Joel Pohjanpalo toivoo Huuhkajien vievän esityksellään pettymyksen pois: ”Kieltämättä harmittaa suunnattomasti”

MTV 17:37 13.11

Loukkaantumisen takia ratkaisevat EM-karsintaottelut väliin jättävä hyökkääjä Joel Pohjanpalo toivoo olevansa pelikunnossa viimeistään, kun Saksan Bundesliigan talvitauko päättyy tammikuun lopussa.


Elina Kiikko ja Ilkka Kanerva paljastavat tänään tv:ssä parisuhdesalaisuuksiaan: ”Pikkaisen jännittää”

iltalehti 09:30 09.11

Elina Kiikko on julkisuudesta tuttu, mutta tv:ssä häntä ei ole totuttu näkemään. Sovellusasiantuntijana tätä nykyä työskentelevä Elina Kiikko, 50, on nähty aiemmin televisiossa lähinnä tasavallan presidentin vastaanotolla itsenäisyyspäivänä. Tuolloin hän on saapunut presidentinlinnaan puolisonsa Ilkka Kanervan, 71, käsipuolessa yhtenä lukuisista vieraista. Tänään Kiikko tekee ensimmäisen varsinaisen tv-esiintymisensä. Se tapahtuu Tuttu juttu -show’ssa. – Kieltämättä pikkaisen jännittää, Kiikko myöntää Susanna Laineelle, joka juontaa ohjelmaa Timo Koivusalon kanssa.


Mikko Leppilampi saattoi tehdä yllättävän Suomen ennätyksen: “Kieltämättä aika hullun siisti saavutus”

mtv 10:17 14.10

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontaja Mikko Leppilampi saattoi tehdä suomalaista tv-historiaa.


Kumpi on kumpi? Malli Hailey Bieber on kuin ilmetty prinsessa Diana tuoreissa Voguen muotikuvissa

iltalehti 23:39 04.09

Hailey Bieber julkaisi kuvia omalla Instagram-tilillään. Malli Hailey Bieber on kuin ilmetty kuninkaallinen uusissa kuvissa, joissa hän poseeraa Pariisin Vogueta varten. Pariisin Voguen uusi numero julkaistiin samaan aikaan Dianan kuoleman vuosipäivän kanssa. Elokuun viimeisenä päivänä ilmestynyt lehti haki kuvauksissa tarkoituksella inspiraatiota prinsessa Dianan tyylistä, ja 22-vuotias Hailey näyttää kieltämättä Diana-kopiolta pyöräilytrikoissaan, väljissä college-paidoissaan ja ysärilenkkareissaan.


Näkökulma: Red Bullin juniorimyllyn synkkä kääntöpuoli – metsämökin hirviö syö nuoria lupauksia aamupalaksi

MTV 06:15 14.08

Kieltämättä onnettoman alkukauden ajaneen Pierre Gaslyn pudottaminen Red Bullin F1-tiimistä vain 12 ajetun osakilpailun jälkeen on jälleen yksi luku energiajuomayhtiön synkkään kertomukseen juniorimyllyn rattaisiin kadonneista lupauksista. Tarinan pääkonna on äkäinen consigliere Helmut Marko.


Turun saaristossa Utön lounaispuolella yli 10 kilometrin öljylautta, kerääminen aloitettu – "Alusöljypäästöksi tämä on kieltämättä iso"

yle 17:00 20.06

Aluksesta laskettua mineraaliöljyä löytyi yli kymmenen kilometrin matkalta.


Turun saaristossa Utön lounaispuolella öljypäästö, kerääminen aloitettu – "Alusöljypäästöksi tämä on kieltämättä hyvinkin iso"

yle 17:00 20.06

Aluksesta laskettua mineraaliöljyä löytyi noin 9 mailin matkalta.


Pekka Rinne hehkuttaa Tuukka Raskia – ”Aika liekeissä on kieltämättä kaveri”

iltasanomat 09:20 12.06

Pekka Rinne uskoo Tuukka Raskin nauttivan ensi yön ratkaisevasta Stanley Cupin finaalista.


Madonnan euroviisuesiintyminen vaakalaudalla - erikoinen soppa taustalla: ”Kieltämättä tilanne on vähän outo”

iltalehti 22:35 15.05

Madonnan esiintyminen viisulavalla on vielä epävarmaa. Madonnan kaavailtu laulaminen Euroviisuissa on epävarmaa, sanovat järjestäjät. Heidän mukaansa Madonnan esiintymistä viisuissa ei ole koskaan vahvistettu. – Jos emme ole allekirjoittaneet sopimusta, hän ei voi nousta lavalle, asiaa kommentoi Euroviisujen johtaja Jon Ola Sand.


Kevin Lankinen ei horjunut MM-kisadebyytissään: "Meillä on kieltämättä aika huikea joukkuehenki"

jatkoaika.com 20:16 10.05

Leijonien lukuisten onnistujien joukkoon lukeutui maalilla lähes eleettömästi esiintynyt Kevin Lankinen. Suomen tiivis puolustus teki avausottelusta lopulta melko helpon nuorelle maalivahdille.


ja Ruotsin puolustus­ministerit keskustan linjaa SHL-joukkuetta tallitoveriksi ”Tuollaiselta ”Tuollaiselta mestarilta

Hot topics