Jürgen Klopp uhkaa: Liverpool pelaa Englannin cupissa juniorijoukkueella

iltasanomat 19:51 27.01

Liverpoolin edustusmiehistö haluaa pitää lomaa.


Moni tätä on yrittänyt! Liverpool sössi cup-ottelussa käsittämättömällä tavalla – Klopp antoi ankaraa palautetta omilleen

yle 21:32 26.01

Shrewsbury Town ja Liverpool pelasivat FA cupissa 2–2-tasapelin.


Kolumni: Kaasu pohjassa painanut Jürgen Kloppin Dortmund muovasi Bundesliigan vuosikymmenen – Bayernin dynastia oli reaktio

iltasanomat 06:35 16.01

Johanna Nordling kirjoittaa tällä viikolla Bundesliigan päättyneestä vuosikymmenestä.


Liverpool jatkoi jyräämistään Valioliigassa – Jürgen Klopp oli taivaissa, Jose Mourinho ilmeili vahvasti

iltasanomat 23:53 11.01

Liverpool kukisti Tottenhamin.


Liverpool jatkaa ennätyksellisessä iskussa, Tottenhamista raavittu voitto sai Jürgen Kloppin sekaisin – "Olen taivaissa"

MTV 22:26 11.01

Liverpool jatkoi huimaa tahtiaan jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun sarjassa kahdeksantena oleva Tottenham taipui iltapelissä kotonaan 0–1-tappioon. 


Jürgen Klopp vitsaili Jose Mourinhosta – usutti toimittajia googlettamaan tietoja portugalilaisesta ja pyysi lopulta anteeksi

iltasanomat 16:54 11.01

Jürgen Kloppin ja Jose Mourinhon peliuria vertailtiin lehdistötilaisuudessa. Klopp päätti naljailla virkaveljelleen.


Junnu-Liverpool jatkaa cupissa - 18-vuotias ihmelapsi tempaisi upean voittomaalin

iltalehti 19:52 05.01

Liverpoolin B-joukkuekin oli liian vahva Evertonille. Liverpool-manageri Jürgen Klopp näytti heti, ettei hän pidä Englannin cupin tämän kauden päätavoitteenaan. Saksalaisluotsi teki peräti yhdeksän vaihtoa avauskokoonpanoonsa ja antoi Pool-debyytin japanilaiselle talvihankinta Takumi Minaminolle. James Milnerin oli tarkoitus kaitsea vasta 18-vuotiaita Neco Williamsia ja Curtis Jonesia Liverpool-historian 235, paikallispelissä, mutta kippari joutui vaihtoon jo muutaman minuutin jälkeen. Klopp lähetti hänen tilalleen 19-vuotiaan algerialaisdebytantti Yasser Laroucin.


Liverpoolissa mitellään taas paikallisottelussa - Evertonilla on nyt todellinen revanssin paikka

iltalehti 10:15 05.01

Sunnuntain mielenkiintoisin FA-cupin kohtaaminen mitellään Anfiedilla, missä Evertonille tarjotaan revanssin paikkaa kuukauden takaisesta 5-2-Valioliiganöyryytyksestä. Liverpoolin ja Evertonin motivaatiolähtökohdat FA-cupin kolmannen kierroksen derbyyn ovat väkisinkin erilaiset Liverpoolin ollessa nyt vahvasti kiinni Valioliigan voitossa ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen. Vaikka sarjajohto onkin nyt jo peräti 13 pistettä, uskon Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin kierrättävän nyt pelaajiaan FA-cupin ottelussa runsaasti ja antavan lepoa tärkeimmille pelaajilleen tulevia sarjapelejä ajatellen. Evertonilla sen sijan ei sarjassa ole juuri nyt sen ihmeempiä panoksia, joten uudelle managerille Carlo Ancelottille cup on kuin tehty menestymistä ja hauiksen näyttöä varten. Uskon Evertonin tulevan tähän peliin vahvalla kokoonpanolla. Kaikkeen tähän viittaa myös ottelun kertoimien käyttäytyminen vetomarkkinoilla. Liverpoolin avauskerroin 1,35 on vaihtunut vihjeen kirjoittamishetken päälle kahden kertoimiin.


Liverpool ja Manchester Cityn pelastuivat VAR-tuomioilla – omilta managereilta ja kannattajilta täyslaidallinen tilanteelle: "Tämä ei ole enää jalkapalloa!"

MTV 10:15 30.12

Liverpoolin 1-0-voiton taanneet videotarkistukset veivät jälleen turhan pitkän aikaa itse ottelutapahtumasta, toteaa joukkueen valmentaja Jürgen Klopp. Viha VAR-järjestelmää kohtaan leimusi jälleen ympäri Englannin Valioliigaa viikonlopun aikana.


Joko nyt? Liverpool-luotsi Jürgen Klopp ei suostu vielä uhraamaan ajatustakaan mestaruudelle: "Voin kirjoittaa tarinat itsekin"

yle 07:35 27.12

Yksikään joukkue historiassa ei ole hävinnyt mestaruustaistoa, kun ero on boxing dayna ollut yli kymmenen pistettä.


Liverpool-luotsi Jürgen Klopp jyrähti Valioliigan ohjelmasta: "Rikos"

MTV 14:51 26.12

Jalkapallovalmentaja Jürgen Klopp ei ole mielissään Englannin kenttien joulukuun lopun otteluruuhkasta. Saksalaisvalmentaja Kloppin mukaan on "rikos", että osa joukkueista joutuu pelaamaan kaksi ottelua kolmessa päivässä.


Liverpool-valmentaja Klopp jyrähti Valioliigan tiiviistä ottelutahdista: "Se ei todellakaan ole ok"

yle 13:51 26.12

Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin mukaan Valioliigan sarjaohjelma joulukuun lopussa antaa liian vähän aikaa palautumiseen.


Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp jyrähti tiiviistä sarjaohjelmasta

iltasanomat 13:37 26.12

Jürgen Klopp ei ole mielissään Englannin kenttien joulukuun lopun otteluruuhkasta.


Liverpool-manageri nieleskeli kiukkuaan - ”Emme lentäneet koko matkaa vain tuhlataksemme aikaamme”

iltalehti 11:24 18.12

Liverpool-pomo Jürgen Klopp ei halua vielä miettiä lauantaista MM-finaalia. Jürgen Kloppilla oli monta syytä purra hammasta yhteen ja nieleskellä kiukkuaan. Fifa oli pakottanut Liverpoolin ykkösmiehistön viikoksi Qatariin samaan aikaan, kun Punaisten C-miehistö taisteli Englannin liigacupissa Aston Villaa vastaan. Valioliigan kilpailijat saavat rauhassa kasvattaa pistepussiaan Poolin ykkösmiehistön metsästäessä kyseenalaista seurajoukkueiden MM-titteliä.


Liverpoolin Jürgen Klopp yllätti lastensairaalan pikkufanin ikimuistoisella tavalla – pojan reaktio sai saksalaisvalmentajan häkeltymään

MTV 06:41 18.12

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on noussut seuran fanien suureksi suosikiksi. Persoonallisen saksalaisen suosio tuli selväksi, kun hän vieraili hiljattain Pool-pelaajien kanssa Alder Heyn lastensairaalassa.


Liverpool ja mestarivalmentaja Jürgen Klopp solmivat pitkän jatkosopimuksen

MTV 14:51 13.12

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on tehnyt vuoteen 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen.


Jürgen Kloppille pitkä jatkosopimus Liverpoolin luotsina

yle 14:44 13.12

Jürgen Kloppin jatkosopimus kattaa vuoteen 2024 asti.


Jürgen Kloppille pitkä jatkosopimus Liverpoolin luotsina

iltasanomat 14:42 13.12

Klopp jatkaa Liverpoolin luotsina vuoteen 2024 asti.


Huuhkajien kapteeni vaikuttui Jürgen Kloppin eleestä – "Roolimalli johtajuudesta"

MTV 09:33 12.12

Liverpool eteni Mestarien liigassa tiistaina jatkoon voitettuaan Salzburgin vieraskentällä maalein 2-0. Päävalmentaja Jürgen Klopp oli helpottunut ja pyysi anteeksi ottelua edeltänyttä purkaustaan lehdistötilaisuuden tulkille.


Paineen alla oleva Jürgen Klopp hermostui ja ryöpytti tulkkia lehdistötilaisuudessa: "Sinun todella pitäisi kuunnella"

MTV 15:38 10.12

Liverpool on tiistaina Mestarien liigassa tiukassa paikassa Salzburgin vieraana, sillä joukkue tarvitsee jatkopaikkaan vielä pisteen. Tämä sai päävalmentaja Jürgen Kloppin kireälle tuulelle ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.


– Saksassa

Hot topics