Mikael Forssell hämmästeli Liverpoolin saamia lahjoja – "Ei tuonne tarvitsisi lähteä"

MTV 10:30 11.12

Salzburgin maalivahti Cican Stankovic venyi muutamiin hyviin torjuntoihin, mutta myös avitti Liverpoolin jatkohaaveita virheillään, C Moren asiantuntijat Mikael Forssell ja Petri Pasanen näkivät. 


Notre-Dame, Curly Girl ja uunifetapasta – Näistä aiheista suomalaiset tekivät tänä vuonna Google-hakuja

yle 09:45 11.12

Uutisaiheista kärkeen nousi Notre-Dame ennen Postin lakkoa. Google listasi vuoden kiinnostavimpia hakuja kolmattatoista kertaa.


Trumpin virkasyyte julki: käytti valtaa väärin ja esti kongressin työtä

iltasanomat 16:42 10.12

Yhdysvalloissa kongressin lakivaliokunta on julkistanut virkasyytteen sisällön presidentti Donald Trumpia vastaan


Antti Kalapudas ja Sport purkivat sopimuksensa molemminpuolisen tyytymättömyyden seurauksena

jatkoaika.com 16:08 10.12

Keskushyökkääjä Antti Kalapudas ja Vaasan Sport ovat purkaneet tätä kautta koskeneen sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Molemmat osapuolet ilmaisivat tyytymättömyytensä tilanteeseen.


Vorot iskivät musiikkikouluun ja veivät 25-vuotiaana kuolleen kitaristilegendan soittimet – Ozzy Osbourne lupasi heti 25?000 taalan löytöpalkkion

iltasanomat 12:54 10.12

Muun muassa Randy Rhoadsin kitara ja vahvistin lähtivät varkaiden matkaan.


NHL julkisti toimensa syrjintää ja väkivaltaa vastaan: nollatoleranssi rangaistuksen uhalla, valmentajat pakotetaan koulunpenkille

MTV 09:32 10.12

Jääkiekon NHL alkaa kehittää ohjelmia, joiden tarkoituksena on lisätä tietoisuutta loukkaavasta käytöksestä ja estää sitä joukkueiden sisällä, komissaari Gary Bettman ilmoitti maanantaina. 


Teollisuuden tilaukset laskivat selvästi lokakuussa – poikkeuksena kemianteollisuus, jossa tilaukset kasvoivat

yle 08:40 10.12

Uusien tilausten arvon voimakkaat heilahtelut ovat kuukausitasolla tyypillisiä. 


Teollisuusen tilaukset laskivat selvästi lokakuussa – Poikkeuksena kemianteollisuus, jossa tilaukset kasvoivat

yle 08:40 10.12

Uusien tilausten arvon voimakkaat heilahtelut ovat kuukausitasolla tyypillisiä. 


Uuden-Seelannin tulivuorenpurkaus: Neljää sankaria ylistetään – ”Tekivät uskomattoman rohkean päätöksen”

iltasanomat 08:28 10.12

Viiden ihmisen on vahvistettu kuolleen. Kateissa on edelleen kahdeksan ihmistä.


Uuden-Seelannin tulivuorenpurkaus johti rikostutkintaan – neljää sankaria ylistetään: ”Tekivät uskomattoman rohkean päätöksen”

iltasanomat 07:16 10.12

Viiden ihmisen on vahvistettu kuolleen. Kateissa on edelleen kahdeksan ihmistä.


NHL lataa kovilla syrjintää ja väkivaltaa vastaan: "Jos ylilyönneistä ei raportoida, sanktiot ovat kovia!"

yle 05:55 10.12

Maailma muuttuu parempaan suuntaan, vakuutti NHL-komissaari Gary Bettman maanantaina.


Riippuvuuksista selvinnyt NHL-maalivahti puolustaa väkivallasta syytettyjä valmentajia: ”Mitä he pyytäisivät anteeksi?”

iltalehti 23:06 09.12

Ruotsalaisvahti Robin Lehnerin mielestä kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden. NHL:ssä on vellonut viime viikkoina suuri valmentajakohu, kun pelaajat ovat kertoneet valmentajien epäasiallisesta ja jopa väkivaltaisesta käyttäytymisestä. Keskipisteessä ovat olleet entinen Toronto Maple Leafs -valmentaja Mike Babcock, Calgary Flamesista erotettu Bill Peters ja Chicago Blackhawksin hyllyttämä apuvalmentaja Marc Crawford.


Entinen autokauppias Michael Buffer keksi hakea tavaramerkin viiden sanan lauseelle – tienannut jo yli 350?000?000 euroa

iltasanomat 13:40 09.12

Kun Anthony Joshua ja Andy Ruiz junior iskivät yhteen nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestaruudesta lauantaina, heitä ennen Diriyah Arenan kehään kiipesi tuttu mies.


Uusi Miss Universum tulee Etelä-Afrikasta – Zozibini Tunzi kannustaa tyttöjä johtajuuteen ja taistelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan

yle 13:01 09.12

Maailman kauneimmaksi kruunattu Tunzi on kehottanut erityisesti miehiä toimimaan naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi.


Unelmahäät-pari ihmettelee Vauva.fi-palstan kommentteja - Ikävää palautetta tullut lähipiiristäkin

iltalehti 07:29 09.12

Marika ja Jouni löysivät toisensa uudestaan aikuisiällä. Marika ja Jouni kokivat teineinä kesäromanssin, perustivat aikuistuttuaan tahoillaan perheet ja erosivat lastensa vanhemmista. Lähes 30 vuotta myöhemmin, vuoden 2012 lopulla he löysivät toistensa luo uudelleen. Seuraavana vuonna mentiinkin jo kihloihin, minkä jälkeen oli avioliiton vuoro. Häitä tanssittiin Halsualla heinäkuussa 2017, ja Unelmahäät-sarjan kamerat olivat paikalla. Televisiosta juhlahumua päästiin seuraamaan seuraavana keväänä.


Keskikastin F1-tallit tekivät kaudella 2019 komean tempun – ero kärkeen silti massiivinen

iltalehti 07:26 09.12

Viime vuosien F1-tilastot ovat sarjan moninaisuuden kannalta masentavaa luettavaa. Lajin historiankirjoihin jää pian päättyvältä vuosikymmeneltä vain kolme kuljettajien ja kaksi valmistajien maailmanmestaria. MM-titteliä ovat päässeet juhlimaan Red Bull ja Sebastian Vettel (2010–13) sekä Mercedes (2014–19), Lewis Hamilton (2014–15, 2017–19) ja Nico Rosberg (2016). Edellä mainittujen tallien lisäksi sarjan kärkikolmikon on jo pitkään täydentänyt Ferrari, ja tämä kolmikko on vienyt vuonna 2014 alkaneella hybridiaikakaudella nimiinsä paitsi kaikki 121 GP-voittoa myös yhtä vaille kaikki paalupaikat. Felipe Massan paalupaikka Williamsilla vuoden 2014 Itävallan GP:ssä on ainoa poikkeus.


Isometsältä suoraa tekstiä suomalaishiihtäjästä: Peli on vihellettävä poikki – "Päättyi katastrofiin"

MTV 06:47 09.12

MTV Urheilun asiantuntija Jari Isometsä katsoo, että Anne Kyllösen olisi syytä viheltää peli hetkeksi poikki. Suomalaiskonkarin hiihtäminen takkuili maailmancupin ensimmäisissä kilpailuissa Rukalla ja Lillehammerissa, ja hän on ollut kaukana maailman kärkivauhdista.


Maailman asekauppa kasvoi viime vuonna, viiden kärjessä on vain yhdysvaltalaisyrityksiä

yle 01:16 09.12

Siprin raportin mukaan yhdysvaltalaisten osuus selittyy osin yrityskaupoilla, joilla jätit pyrkivät varautumaan Trumpin ilmoittamaan asejärjestelmien uudistamiseen.


Suomen naismäkihyppääjät tekivät historiaa maailmancupissa! Ykkösnimi pettyi silti pahasti: "Ei auta kuin soittaa taas psykologille"

yle 19:59 08.12

Koskaan aiemmin ei ole ollut kolmea suomalaisnaista mäkihypyn maailmancupin kisassa. Valmentaja Ossi-Pekka Valta pitää tulosta rohkaisevana, mutta myöntää myös karun todellisuuden.


39 ”Kyllä, huomasin Haavisto aikoo jopa kokeneen kenraali­joukon Kempeleen taposta epäiltynä korkea, sanoo parempia koulupäivän lähteä puhumaan matalalla profiililla menevät lähivuosina Nättinen tekee maajoukkuedebyyttinsä oppositiopuolueiden peruskoulun Suomeen – tämä World Cupin sijaan

Hot topics