Sulhanen veti kännit jo ennen vihkimistä – morsian karkasi serkkunsa kanssa

stara 21:20 06.08

Prameat mustalaishäät -ohjelmassa seurataan romanien muhkeita vihkimisjuhlia. Nyt eräs pari


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:20 06.08

Prameat mustalaishäät -ohjelmassa seurataan romanien muhkeita vihkimisjuhlia. Nyt eräs pari


Kimi Räikkönen: Tämä on ollut iso osa elämääni mutta ei todellakaan koko elämäni

MTV 19:06 06.08

Ensi viikonvaihteen kisa Silverstonessa on Formula 1 -sarjan 70-vuotisjuhlakilpailu, ja merkkipäivän innoittamana Alfa Romeon Kimi Räikkönen joutui vastaamaan kysymykseen lajin merkityksestä itselleen.


Mitä F1 merkitsee Kimi Räikköselle? Näin ”Jäämies” vastasi

iltasanomat 18:47 06.08

Kimi Räikkönen oli median haastateltavana ennen viikonlopun kisaa Silverstonessa.


Kommentti: Valtteri Bottas saa työrauhaa ja palkankorotuksen – mutta mitä uusi diili antaa Mercedeksen F1-tallille?

iltasanomat 15:18 06.08

Valtteri Bottas sai sen minkä halusikin, eli aiempaa paremman työrauhan, kirjoittaa Tuomas Arkimies.


Kimi Räikkönen jäi kiinni valheesta – Jäämies ja tallikaveri repesivät videolla makeaan nauruun

iltalehti 13:25 06.08

Kimi Räikkösen suosikkirata ei tiettävästi ole Monza. Alfa Romeon F1-talli päätti viihdyttää sosiaalisen median seuraajiaan keskiviikkona. Tallin virallinen tili julkaisi videon, jossa Kimi Räikkönen ja italialainen Antonio Giovinazzi testasivat, kuinka hyvin he tuntevat toisensa.


Tallikaveri ei ollut uskoa Kimi Räikköstä – pian molemmat repesivät nauruun

MTV 12:35 06.08

Alfa Romeo on viihdyttänyt fanejaan Silverstonen toisen kisaviikonlopun alla julkaisemalla sosiaalisessa mediassa videon, jossa esiintyvät tallin kisakuskit Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi.


Robert Kubicalle jälleen vastuuta – tällä kertaa Kimi Räikkönen saa pitää autonsa

MTV 11:27 06.08

F1-talli Alfa Romeon testikuljettaja Robert Kubica tekee viikonloppuna kauden 2020 kolmannen esiintymisensä harjoituksissa, kun MM-sarja jatkuu Englannin Silverstonessa.


Kimi Räikkönen ryöstämässä Michael Schumacherin F1-ennätyksen – huima huippulukema rikki jo viikonloppuna?

MTV 07:54 06.08

Alfa Romeon Kimi Räikkösen vaikea alkukausi jatkui viime viikonloppuna, kun hän jäi sijalle 17 Silverstonen radalla. F1-kausi jatkuu jälleen viikonloppuna samassa paikassa, ja suomalaisella on mahdollisuus tehdä hienoa historiaa.


Näkökulma: Kimi Räikkösen kausi on ollut kiusallista seurattavaa – lapsuuteni sankari ärjyy kirosanoja ja rämpii F1-sarjan pohjamudissa

iltalehti 06:01 06.08

Kimi Räikkösen uran formuloissa pitäisi olla jo ohi, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Riku Isokoski. Miljoonasateen ikivihreässä kappaleessa vuodelta 1986 lauletaan lapsuuden sankarista, joka kyseisessä kipaleessa oli ensimmäisenä ihmisenä avaruudessa käynyt Juri Gagarin. Neuvostoliittolainen kosmonautti kuoli rapiat 30 vuotta ennen kuin itse edes synnyin, joten hän ei tietenkään ole minun lapsuuden sankarini. Kuka se voisi sitten olla? Kimi Räikkösen nimi nousee suht helposti mieleen.


Yksityiskohta Kimi Räikkösen painajaiskisasta nosti pintaan murheellisen kysymyksen – "Mistä hän enää ammentaa?"

MTV 06:00 06.08

F1-sarjan ikänestorin Kimi Räikkösen motivaatio on totisesti koetuksella, kun suomalaistähden Alfa Romeo -auto vaikuttaisi olevan sarjan heikoin, arvioi C Moren selostaja Niki Juusela. 


Yksityiskohta Kimi Räikkösen painajaiskisasta nosti pintaan murheellisen kysymyksen

MTV 06:00 06.08

F1-sarjan ikänestorin Kimi Räikkösen motivaatio on totisesti koetuksella, kun suomalaistähden Alfa Romeo -auto vaikuttaisi olevan sarjan heikoin, arvioi C Moren selostaja Niki Juusela. 


Kilpa-ajaja kertoi ikimuistoisesta kohtaamisestaan Kimi Räikkösen kanssa – "Se tuo suuren hymyn huulilleni vielä kaksi vuotta myöhemmin"

MTV 06:05 05.08

Silverstonen tämän kauden F1-kisoihin ei päästetä tänä vuonna koronapandemian vuoksi yleisöä. Monet fanit ovatkin joutuneet muistelemaan kaiholla vanhoja kisakokemuksiaan. Kilpa-ajaja Nathalie McGloin on myös päättänyt kerrata parin vuoden takaisia tunnelmiaan.


Kimi Räikkösen Minttu-vaimo kaivoi todellisen arkistojen aarteen – Jäämiehen unohdettu kuvaussessio repeilyttää

MTV 08:30 04.08

Kimi Räikkönen on pitkän urheilu-uransa aikana esiintynyt myös useissa lehtijutuissa. Räikkösen Minttu-vaimo on nyt onnistunut löytämään melkoisen helmen vuosien takaa.


Jalkapallon ulosajosääntöihin koronan tuoma lisäys – tahallisesta yskimisestä voi jatkossa saada punaisen kortin

yle 07:52 04.08

Tulkinta yskimisrikkeen tarkoituksenmukaisuudesta jää tuomarin vastuulle.


Jalkapallon sääntökirjaan uusi lisäys: tahallisesta yskimisestä ulosajo

iltalehti 01:21 04.08

IFAB uusii jalkapallon sääntökirjaa koronapandemian myötä. Jalkapallojen säännöistä päättävä IFAB linjaa, että tahallisesta yskimisestä toisen pelaajan tai tuomarin päälle on jatkossa tuomittava punainen kortti. – Mikäli tilanne on selvästi tahaton, tuomari ei puutu siihen. Tuomari ei puutu myöskään siinä tapauksessa, jos pelaajien välillä on riittävän suuri etäisyys, IFAB toteaa säännöstä.


Mustikkabuumi vei nuoret metsään: Iiris, 17, keksi keinon kestää mättäillä kykkimistä – tällaiselle tuntipalkalle hän pääsi

iltasanomat 18:46 03.08

Innostus levisi Facebookin kautta. Parhaimmillaan kaikki seitsemän lempääläläistä teiniserkusta olivat poimintareissuilla yhtä aikaa.


Lewis Hamilton kertoi todennäköisen syyn F1-kisan rengasfarssiin – uskoo Kimi Räikkösen olleen osallisena

iltasanomat 11:08 03.08

Lewis Hamiltonin jo varmalta näyttänyt voitto oli valua läpi sormien. Kimi Räikkösen rikkoutunut etusiipi näyttää nyt olevan tapahtumaketjun keskiössä.


Kimi Räikkösen surkea tilanne paistaa asiantuntijan silmiin: ”Ajamisessa ei ole enää samanlaista yrittämistä”

iltalehti 10:59 03.08

Kokeneen F1-nestorin kausi ei tee oikeutta miehen komealle uralle. Kimi Räikkösen pistetili on yhä avaamatta, kun kautta on ajettu neljä osakilpailua. Sarjan konkarikuljettajan kausi on ollut yhtä tervassa tarpomista. Maailmanmestarille taistelu jämäsijoista ei ole taatusti herkkua. Se alkaa jo näkymään miehen ajo-otteissa.


Rengasfiaskon tutkintaan vain vähän aikaa – Pirelli selvittää tallien ratkaisujen ja Kimi Räikkösen osuuden asiaan

MTV 08:58 03.08

F1-sarjan rengasvalmistaja Pirelli ei vielä suoraan ota kantaan siihen, mikä aiheutti Britannian F1-kisan useat rengasrikot. Vastauksia yhtiö aikoo kuitenkin saada aikaiseksi ennen seuraavaa kisaviikonloppua.


Hot topics