Maple Leafs -GM Kyle Dubasin kesästä tulee kimurantti – Noin puolet joukkueesta kärvistelee ilman jatkosopimusta ja pakisto menee täysin remonttiin

jatkoaika.com 12:41 19.01

Tuleva kesä on varmasti Toronto Maple Leafsin GM:lle Kyle Dubasille hikinen. Tämänhetkisestä kokoonpanosta noin puolet on kauden päätteeksi joko rajoitettuja tai täysin vapaita agentteja, joille tulisi sorvata jatkosopimukset. Maple Leafsin palkkakaton alla ei ole yhtään ylimääräistä tilaa, joten on sanomattakin selvää, että muutoksen tuulet puhaltavat ensi kesänä Ontarion provinssin pääkaupungissa.


Tansania siirtää 36 leijonaa Serengetin kansallispuistosta – elintilasta kamppailevat eläimet käyneet karjan ja ihmisten kimppuun 

yle 11:39 19.01

"Leijonat ovat haavoittuvassa asemassa ja haluamme toimia lajin säilyttämiseksi", sanoo Tansanian luonnontutkimusinstituutin johtaja.


Ravivihje: Toto4 Jokimaa 19.1.2020

iltasanomat 10:32 19.01

Sunnuntain T4-peli ratkeaa Lahden Jokimaalla. Ravit alkavat kello 13.


Kommentti: UFC-pomo haistaa jo kaikkien aikojen mahdollisuuden – Conor McGregor laitetaan aamutakkisen miehen kimppuun?

iltalehti 09:07 19.01

UFC:llä on nyt kaikkien aikojen tilaisuus rahastaa uudella BMF-titteliottelulla, Masvidal–McGregorilla, kirjoittaa Anssi Karjalainen. UFC sai juuri sen, mitä se halusi. Vapaaottelupromootion pomo Dana White hieroi karvaisia käsiään yhteen, kun Conor McGregor hoiteli Donald Cerronen 40 sekunnin pikapesulla.


Kimi Räikkösen jäätävä sisääntulo loksautti Max Verstappenin suun auki – F1-sarja listasi legendaarisimmat tapahtumat palkintojenjakojen kulisseista

MTV 06:58 19.01

Kimi Räikkösen ei juuri tarvinnut sanoja käyttää, kun hän kävi syrjäyttämässä Max Verstappenin palkintopallijuhlista vuoden 2017 Yhdysvaltain F1-kisassa. Tapaus nousi yhdeksi huippuhetkeksi F1-sarjan listauksessa.


Näin pääset sinkkuna yli kuivasta kaudesta – 5 hyödyllistä neuvoa

stara 23:00 18.01

Seksin säännöllinen harrastaminen parantaa tutkimusten mukaan terveyttä monella tavalla. Kuivasta


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:00 18.01

Seksin säännöllinen harrastaminen parantaa tutkimusten mukaan terveyttä monella tavalla. Kuivasta


Hyvästit musiikkiuralle? Suosikkiräppäri Cardi B pamautti ilmoille todellisen yllätyksen – haaveilee urasta politiikan parissa

iltasanomat 17:25 18.01

Musiikkimaailman yksi kirkkaimmista tähdistä Cardi B suunnittelee loikkaavansa politiikkaan.


Kanye West tiivisti Kim Kardashianin elämän tekstiviestissä – nämä kuusi lausetta kertovat kaiken

stara 16:00 18.01

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian saa elää niin ylellistä ja


Formulakuski vai sirkuksen tähti? Kimi Räikköseltä huikea suoritus fysiikkavalmentajan edessä

MTV 14:25 18.01

Alfa Romeon Kimi Räikkönen näytti, että tulen kauden menestys formula ykkösissä on tuskin ainakaan fyysisestä kunnosta kiinni. 


Video: Kimi Räikkönen teki pistoolikyykkyjä: ”Tämä lisää vaikeustasoa vielä pykälän verran”

iltasanomat 11:29 18.01

Räikkönen harjoitteli yhdellä jalalla voimisteluliinan päällä.


Jonas Brothers pilailee Kardashianeiden kustannuksella – tunnistaisitko tositelevisiokaunottaria tästä ikonisesta kohtauksesta?

mtv 11:04 18.01

Vuonna 2008 tapahtuneessa kohtauksessa Kim Kardashian lyö siskoaan kalliilla käsilaukullaan.


Kimi Räikkönen esitteli huimaa fysiikkaansa – todella vaikea liike keräsi ihastelua

iltalehti 09:32 18.01

Valmentaja Mark Arnall päätti viedä treenin uudelle tasolle. F1-kuljettajat ovat aloittaneet valmistautumisen uuteen kauteen. Helmikuussa ajetaan jo perinteisiä testejä Barcelonassa, ja maaliskuun puolivälissä kausi käynnistyy Australiassa. Kimi Räikkönen valmistautuu toiseen Alfa Romeo -kauteensa fysiikkatreenillä.


Realitypovipommin asu paljasti sisältöään – haastaa jopa Kim Kardashianin

stara 08:40 18.01

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


Päivän ravivihje: Toto75, Teivo 18.1.

iltalehti 08:33 18.01

Bring Me Brodde iskee takaa. Toto75-1: Teivon tämän viikon Toto75-kierros vaikuttaa juuri sopivan haasteelliselta. Suursuosikkeja ei ole, mutta useassa kohteessa päästäneen jatkoon muutamalla ruksilla. Avausmatkan perusmerkeiksi valitaan takamatkan Merit ja Ice Wine. Viimeksi Vermossa jälkimmäinen veti peesijuoksulla pisimmän korren. Toto75-2: Sheikki voitti viimeksi selityksittä suursuosikki Välähdyksen tultuaan päätöskierroksen 22,7-tempossa. Nyt nähtäneen mielenkiintoinen revanssi.


Anorakkimiehen epäillään tönäisseen pyöräilevän naisen kumoon Kuopiossa – ”Oli nauranut ja näyttänyt keskisormea”

iltasanomat 08:16 18.01

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.


Poliisi pyytää havaintoja nuoresta anorakkimiehestä, jonka epäillään tönäisseen pyöräilevän naisen kumoon Kuopiossa – ”Oli nauranut ja näyttänyt keskisormea”

iltasanomat 08:16 18.01

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.


Antin kosinta meni pieleen - Ottaa nyt vahingon takaisin: ”Tahdotko olla vaimoni?”

iltalehti 08:02 18.01

Uusintakosinnassa Antti Ahoa auttavat SuomiLOVE-sarjan tekijät. Upea auringonlasku, sinisenä kimmeltelevä merivesi, jalkojen alla puhtaan valkea hiekka. Voisiko nuoren, rakastuneen parin Kreikan-loma päättyä täydellisemmin kuin romanttiseen kosintaan? Ei varmastikaan. Siitä salolainen, tässä kuussa kolmikymppisiään juhliva Anni Aho ei kuitenkaan tiedä mitään. Hetki polvistumiselle Zakynthoksen saarella olisi ollut mitä parhain, mutta se meni Antti Aholta, nyt 36, sivu suun.


Nuori Conor McGregor sai selkäsaunan valmentajaltaan ja suututti perheensä päätöksellään – putkimiehestä tuli supertähti, joka putosi karulla tavalla huipulta

iltalehti 07:08 18.01

Perhe suuttui, kun nuori Conor McGregor ilmoitti lopettavansa päivätyönsä. Sitten hänestä kasvoi suurin tähti, joka vapaaottelussa on tähän asti nähty. The Notorious, eli pahamaineinen. Conor McGregoria ei syyttä tunneta kyseisellä lempinimellä. Hän on tehnyt nimestään brändin, joka tuntuu seuraavan häntä siviilielämään asti.


Naisten sterilisaatioiden Pärmäkoski kiri viidenneksi valitettiin eniten Varakkaan arabiseurueen

Hot topics