Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähtö hovista ei olekaan lopullinen – lupa paluuseen annettu

iltalehti 20:26 03.08

Kuningatar Elisabet II ei halua sulkea Sussexin herttuaparia ulos. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat alkuvuodesta Kanadan kautta Yhdysvaltoihin. Päätöstä edelsivät pitkät neuvottelut sekä kuningatar Elisabetin että Walesin prinssi Charlesin kanssa. Sussexin herttuapari haluaa kuitenkin keskittyä uran rakentamiseen hovin ulkopuolella, joten he suorittivat viimeiset edustustehtävänsä osana kuninkaallisen perheen aktiivijäseniä maaliskuussa. Uutuuskirja Finding Freedom taustoittaa prinssin ja herttuattaren lähtöä. Kirjan ovat kirjoittaneet kuninkaallistoimittajat Omid Scobie ja Carolyn Durand. Kirjasta käy ilmi, että kuningatar kutsui Sussexin herttuaparin luokseen lounaalle keskustelemaan lähtöpäätöksestä. Samalla kuningatar kirjan mukaan korosti, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan saavat palata hoviin milloin tahansa. Tuolloin he saisivat vanhat roolinsa takaisin.


46-vuotias mies vangittiin epäiltynä alaikäisiin poikiin kohdistuvista seksuaalirikoksista Helsingissä

yle 15:44 03.08

Poliisi on kirjannut tapaukseen liittyen 15 erillistä rikosilmoitusta.


Jessica Simpson lähetti hyväksikäyttäjälleen elämäkertansa – toivoo kirjan auttavan naista

stara 14:40 01.08

Seurapiirijulkkis Jessica Simpson on paljastanut lapsuutensa traumojen aiheuttaneen myöhemmin päihdeongelmia.


Jeffrey Epstein pakotti alaikäisen seksiin prinssi Andrew'n kanssa, väitetään oikeuden julkaisemissa asiakirjoissa

yle 04:40 01.08

Vetoomustuomioistuin lykkäsi kahden Ghislaine Maxwellin kannalta kiusallisen asiakirjan julkaisun toistaiseksi.


Jessica Simpsonilta pysäyttävä paljastus – tuttavaperheen tytär käytti hyväksi vuosien ajan

iltalehti 22:25 30.07

Laulaja Jessica Simpson, 40, kertoo uutuuskirjassaan joutuneensa hyväksikäytön uhriksi. Laulaja, näyttelijä Jessica Simpson kertoo uutuuskirjassaan joutuneensa lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Simpson oli hyväksikäytön alkaessa vain 6-vuotias. Hän kertoo sen jatkuneen useiden vuosien ajan. Simpson kertoi kirjansa mukaan asiasta myös vanhemmilleen, jotka eivät kommentoineet asiaa millään tavalla. Perhe ei kuitenkaan enää vieraillut kyseisen tuttavaperheen luona, jossa hyväksikäyttö oli tapahtunut. Simpsonin mukaan häntä hyväksikäytti tuttavaperheen tytär. Tyttö oli puolestaan joutunut vanhemman miehen hyväksikäyttämäksi.


"Snobbaileva William suututti Harryn varoittamalla Meghanista" ja viisi muuta kohukirjan väitettä brittihovin tulehduttaneista tapahtumista

yle 19:53 30.07

Elokuussa julkaistava kirja kuvaa viime vuosien tapahtumia Harryn ja Meghanin lähipiirin sekä palatsilähteiden kertomana.


Kommentti: Grigori Rodtshenkov uskalsi tehdä kohukirjan, vaikka monet hänen edeltäjistään kuolivat mystisissä olosuhteissa

iltasanomat 10:04 30.07

Venäjän entisen antidopingjohtajan Grigori Rodtshenkovin uusi kirja tarjoaa huikean näkymän itänaapurin dopingsysteemiin, kirjoittaa toimittaja Juha Kanerva.


Kohukirja paljastaa: Näin Venäjän dopinghuijaus ”operaatio Sotshi” toteutettiin – ministerin luottomies valvoi touhua putkimieheksi pukeutuneena

iltasanomat 06:01 30.07

Maanpaossa elävän Grigori Rodtshenkovin paljastuskirjan mukaan venäläinen dopingsysteemi toimi Vladimir Putinin suojeluksessa.


Nyt puhuvat Harryn ja Meghanin paljastuskirjan kirjoittajat: herttuattarella on ollut ratkaiseva vaikutus prinssin käytökseen

iltasanomat 20:34 29.07

Finding Freedom -kirjailijoiden Omid Scobien ja Carolyn Durandin tiedetään olevan läheisiä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa.


Meghanin kohuisä Thomas Markle jyrähti paljastuskirjan aiheuttamasta mylläkästä herttuaparin ympärillä: "Surkein mahdollinen hetki valittaa"

mtv 16:57 29.07

Herttuatar Meghanin kohuissa ryvettynyt isä Thomas Markle sanoo The Sun -lehden haastattelussa suorat sanat tyttärestään.


Uutuuskirja: Prinssi Charles laittoi imagonsa poikansa Harryn edelle

iltalehti 09:16 28.07

Uutuuskirjassa todetaan, että prinssi Harryn mielestä prinssi Charlesille tärkeintä on kansan mielipide hänestä. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tarinaa käsittelevä uutuuskirja Finding Freedom julkaistaan 11. elokuuta. Omid Scobien ja Carolyn Durandin kirjoittamasta kirjasta on jaettu julkisuuteen jo monia paljastuksia. Kirjassa käsitellään paitsi herttuaparin yhteistä elämää hovissa, myös Harryn suhdetta isäänsä, Walesin prinssi Charlesiin. Kirjan mukaan Harry kokee, että Charles on asettanut oman julkisen imagonsa kaksikon välisen isä-poikasuhteen yläpuolelle. Kansan mielipiteiden kerrotaan olleen Charlesille kaikista tärkeimpiä.


Uutuuskirja: Herttuatar Meghan pettyi herttuatar Catherineen – kyse ei koskaan ollut ystävyydestä

iltalehti 21:18 26.07

Uutuuskirja esittää rajuja väitteitä herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn asemasta hovissa. Uutuuskirja Finding Freedom kertoo lisää prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin yhteisestä ajasta hovissa. Kirjan ovat kirjoittaneet Omid Scobie ja Carolyn Durand. Kirjassa annetaan ymmärtää, että prinssi William ja herttuatar Catherine vastustivat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähtöä hovista. Lisäksi prinssi William ja herttuatar Catherine suhtautuivat prinssi Harryyn ja herttuatar Meghaniin kylmästi, kirjassa väitetään.


Uutuuskirja: Prinssi Williamin tökeröt sanat herttuatar Meghanista laukaisivat veljesten välirikon – sitten nimittelyä jatkoivat muut kuninkaalliset

iltasanomat 17:16 26.07

Kuninkaallisen paljastuskirjan mukaan prinssi William kutsui herttuatar Meghania ”tytöksi”, jonka prinssi Harry koki ylimielisenä ja alentavana.


Uutuuskirja läväytti julki totuuden prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viimeisestä edustus­tilaisuudesta – herttuatar Catherinen jäätävä ele kertoi kaiken parien väleistä

iltasanomat 14:40 25.07

Kuninkaallisen paljastuskirjan mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan olivat hädin tuskin puheväleissä prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa heidän edustaessaan yhdessä viimeisen kerran.


Uutuuskirjassa rajuja väitteitä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähdöstä – ongelmat alkoivat jo vuonna 2017

iltalehti 10:48 25.07

Uutuuskirja Finding Freedom avaa Megxitin taustoja. Omid Scobien ja Carolyn Durandin uutuuskirja Finding Freedom kertoo prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suhtautumisesta hoviin. Kirja esittää lukuisia väitteitä lähdön syistä. Väitteistä kertovat Daily Mail ja The Sun. Kirjan mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät pitäneet asemastaan hovissa. Kirjan mukaan Sussexin herttuaparilla oli vaikeuksia hyväksyä saamiaan tehtäviä. He kokivat olevansa hovin kakkosketjua. He olisivat halunneet myös perustaa oman toimistonsa Windsoriin, mutta pyyntö evättiin. He olisivat myös halunneet omille projekteilleen menestystä, mutta projektien lanseeraaminen täytyi ajoittaa aina siten, että prinssi Charlesilla tai prinssi Williamilla ei ollut omia projekteja samaan aikaan.


Teininä Johan Kullas kehitti ohjelmiston isänsä maatalouskirjanpitoa varten – nyt hänen elämäntyönsä pitää koronavirusta kurissa

yle 07:30 19.07

Koronaviruksen jäljitys ei onnistu, jos olennainen tieto ei liiku. Johan Kullas tietää, miten se saadaan liikkumaan.


Teininä Johan Kullas kehitti ohjelmiston isänsä maatalouskirjanpitoa varten – Nyt hänen elämäntyönsä pitää koronavirusta kurissa

yle 07:30 19.07

Koronaviruksen jäljitys ei onnistu, jos olennainen tieto ei liiku. Johan Kullas tietää, miten se saadaan liikkumaan.


Kaipaatko lomalukemista? Menestyskirjailijat paljastavat suosikkikirjansa kesään

iltasanomat 19:15 18.07

Kirjailijat Merete Mazzarella, Juha Itkonen, Mirva Saukkola ja Philip Teir paljastavat kesälukemiston parhaat timantit.


Jude Law'sta seuraava Kapteeni Koukku? Peter Pan ja Wendy valittiin jo uudelleenfilmatisointiin

iltalehti 06:34 13.07

Disneyn Peter Pan -animaatiosta tehdään näytelty elokuva. Disney on puskenut pihalle uudelleenfilmatisointeja klassikkoanimaatioistaan viimeiset vuodet. Viidakkokirjan, Kaunottaren ja hirviön, Dumbon, Leijonakuninkaan, Aladdinin ja Mulanin näyttämällä tiellä jatkaa nyt Peter Pan. Se nähtiin animaationa vuonna 1953 ja sittemmin ikuisesti lapsena pysyneen Peterin tarinasta on tehty monia filmatisointeja, joista tuorein on vuodelta 2015. Tuotannossa olevaan elokuvaan on jo kiinnitetty näyttelijöitä, People kertoo. Lehden tietojen mukaan Jude Law, 47, havittelisi pahiksen roolia Kapteeni Koukkuna. Hänen roolikiinnitystään ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.


Hot topics