sanoo Mestarien pöydässä, että tapahtuneesta löytyy positiivisia asioita tappiosta huolimatta.


Kirja-arvio: Satukirjan nimi ja kuvakirjan sisältö – "Mörkö ja Bratislavan ihme" aliarvioi Leijonien suoritusta

jatkoaika.com 06:00 04.12

Leijonat voitti keväällä sensaatiomaisesti maailmanmestaruuden, josta riittää puhuttavaa jälkipolville. MM-kullasta kirjoitetusta kirjasta "Mörkö ja Bratislavan ihme" sen sijaan ei ainakaan positiivista sanottavaa juuri ole.


Amber Rose paljasti kurvikkaan vartalonsa – päätti sometaukonsa näyttävästi

stara 10:40 03.12

Huippumalli Amber Rose sai taannoin perheenlisäystä. Keväällä hän kertoi Instagramissa


MM-kultaleijonien kapteenisto pääsee poikkeusjärjestelyllä Linnan juhliin tuhansien kilometrien vierasreissulta

MTV 14:20 02.12

MM-kultaa keväällä voittaneen Leijonien kapteenisto Marko Anttila, Veli-Matti Savinainen ja Mikko Lehtonen sai kutsun itsenäisyyspäivän juhliin Presidentinlinnaan. Matka Linnaan kaipaa erityisjärjestelyitä.


NHL-tappelija tappoi itsensä kesken luisteluharjoitusten, perheen ystävät tiesivät tapahtumasta ennen vaimoa

iltalehti 10:12 02.12

Pelaajan vaimo ei koskaan unohda agentin soittoa. Peliuransa keväällä 2011 lopettanut NHL-puolustaja Wade Belak oli saman vuoden elokuussa Torontossa harjoittelemassa luistelua tarkoituksenaan osallistua CBC:n Battle of the Blades -ohjelman kolmanteen tuotantokauteen. Ohjelmassa jääkiekkoilijat ja taitoluistelijat muodostivat pariluisteluparin. Belakin vaimo Jennifer Belak Liang muistaa tuon elokuun 31. päivän ikuisesti.


Pentti Poutanen muistaa talvisodan ensimmäisen päivän, pommit putosivat kotikylän liepeille, keväällä lähdettiin evakkoon: "Koko ajan sai pelätä, tuoko vieras kuolinuutisen"

yle 07:00 30.11

80 vuotta sitten Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen. Alkoi talvisota.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kihlauksesta kaksi vuotta - juhlistivat vuosipäivää suloisilla kuvilla

iltalehti 21:21 29.11

Sussexin herttuaparin rakkaustarina sai alkunsa sokkotreffeillä kesällä 2016. Sussexin herttuaparin kihlausilmoituksesta tuli marraskuun viimeisellä viikolla kuluneeksi kaksi vuotta. Prinssi Harry kosi rakastaan vuoden seurustelun jälkeen syksyllä 2017. Herttuatar vastasi pyyntöön myöntyvästi. Merkityksellisen vuosipäivän kunniaksi pariskunta on jakanut Instagramissa kuvakollaasin kolmesta merkityksellisestä hetkestä - kihlakuvan, hääkuvan sekä valokuvan keväällä syntyneestä Archiesta.


Vaimo ja keppi auttavat Ozzy Osbournea kävelemisessä - kaatumisen jälkeen keikoille keväällä

iltalehti 00:39 29.11

Yhdysvaltalaisrokkari Ozzy Osbourne, 70, käyttää edelleen keppiä apuvälineenä. Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikkansa sairastuttuaan keuhkokuumeeseen. Keikat peruutettiin myös siksi, että Osbourne toipui keväällä leikkauksesta. Osbournen vuosia vanhat vammat vaativat leikkaushoitoa, minkä vuoksi mies pysyi Los Angelesissa lääkärin hoidossa. Sittemmin Independent uutisoi, että Ozzy oli myös kaatunut kotonaan ja satuttanut niskansa.


Viimeinen joulu oli rakkauden täyttämä – Maarit Feldt-Ranta teki menestyksekkään uran politiikassa, lopussa tuli vielä suuri rakkaus

iltasanomat 12:07 28.11

–?Vaikka elämäni loppuu nyt, niin ei minulla ole sellainen olo, etten olisi ehtinyt elää. Olen ollut ihan hyvä ihminen ja olen tehnyt ihan hyviä asioita. Minulla on ollut vaikeuksia, mutta myös iloinen ja valoisa elämä. Olen tyytyväinen, että olen ollut yhteiskunnallisesti hyödyksi”, Maarit Feldt-Ranta sanoi keväällä Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa.


Elli Immo, Suomen talouden nousua

Hot topics