Tukholmassa vietetään poikkeuksellisen mielenkiintoista Nobel-juhlaa – kohuttu kirjallisuuden nobelisti sai palkintonsa ilman protesteja

yle 16:57 10.12

Kirjallisuuden ja luonnontieteiden Nobel-palkinnot luovutetaan tänään Tukholmassa. 


Seuraa suorana poikkeuksellisen mielenkiintoista Nobel-juhlaa Tukholmassa – kohuttu kirjallisuuden nobelisti sai palkintonsa ilman protesteja

yle 16:57 10.12

Kirjallisuuden ja luonnontieteiden Nobel-palkinnot luovutetaan tänään Tukholmassa. 


Kohuttu kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki yllätti työntekijänsä erikoisella tavalla: "Tehtiin odotettua parempi tulos"

iltalehti 14:30 10.12

Asuntokaupan Cheekiksi kutsuttu Andrei Koivumäki, 31, kertoo yllättäneensä työntekijänsä ostamalla heille yhteiskäyttöön uuden auton. Kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki halusi palkita työntekijänsä tänä vuonna erityisen hyvästä työtuloksesta hieman epätavallisella tavalla. Jatkossa joka kuukausi yrityksen paras myyjä saa kuukauden ajaksi käyttöönsä uuden BMW i8 -auton. Koivumäki on noussut Suomessa mediapersoonaksi työllään kiinteistöalalla. Hänet nähtiin aiemmin tänä vuonna tähdittämässä Nelosen Asuntokaupat sokkona -ohjelmaa. Mies myöntää, että ohjelmaan osallistumisella on ollut suotuisa vaikutus hänen bisnestensä positiiviseen kehitykseen.


Johaug dominoi ylämäessä sprinttivauhdilla – Ruotsin kohuttu suurlupaus ei onnistunut, mutta Suomen tähdet uskovat yllätysvoittoihinkin: "Varmaan oli nuorella tytöllä jännitystä"

yle 16:21 30.11

Therese Johaug oli Rukan kympillä jälleen ylivoimainen. Mutta ei liian ylivoimainen, uskovat suomalaishiihtäjät.


Entinen opettaja Sirkka, 70, on polttanut pilveä jo 50 vuotta

iltalehti 08:24 29.11

Eläkkeellä oleva Sirkka kuvailee itseään kannabiksen viihdekäyttäjäksi. 70-vuotias Sirkka Linder on käyttänyt kannabista puoli vuosisataa. 50 vuoden aikana on ollut taukojakin, eikä pössyttely ole missään vaiheessa ollut jokapäiväistä. Itse asiassa, jos mahdollista, entinen opettaja jättää pilven polttelun vähemmälle ja sivelee vaikka leipänsä päälle kannabisvoita. Sirkka kertoo viihdekäytöstään, kuten hän itse asian muotoilee, Roosa Maskosen Perjantai-dokkarissa. Hän on aiemmin puhunut samasta asiasta myös Iltalehdelle. Vuonna 2014 Sirkka osallistui kohuttuun kannabisiltaan, jossa hän halusi lieventää ennakkoluuloja ainetta kohtaan. Samalla hän riskeerasi tietoisesti silloisen työpaikkansa maahanmuuttajien suomen kielen tuntiopettajana.


Tällaista on Veijo Baltzarin kohuttu pedagogiikka – ohjaaja on henkinen johtaja ja ehdoton auktoriteetti: ”Mä voin mennä oppilaalle, että rakas”

iltasanomat 06:12 26.11

Humak totesi Veijo Baltzarin opetusmenetelmästä tekemässään tutkimuksessa, että ”vahvaan auktoriteettiperustaisuuteen yhdistyi ohjaustoiminnassa ihailun, läheisyyden ja romantiikan tärkeyteen viittaavia elementtejä.”


Harrya ja Meghania haastatellut toimittaja sai somessa lokaa niskaansa

iltalehti 06:37 23.11

Tom Bradby haastatteli Harrya ja Meghania näiden taannoisella Afrikan-matkalla. Kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuttu dokumentti Harry \& Meghan: Matka Afrikkaan esitettiin viime kuussa Isossa-Britanniassa, sosiaalisessa mediassa tulistuttiin, ja Twitter lauloi. Haastattelijana toimineen uutisankkuri Tom Bradbyn haukuttiin nuoleskelleen, imarrelleen, mielistelleen ja hännystelleen Sussexin herttuaparia. Kriittisten katsojien mielestä Bradbyn olisi yksinkertaisesti pitänyt esittää heille tiukempia kysymyksiä ja vaatia vastauksia. Osa epäili, ettei hän kuitenkaan pystynyt jämäkämpään otteeseen, koska hän on läheisissä väleissä kuningashuoneen jäsenten kanssa. Bradby on osallistunut sekä Harryn ja Meghan Marklen että Williamin ja Kate Middletonin hääjuhlallisuuksiin. Harryn entinen kuninkaallistoimittaja Bradby on tuntenut parinkymmenen vuoden ajan.


Kohuttu Joker nousi Suomen vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi

mtv 14:30 16.11

Tiedotteen mukaan Todd Phillipsin ohjaama Joker-elokuva on kerännyt tähän mennessä Suomessa noin 350 000 katsojaa ja noussut Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi tänä vuonna. Maailmanlaajuisesti Jokerin lipputulot kolkuttelevat jo miljardin rajaa. Jokerin levittää Suomessa SF Studios ja se sai ensi-iltansa elokuvateatterissa 4.10.2019.


Miten käy Ilja Kovaltshukin? Pahasti flopannut venäläistähti hyllytettiin NHL:ssä – huhut kiihtyvät

iltalehti 09:42 14.11

Ilja Kovaltshukin NHL-ura alkaa olla loppusuoralla. Ilja Kovaltshukin kohuttu paluu NHL:ään on ollut vaisu ja nyt se on saamassa tylyn lopun. Los Angeles Kings on pudottanut Kovaltshukin kokoonpanonsa ulkopuolelle, kenties pysyvästi. Asiasta uutisoineet NHL-reportterit ovat tienneet kertoa, että kyseessä on pelillisistä syistä johtuva hyllytys. Kovaltshuk ei pelaa, mutta hän saa harjoitella joukkueen mukana.


Kohuttu tähti kuoli vain 38-vuotiaana – teki kymmenien miljoonien dollarien sopimuksen, ura jäi flopiksi: ”Paras urheilija, jonka olen koskaan nähnyt”

iltalehti 17:19 11.11

NFL:ään vuonna 2003 toisena varattu Charles Rogers kuoli 38-vuotiaana. Entinen NFL-tähti Charles Rogers kuoli 38-vuotiaana. Asiasta kertovat muun muassa USA Today -lehti ja TMZ. Rogers oli vuosituhannen alussa yksi amerikkalaisen jalkapallon puhutuimmista huippulupauksista, ja Detroit Lions varasi hänet NFL:ään vuoden 2003 varaustilaisuuden toisena pelaajana.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuttu haastattelu: Katso tuoreeltaan

iltalehti 06:00 09.11

Sussexin herttuapari kertoo uutuusdokumentissa, miten raskaaksi julkisuus on käynyt. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kohuhaastattelu ilmestyy tänään tuoreeltaan maksulliseen Dplay+-suoratoistopalveluun. Kohut ja Harry \& Meghan: Matka Afrikkaan -uutuusdokumentin saama suuri huomio juontavat juurensa ennen kaikkea Sussexin herttuaparin avautumiseen siitä, kuinka raskaaksi he ovat kokeneet julkisuuden paineet. Etenkin Meghan kertoo rehellisesti haavoittuvuudestaan ensin odotusaikana ja sittemmin uutena äitinä.


Kohuttu Elton Johnin elämäkerta ilmestyy suomeksi ensi viikolla – esiintyy Hartwall-areenalla syksyllä

iltalehti 11:23 02.11

Minä Elton John -kirja tekee paljastuksia myös laulajan viihdealan ystävistä. Laulaja, lauluntekijä, pianisti Elton John, 72, paljastaa totuuden ihmeellisestä matkastaan työväenluokkaisesta Lontoon esikaupungista kuninkaallisten tuttavaksi, lukemattomien rakastettujen laulujen säveltäjäksi ja popmusiikin kiintotähdeksi omaelämäkerrassaan, joka ilmestyy suomeksi ensi viikolla. Minä Elton John -kirjan on suomentanut Jorma-Veikko Sappinen ja sen kustantaa Johnny Kniga.


"Krista Kosonen kuristi minua ja pisti pussin päähän" – Koirat eivät käytä housuja -elokuva vaati näyttelijöiltä luottamusta

yle 13:32 01.11

Kohuttu, maailmalla ensi-iltansa saanut suomalaiselokuva Koirat eivät käytä housuja käsittelee surua sadomasokismin kautta.


Krista Kososen raju dominarooli vaati tiukan kumiasun, öljyä ja talkkia: ”Hinkutettiin sitä puvustajan kanssa”

iltalehti 07:32 25.10

Jo etukäteen kohuttu Koirat eivät käytä housuja -elokuva saa vihdoin ensi-iltansa Suomessa. J-P Valkeapään ohjaama elokuva Koirat eivät käytä housuja saa ensi viikolla vihdoin ensi-iltansa Suomessakin. Ulkomailla se on jo ehtinyt voittaa useita parhaan elokuvan palkintoja eri elokuvafestivaaleilla. Suomessa elokuva on puhuttanut etukäteen etenkin Krista Kososen roolin vuoksi. Kosonen kun nähdään elokuvassa piiskaa heiluttavana kumiasuisena dominana.


Cristiano Ronaldon ex-joukkuekaverilta yllättävä vastaus kohuttuun vertailuun: "Messi vai Ronaldo? Yksinkertaista"

MTV 17:42 24.10

Jalkapallon modernia tähtikaksikkoa Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä on vertailtu lähes loputtomasti. Nyt lusikkansa soppaan on lyönyt yllättävällä vastauksella Ronaldon entinen joukkuekaveri, Manchester United -legenda Ryan Giggs.


Tommi Mäkisen kohuttu elämäkerta ei ole ilmestynyt luvatusti – näin Mäkinen ja kustantaja kommentoivat kovia taustaväitteitä

iltasanomat 17:20 10.10

Rallilegendan toisen elämäkerran piti ilmestyä jo viime kuussa. Julkaiseminen viivästyy jopa vuoden, eikä se ole Ilta-Sanomien tietojen mukaan edes varmaa.


Tommi Mäkisen kohuttu elämäkerta ei ole ilmestynyt luvatusti – näin kustantaja kommentoi kovia taustaväitteitä

iltasanomat 17:20 10.10

Rallilegendan toisen elämäkerran piti ilmestyä jo viime kuussa. Julkaiseminen viivästyy jopa vuoden, eikä se ole Ilta-Sanomien tietojen mukaan edes varmaa.


Etukäteen kohuttu Yökylässä Maria Veitola -jakso tänään tv:ssä: Näin keskustelu Pyhimyksen kanssa etenee sanasta sanaan

iltalehti 07:10 10.10

Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo Maria Veitolalle musiikkipiirien synkistä salaisuuksista. Jo etukäteen kohuttu Pyhimys-jakso esitetään tänään Yökylässä Maria Veitola -sarjassa MTV3:lla. Kuohuntaa on aiheuttanut artistin, ristimänimeltään Mikko Kuoppalan, lausahdus, jossa hän kertoo toimittaja Maria Veitolalle musiikkipiirien raadollisuudesta. Sanasta sanaan keskustelu etenee näin: – Mikä sinua ahdistaa tai huolettaa eniten, kun tiedät ja tunnet miesten maailman ja äijäkerhot? Veitola kysyy Kuoppalalta.


Kohuttu povipommi otti lisää Botoxia: ”Muovi ei kuulu luontoon vaan vartaloon!”

stara 10:40 09.10

Espanjassa asuva kameratyttö Aviva Rocks on eläinten oikeuksien puolustaja ja


Joker-elokuva rikkoo ennätyksiä – valtava menestys myös Suomessa

stara 19:20 07.10

Jo etukäteen kohuttu Joker-elokuva on osoittautunut jättimäiseksi menestykseksi ympäri maailman.


Carli Lloyd haluaa ei valmistukaan yli­opistosta että pystymme pelaamaan Haavisto puhunut Jesperi Kotkaniemestä, joulun sään – Ratkaisu pitkälliseen puutteeseen Ville Meskasen sopimuksen

Hot topics