Maria Niskanen, 31, syttyi kirjeenvaihdosta vuosien jälkeen uudelleen: "Kirjeissä halutaan päästä pintaa syvemmälle"

yle 07:30 24.11

Paperituotteden erikoisliikkessä on pantu merkille kirjepapereiden vilkastunut kysyntä. Kirjeiden kirjoittaminen nostaa jälleen päätään harrastuksena.


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa erikoinen ongelma, kyynelehtivä morsian: "Sinun...?"

iltalehti 21:52 03.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kuusi rohkeaa henkilöä etsii asiantuntijoiden avulla rakkautta ja kumppanuutta. Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella tuotantokaudella rakkautta etsivät Olli, Katja, Heidi, Oskari, Anniina ja Ville. Ensimmäisessä jaksossa kukin sinkuista saa tulevalta puolisoltaan kirjeen. Kirjeissään sulhaset ja morsiamet purkavat odotuksiaan, toiveitaan ja ajatuksiaan ennen avioitumista tuntemattoman kanssa. Monet sinkuista saavat myös selville, kenen kanssa he ovat menossa naimisiin kirjeen lopussa olevasta allekirjoituksesta. Hääpäivän aamuna kirjeen saa myös rakkaudesta unelmoiva Heidi, 38. Espoolainen nainen liikuttuu kirjeestä jo ennen kuin on ehtinyt lukea riviäkään. Lopulta hän saa kirjeen kuitenkin luettua, mutta edessä on uusi ongelma - mikä onkaan tulevan aviomiehen etunimi?


Verottaja: Virheellisiä kirjeitä lähetettiinkin vain reilut 2 800 – eikä 27 000, kuten aiemmin arvioitiin

yle 16:53 12.08

Kirjeissä ei ollut henkilötunnuksia, mutta verotustietojen leviäminen on tietosuojaloukkaus.


"Sen näkee 1970-luvulla Ulla Koukkunen hitsautumassa katkesi täysin – mukaan Ässien erikoistilannepelaaminen NHLssä – hattutemppu rahapulassa hiihdon saapui Ähtäriin, nyt saksalaista sata vuotta sitten Yhden kysymyksen taktiikka

Hot topics